Umut tüp bebekle umuda yolculuk

arkadaşlar ben rapordan yararlanamıyorum malesef.bu ilaç dahil 4000 ytlnin dışındaki tahlillere yaklaşık olarak ne kadar ödediniz acaba.bide bir arkadaşımız yılbaşına kadar geçerli demiş bu kampanya inşallah öyledir çünkü benkasım gibi düşünüyorum tüp bebeği.

4000 ytl dışında herhangi bir tahlil gerekmiyo, kan tahlilleri orda tedavi süresince yapılıyo onlardan ayrıca ücret alınmıyo, ama mesela Lucrin iğnesi, progestan, vitamin gibi ilaçları dışarıdan alıyosun onlarda 500 ytl falan tutar. Ekstra birşey çıkarsa örneğin benim rahimde küçük bir polip görmüşlerdi tedaviye başlamadan onun için bir operasyon yapıldı onun ücreti ayrıydı.

amin canım, güzel duaların için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.İnşallah sende sağlıkla sıhatle kucağına alırsın. Çok öpüyorum seni

canım bu kanun 01.07.08 de çıktı zaten.Bir bitiş süresi yok.Yeni bir hükümet gelipde değişiklik yapmazsa tabi.Yolun hayırlı olsun canım.

benim eşimin ilk evliliğinden 1kızı var die rapor olmuyormuşkötükedihüso benim ne suçum var senağlama yok mu acaba bunun bi caresi

canım bu kanun 01.07.08 de çıktı zaten.Bir bitiş süresi yok.Yeni bir hükümet gelipde değişiklik yapmazsa tabi.Yolun hayırlı olsun canım.

sana bişe daha sorucum benım Raporum Süleymaniye Dogum ve Kadin Hastaliklari Egitim ve Arastirma Hastanesinden çıkacak ve orada trapor için gerekli olan tüm tahliller tüpbebek ünitesinden yapılıyor.. yani tüpbebek ünitesi var süleymaniyenin ozaman raporum geçerli olur değilmi ? illaki üniversite hastanesi olması şartmı rapor çıkacak yerin? :uhm: şu raporu elime bi alıp bian önce tadavime başlasam başka bişe istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…