umutlanmak istemiyorum/yardımmm

semramsu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
43
1
arkadaşlar ben ayın 27 yani bayram günü hastalandım.eşimle bir araya geldikten sonra belim ve kasıklarıma sancı giriyo .sabahları uyandıgım zaman bi halsizlik hissediyorum sizce

Canim hamilelik icin soruyorsan bence daha cok erken hicbir belirtir cikmaz henüz. Ve ayrica zaten yumurtlama dönemin simdilere geliyor daha hamile olamassin bence ama hayirlisi.

arkadaşlar ben ayın 27 yani bayram günü hastalandım.eşimle bir araya geldikten sonra belim ve kasıklarıma sancı giriyo .sabahları uyandıgım zaman bi halsizlik hissediyorum sizce

Canım eğer 27sinde hastalandıysan bugünlerde yumurtlama ve çatlama günün. Fün ve bugün kritik günlerin. Ondan öncesinde birşey olması biraz ihtimal dışı. Dün hamile kalmış olsan bugün belirti yaşaman mümkün değil. Sancıların sebebi idrar yolu iltihabı olabilir yada üşütüyor olabilirsin.

bişey sorucam nasıl yumurtlama dönemini hesaplaya biliyorsunuz.banada ögretin

bişey sorucam nasıl yumurtlama dönemini hesaplaya biliyorsunuz.banada ögretin

canım kaç günde bir adet oluyorsan o sayıdan 14 gün çıkaracaksın mesela 30 günde bir oluyosan ayın 16 sı yumurtlama günün yada yumurtlama gününde vajinadan beyaz yumurta akı kıvamında bi sıvı geliyo iki parmagının arasında uzar öylede anlayabilirsin

o belirti sandiklarin yumurtlamanin belirtisidir muhtemelen bugunleri iyi degerlendirin. arkadas anlatimis hesabi nasil yapacagini sen yine de o hesapta cikan haftayi; misal 14. gun mu cikti, 12; 14; 16 degerlendir. birkac gun oynama olur. bu arada regle oldugun gun 1. gundur o gunden say 12, 14, 16. gunleri iyi degerlendir. ayrica ayni yumurtlama zamani yaklasik uc gun akintin cok olur, akintinin en seffaf oldugu gun catlama cok yakindir.

benim zayten 2 ve 3 günden beri cok akıntım oluyor.inşallah bu ay hamile kalırım

arkadaşlar yarın regli günüm. bütün belirtileri yaşıyorum ama akıntım yok. aslında hamile olmayı istemiyorum.sizce akıntı şartmı

X