- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
Hıhııı tertemiz iki seneSeninde mi iki seneaynıyız kuzu o yüzden ümitler de aynı seviyede
Bende gördümmmmKızlarrr günaydınn herkeseeeee
İğne gününü saymassak 12. Günüm bugün
Sanki bana silik çizgi vsr gibi geldi ama bi bakar mısınız, filtreleyince daha belli sanki
Ne dersiniz
Aa neden olabilirki omuzun bunla bir alakası olabiliemi üşütmüş veya çarptırmış olabiliemisin canımSlm kızlar benim acayip belim ve omuzlarım ağrıyo ya ağır bisey kaldırmadım hadi beli anlıyorum da omuzlar ne alaka
Yok kuzum usutmedim boynumun arka tarafından omuz başlarıma doğru acayip ağrıyo google den baktım dış gebelik belirtisi diyoAa neden olabilirki omuzun bunla bir alakası olabiliemi üşütmüş veya çarptırmış olabiliemisin canım
Aa neden olabilirki omuzun bunla bir alakası olabiliemi üşütmüş veya çarptırmış olabiliemisin canım
Allah korusun sende hemen aklına kötüyü getirme kuzu, başka bişeydir belkiYok kuzum usutmedim boynumun arka tarafından omuz başlarıma doğru acayip ağrıyo google den baktım dış gebelik belirtisi diyo
Kuzum doktora gitmeye başladım 2 yıl önce ilk progestanla başladık iki ay sadece kadınlık hormonu verdi. Sonra klomen vs catma iğnesi aşılamada Gonal F kullandım . Bunlar tedavi içindi . Yani dediki önce regli olmaya başlicaksın . Daha sonra bu hormon ilaçlarını kullandıkça ilk aylarda yani ilk 3 ay hemen düzene girmedi tabi . Sonra 4. Aydan itibaren ben takır takır regli oldum ki 15 yaşından beri yılda 3 sefer olurdum . Sonra tedaviyi bıraktım bırakalı bi beş ay oldu aşılama tutmadı . Ben halen düzenli görüyrum. Hatta geçen ay kendiliğinden yumurtam büyüdü ve catladı ki kimsal oldum. Bence sende bi araştır çörekotu bal tarçın dene bilmiyorum denedin mi. Onu denediğimde kalmıştım. Sev9 yapmıştı . Ondan duymuştum. Birde polikistikoverli olanlara tavuk yemeyin. Doktorum kesinlikle hamile kalsan kalmasan tavuğu hayatından çıkart dedi . Tabi kolay değil . Bende aza indirdim .Canım adetin ne kadar süre sonra düzene girdi senin ?
Benim adette asla düzene girecek gibi değil
Güzel olmuşmu tiniminim
Evett çiçeğimmm çook beğendimm güzelime çok yakışmışşGüzel olmuşmu tiniminim
Ay canım benim yaaa çok teeşkkür ederimm inşallah hepimizin hayatı şanslı uğurlu olsun hep güZel şeyler duyalım görelimEvett çiçeğimmm çook beğendimm güzelime çok yakışmışş
Valla bilmiyorum tatlım da hala ağrıyorAllah korusun sende hemen aklına kötüyü getirme kuzu, başka bişeydir belki
Canım teşekkür ederim yazamadım size dün gec vakitlerde değişti pek fazla giremedim siteyeCookiie hayırlı olsun tatlım yeni ismin
Canımm hiç moral bozmak yok. Önümüzdeki aylara bakıcaz sabredicezGünaydın kızlar
Bugün hiç çizgi çıkmadı
İğne günü hariç 13. Gün
Dün Ne kadar ümitlendirmişti beni halbuki
Canımm hiç moral bozmak yok. Önümüzdeki aylara bakıcaz sabredicez
Çok kötü durum seni çok iyi anlıyroum canım çok kez yaşadım o durumu Allahım bşrdaha yaşamana izin vermesinDün öyle çıkınca ama çok ümitlenmiştim
Bugün ne kadar inandıysam daha koyu çıkcağına testten ayrılamadım bak bak
Gözyaşımm pıt
Canım bende erkenden uyuya kalmışım zatenCanım teşekkür ederim yazamadım size dün gec vakitlerde değişti pek fazla giremedim siteyeBen mimariye kızlar bu arada
Canımm hiç moral bozmak yok. Önümüzdeki aylara bakıcaz sabredicez
Çok kötü durum seni çok iyi anlıyroum canım çok kez yaşadım o durumu Allahım bşrdaha yaşamana izin vermesinüzülme lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?