kızlar bende nasıl oldu anlamadım doktor bile çok şaşırdı heyacandan birşey soramadım doktora daha doğrusu bu konuda hiçbir bilgim yok ben bir tane bekliyordum çok şaşkınım allahım inşallah ikisini de sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder
walla çok ilginç... Tek embriyodan ikiz olması %4 ihtimalmiş maksimum. Sende ihtimaller büyüyor maşallah...eee keseyi 2 tanemi gördünüz ki ????? Tek yumurta ikizimi ya.. çok güzell.. Allhım inşallah bana da bebişimi göndermiştir .. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
tatlım benim test günü cumrtesi allh nasip ederse..heycandan bugun çok gerildim . Ne hissetmeliiyim bilemiyorum . Telş arttı . Korkuda..
Sen nasılsın bebiş yoruyormu? Nasıl gelişmesi . ? Llh kucagın sag salim almk nsip etsin güzelim . .
:2:merhaba arkadalar size en yazdığımda tedaviye başlamak için umuta gidiyorum demiştim
malesef yumurtalarım istenilen cevabı vermediği için tedavim iptal edildi ilaç verildi
tekrar adet gördüğümde tekrar deneyeceğiz
dozlarımı yanlış uyguldılar şeker?? Ee o kadr ilacın msrafı ilçlar boşa mı gitti ??? Allahım neler yaşıyoruz gör bak . Yüce rabbim hepimize yardımcı olsun .
Dualarımızdasın sen de güzelim . Allah yardım etsin . . .
Sen çalış zamanı boşa geçirme belki de yumurtalar uyarılmışken normal yolla gelir..
kızlar bende cuma yada pazartesi gidicem malumunuz ikinci deneme için hazırlanıyorum ulun bey gel bi kaç tahlil yapıcam neden tutmadıgını anlamak için cok merak ettim acaba neler yapıyolar ilkinde tutmayınca :18:
:)) sevgi senin enerjine hayranım walla. Allh senin gibi cıvıl cıvl bir hatuna kendi gibi kıpır kıpır bir bebiş nasip etsin inşallh...
Ulun bey bence sana dicekki 2. Denemeni yapcaz sevgi...kaynanandan , eltinden , görümcenden hatta kocandn uzak dur... Deryalara git . Onlarda kal . Orda gülüp eglenin bak nasıl tutcak bebişin dicek :)))))
canım beni de şimdiden uykusuz geçireceğim gecelerin ve alacağım kiloların stresi bastı
zaten kiloluydum boyumda kısa top gibi yuvarlanacak hale gelirim herhalde allahım inşallah sizlere de çifter çifter nasip eder
kaç kilo ile hamile kaldın fulya... Ben 80 kg yum . Boyumda 160.... Süleyman bey ilk gittiğimizde kilo alma vermek için de kasma. Böyle iyiisin riskin büyük degil 120 kg hamile kalan hastalarım oldu. Dikkat edicez kolay atlatıcaz hamileliğini de demişti ...
kızlar az evvel ufak bir baygınlık geçirdim . Tansiyonum düşmüş annecim ölçtü . şimdi kafamda ıslak havlu ile oturuyorum . Ayaklarımda belimde agrılarım artmaya başladı .
Bugun sabahtan beri gergindim . Heralde ondan tansiyonum düştü . . .
Annem test yapma bekle merkezde alalım haberi diyorrrr....
Beklicezz galiba... Allahım yardım etsin ...
Pazar sabah gidiyoruz izmire. . . Iş görüşmeleri aldım . .. Bir kaç gün durup gelcem . . .
Görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr