• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen balım ilacın türünü yazmıştım markaları çok çeşitli. Ama fiyat olarak uygun hamilelik öncesi kullanıp depoları doldurmakta fayda var yumurta kalitesi de artmış olur diye düşünüyorum 🥰
Evet canım bence de. Bu ay adet olunca alıcam bende. Zaten 2 ay ara verdim artık başlarım diyodum 😍

Başla kuzucum yine bi tempo gelsin hayatımıza 😂 Durgunduk iki aydır ikimizde
Evet canım valla topikte hareketlensin azcık😂
Ben baya bi uzaklaştım gebelik topiklerinden. Bakıyorum kendimde bişey yok yazıcak şeyim yokki🙄 baksana benle adet olanlar ikinciye oldu ben hala yumurta kovalıyorım 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Tekrar yaptınmı canım bidaha

Günaydın kızlar Drdr17 Drdr17 naptin kuzu sonuçlar iyi değil herhalde ortalıklarda yoksun 🙁😢
Nasılda biliyor beni :)
Evet kızım değerim yükseldi baya ama bugun regli oldum. Tutunamadı sanırım. Benle kalmadı yani .
başka bahara . Ama rahatım baya neden bilmiyorum gereksiz bi rahatlık :)
Sanırım olabildigini görmek beni rahatlattı .
ilk gebelıklerde oluyormuş. Doktor tekrar yumurta takıbıne başlamak istersen gel dedi ama gitmicem . İstemiyorum. Böyle rahatım ben . Yüne çörek otu bal tarçına başlicam çok kullanamıyorum mideme dokunuyor ama iyi geldi bence

Ben baya bi uzaklaştım gebelik topiklerinden. Bakıyorum kendimde bişey yok yazıcak şeyim yokki🙄 baksana benle adet olanlar ikinciye oldu ben hala yumurta kovalıyorım 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Sen birinciyi olmuşsun ben olmadım bile

Evet kızım değerim yükseldi baya ama bugun regli oldum. Tutunamadı sanırım. Benle kalmadı yani .
ilk gebelıklerde oluyormuş. Doktor tekrar yumurta takıbıne başlamak istersen gel dedi ama gitmicem . İstemiyorum. Böyle rahatım ben . Yüne çörek otu bal tarçına başlicam çok kullanamıyorum mideme dokunuyor ama iyi geldi bence
Canım gecmiş olsun. Ever bak bunun arkası çabuk gelir. Bu ay senden sağşıklı bir gebelik bekliyoruz😍
Şey sorucam kanda sıfırlandığını gördün dimi bu önemli eğer görmediysen adet oldum diyip sakın bırakma 🙄

Üzüldüm kuzum ama kafanın rahatladigina da sevindim inşallah daha sağlıklısı olcak

Evet sabah biticek 1 tane kaldı oruç tutugum içim günde 2 kere alabildim dr 3 defa kullan demişti anca bitti bakalım 1 haftaya olurum herhalde
10 gün içerisinde olursun o zaman canım. Eğer bebek yoksa 😍🤗🤗

Kızlar benim 25 yazan pikti heraldw ya silikleşti ondan sonra. Ama bugün baya kasık ağrılarım var 🙄
image.jpg

Canım gecmiş olsun. Ever bak bunun arkası çabuk gelir. Bu ay senden sağşıklı bir gebelik bekliyoruz😍
Şey sorucam kanda sıfırlandığını gördün dimi bu önemli eğer görmediysen adet oldum diyip sakın bırakma 🙄
İnşlh kuzum . Akışına bırakmayı öğrendim en azından bu ay olmaz sonra olur acelesi yok nasip nezamansa artık :)
Kanda ıkı güne baktırcam doktorum gerek yok kımyasal dedi ama ben yinde vericem .
Üzüldüm kuzum ama kafanın rahatladigina da sevindim inşallah daha sağlıklısı olcak
Aynen öle sagolun hepiniz 😘😘😘

İnşlh kuzum . Akışına bırakmayı öğrendim en azından bu ay olmaz sonra olur acelesi yok nasip nezamansa artık :)
Kanda ıkı güne baktırcam doktorum gerek yok kımyasal dedi ama ben yinde vericem .

Baktır canım. Allah korusun farketmeden daha kötü şeye sebep olmasın sonra. Benim 2 gebelikte de 2 ayrı doktorumda 5 altına düşmeden takibi bıraköadı. 2 günde bir vermene gerek yok 1 hafta sonra mesela verebilirsin.
Olucak bak olduğunu gördük hamile kalıyosun. Hiçbir problem yok. Sağlıklısıda gelicek 🤗😍

Aynen artık yazacak bişey kalmadı. Rüyamda hamileydim haraketlerini hissediyodum. Diyorum haketmiyo muyum ben bunu gerçekte yaşamayı 😥

Bal tarçın çörekotu na devam kuzum. Onunla çoğunuz hamile kalcaksınız ben hariç 😭 Olabildiğini gördün bu ay sağlıklısı olacak inşallah

Aynen artık yazacak bişey kalmadı. Rüyamda hamileydim haraketlerini hissediyodum. Diyorum haketmiyo muyum ben bunu gerçekte yaşamayı 😥

Bal tarçın çörekotu na devam kuzum. Onunla çoğunuz hamile kalcaksınız ben hariç 😭 Olabildiğini gördün bu ay sağlıklısı olacak inşallah
Sen niye kalmayasın kuzum sen de kalacaksın ben inanıyorum beraber buyutcez bebisleri

Back