• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla beklemek..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

feyzakbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
423
175
33
29
Merhaba kızlar adetime 4 gün var genital bölgemde anlatamadığım bir rahatsızlık var, ve midemde bulantı canım hiçbirşey yemek istemiyor ve belime ara sıra çok fazla ağrı giriyor, eşimin sperm sayısı biraz düşük olduğu için umutlanamıyorum bu belirtiler ne acaba aranızda yaşayan var mı lütfen yardımcı olun😑

Cnm bu söylediklerin adet belirtisi de olabilir, hamilelikte olabilir. Test yapmadan bilemezsin. Nerdeyse belirtiler birebir aynı. Hatta ben hamileligi ogrendigimde inanmadim regl olacagim diye dusundum.her adet belirtisinde böyle oluyor şimdi olmuyorsa hamilelikte olabilir , regl semptomlari da olabilir. 🤷‍♀️ sadece bir kac gun daha sabret test icin 🤗

Merhaba kızlar adetime 4 gün var genital bölgemde anlatamadığım bir rahatsızlık var, ve midemde bulantı canım hiçbirşey yemek istemiyor ve belime ara sıra çok fazla ağrı giriyor, eşimin sperm sayısı biraz düşük olduğu için umutlanamıyorum bu belirtiler ne acaba aranızda yaşayan var mı lütfen yardımcı olun😑
Aynı belirtiler bende de var canım adetime 2 gün kaldı ama test yapıyorum negatif çıkıyor inş hayırlı haberler alırıız

Adet belirtiside olabilir gebelikte herkeste aynı olmuyor belirtiler zaten

Back