E
EU2
Ziyaretçi
ze nannn canım inşallah seninde raporun ekime hazır olur belki aynı dönem başlarız tedaviye ben ekimin 16sında büyük ihtimalle start veriyorum herşey inşallah gönlümüzce olur
inşallah cnmmmmmm doktorlar tahlilleri dosyamızı görünce beğernirlerde bi aksilik çıkmazsa allahın izni belki sana yetişebilirim kaydirigubbakcemile2
bakarsın karşılaşırız umut tüpbebekte :jeyyar:
Selam canım. hayırlı olsun. inşallah herşey dilediğin gibi gider.bizde umut tüp bebek merkezinde başlayacağız. Enver Bey ile . bizde eşimde azosperm var. gerekirse micro tese olucak. ama daha rapor alma aşamasındayız.bu kadar uzunmu sürüyor. neler gerekiyor yardım olursan çok sevinirim sağol
selam cnmm Saolasın ii dileklerin için allah razı olsun
sende süleymaniyedenmi rapor alıcan ordan alıcaksan şöle soylim Sana bizim Sebepsiz infertilite..sizin azospermi olduğundan durum farklı olabilir ama ve anlatim bize şunlar yapıldı
ben gitti önce dışheyetrapru için başvuru yapıcam diye tabi öncede hastaneyi arıyosun ve randevu alıyorsun .. Adetin 3 yada 4. günü sana Gel diyorlar. 9haziranda gittim rahim filmim daha ocak ayında çekildiği içinbenden yeni rahim filmi istemdiler..aç karnına 3 tüp kan alındı sora ultrasonla bakıldı..daha sonra eşiem spermiyogram için 27 ağustosa günverdiler ( çok gece veriyolar sinir olmuştum) bizde dedin tarih geç dışardan yaptırıp Getirelim dedim yok burda olucak diolar .. neyse 27/08 de eşim gitti 3tüp kanda ondan aldılar aynı gün spermiypgram yapıldı 3-4 gun sora sonuçları almak için gittik ve bize yine 9eylüle gün verdiler o gun gittik tüm yapılan tetkikleri götürdük onları dosyamız açıldı 1aya kadar rapor hazır olur demişler bakalım heyetteki doktorlar beğenirlerse sorun çıkmazmış
** aa birde ben 3aşılama olmuştum şubat mart ve mayıs ta onalrı ispatlamam için bana bi belge verdiler bunu aşılama yapan doktora götür doldursumn dediler ve sağlık bakanlığından onay mühürü attır dediler Bide onu hallettik..
yanında olması gerekn evrakları soylim sana
Rahim Filmin
eşinin ve senın 1er adet resmi
nufus müdürlüğünden aldıüın vukuatlı nufus kayıt örneği. (hiç bebeğinizin olmadığının ispatı için)
evlilik cüzdanı fotokopisi
vizite kağıdı
sağlık karnen
nufus cuzdanın
bunlar ilk gittiğindede yanında olsun... gerçi onlar soylerler..