Umut verici hamilelik hikayem

-mns-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
1
1
30
Herkese merhaba, yıllardır buradaki yazıları okurken bir gün hamile kalıp bebeğimi kucağıma aldığımda bende yazacağım diyordum. O gün sonunda geldi:). Benim hikayem yaklaşık 3 sene önce başladı. Evliliğimizin 3. Yılından sonra artık bebek yapmaya karar vermiştik ve rutin doktor kontrolüne gittim. Doktor pcos olduğumu fakat 6 ay kadar doğal yollarla denemem gerektiğini söyledi. 1 sene denedikten sonra yeniden doktora gittim ve yumurtlama konusunda sıkıntım olduğunu ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Yumurtlama ve çatlama için ilaç kullandım fakat hala hamile kalamamak çok canımı sıkıyordu. Başka hiçbir şey düşünemiyordum artık. Bu şekilde birkaç ay geçirdikten sonra doktor ile beraber önce aşılama sonrasında ise tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik. O dönemde bir iş değişikliği yaptığım için bu tedaviyi ertelemeye karar verdim. Ve 2 ay sonra hamileydim :)) Herkes söylerdi ve bana da çok klişe gelirdi ama gerçekten psikolojik olarak kendinizi rahatlattığınız an oluyor. Şimdi bu mesajı kızım kucağımda benim gibi umudunu kaybetmiş herkes için yazıyorum. Umut her zaman var :)

Peki geriye dönsen yaşadığın o sitresi tekrar yaşar mıydın yoksa direk tüp bebek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…