- 8 Kasım 2019
- 20.600
- 35.876
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben de regl oldum bu topik şubattan elenenler adaya veda edenler için yani vazgeçmek yok devamBugn regl oldum 3 gün gecikmeyle.. siz oynayın ben bu ay çıkıyorumgelsin mart hadi bakalım
Canımmm şubattan elenenler olarak burdan takip edicez artık uzun vadeliBugn regl oldum 3 gün gecikmeyle.. siz oynayın ben bu ay çıkıyorumgelsin mart hadi bakalım
Kız sen hamile değil miydinn hamilesin dimi
Unuturmuyumm hiiiçç
beni de listeye ekleyebilirsinizUmarımm canım inşallahh![]()
Tabiki canımm. İlk yazımdaki soruları yanıtlarmısınbeni de listeye ekleyebilirsiniz![]()
Güzel gidiyo Çarşamba tekrar kan verdim 568 e çıkmıştı yarın bı daha gidicem asılamayla olduğu için çağırıyorlar sürekliUnuturmuyumm hiiiççNasıl giidiyor hamişlikkk
![]()
çok şükür güzelce büyüsün kendini göstersin canımm bizi haberdar etmeyi unutma ilk hamişlerimizdensinGüzel gidiyo Çarşamba tekrar kan verdim 568 e çıkmıştı yarın bı daha gidicem asılamayla olduğu için çağırıyorlar sürekli![]()
İyi şükür korktum bi an canım hayırla kucağına al inşallahEvet hamileyim![]()
sağlık sorunum yokTabiki canımm. İlk yazımdaki soruları yanıtlarmısın![]()
Tmm canım inşallah yarin 1000 olursa belki kese görünür haberdar ederim siziçok şükür güzelce büyüsün kendini göstersin canımm bizi haberdar etmeyi unutma ilk hamişlerimizdensin![]()