merhaba hilal sen de bizlerle hikayeni paylaşmışsın. teşekkürler... şu anda hamilesin sanırım doğum yaptın mı ? ne kadar mutlusundur canım...
tedavi sürecini de paylaşmak istersen zevkle okuruz canım ... allah sağlıkla kurtarsın inşallah. . .
benim hamileliğim daha çok yeni arkadaşım,şuanda 5 haftalık hamileyim,1 tane kese ultrasonda gözüktü ama erken sevindik galiba,çünkü az da olsa kanamam oldu ve doktorum düşük tehtidin var dedi.şu anda yatak istirahatindeyim,ben elimden geleni yapayımda Allah nasip etmişse zaten,bebeğimi kucağıma alıcam inş.
ama bayanlar şunu söylemeliyimki anne adayı olmak bile çok fedakarlık gerektiren birşey.daha şimdiden iş hayatımı ve sosyal hayatımı bitirip,bebek sahibi olmak adına hayata mola verdim resmen.ve bunlar daha başlangıç,annelerin hakkı ödenmez diye boşuna söylenmemiş galiba?
allah yardımcın olsun... sabret ve bekle ..
canım raporuna cok ugrastın inşallah bundan sonraki işlerin hep yolunda gider,hayırlı olsun ilk denemende meleğin tutunur inşallah canım
amin canım inşallah meleğimizi buluruz ilk defada... çok yıprandım bu rapor işlerinde gerçekten..
hadi hayırlısı bakalım deryacım..gerçekten de yolun yarısına gelmişsin..inşallah bundan sonrasında da Allahın izniyle herşey yolunda gider de buradan hamile olduğunu öğreniriz..çok sevindim valla..stressi yaşamaya bak artık...
saol canım... walla çok yoruldum daha başında olumsuzluklar kovaladı .. çok gerildim... inşallah stresi azaltabilirim ama tlf larımı kapatmam gerek ...iş geriyor beni...
Raporun hayırlı olsun canım.
Neyse finale Allahın izni ile çok az kaldı.
Rabbim sonu güzel eylesin. inş.
saol canım ..hep beraber inşallah..
canım raporun hayırlı olsun senin adına çok sevindim İnşallah bundan sonrası kolaylıkla geçer..Rabbim hepimizin yüzünü gündürsün inş...
amin inşallah gerisi kolay olur üzülmeden gelir..
saol canım ... sennasılsın ? nasıl gidiyor ?