Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar bugün Umut Tüp bebek merkezinden Enver beyle randevum vardı. Gittim görüştüm ve kararımı verdim tedavimi burada yaptıracağım inş. hayırlı olur benim için Ekim ayında tedaviye başlıyorum
Kislar asilama ucreti nekadar orda bilginiz varmi?
bende kasım yada aralık ayında umuttayım.tüp bebek için.bende geçen hafta görüştüm enver bey'le içime çok sindi.senin adınada sevindim umarım hayırlısı olur.sorun neydi acaba sizin?bide fiyat olarak ne söylendi size?
Kislar asilama ucreti nekadar orda bilginiz varmi?
canım aynen benimde içime sindi benim dosyam epey kabarıktı hepsine tek tek baktı enver bey muayenemide yaptı ve güzelce açıkladı .Eşim cumartesi sperm testi verecek ve emre beyle görüşeceğiz bizdeki sorun eşimdeki sperm sayısı 5 milyon civarında canım o nedenle olmuyor canlılıkta cok zayıf
fiyata gelince ben çider üyesiyim o nedenlede ilaçlar dahil 3.5 milyar lira imiş buda uygun bir fiyat ekstradan belki 100 150 ytl ilaç parası ödüyebilirmişim ben çünkü benim göğsümde kist var daha önceki tüp bebek denemelerimde oluştu onun için meme koruyucu ilaç kullanacakmışım bakalım artık hayırlısı
Ekim ayında kimler düşünüyor Umut tüp bebekte tedavi görmeyi arkadaşlar
canım bende çok araştırdım cok görüştüm ve en son kararımı verdim UMUT TÜP BEBEK fiyat değişmiyor canım bu paket fiyat evet ÇİDER üyelerine indirimleri var o nedenle 3.5 milyar ama üye değilsende
2350 USD + KDV
fiyat bu canım ama zeynep kamil veya süleymaniyeden rapor alabilirsen de sadece 402 YTL imiş ben rapor çıkartmadım çünkü bize çıkmıyor sanırım çünkü eşimin bbir kızı var o nedenle rapor alamıyoruz
benimde şuan süleymaniyede rapor işlemlerim devam ediyor bugun nihayet Dosyamız açıldı ve 1aya kadar rapor için sizi Arayacağız Dediler ALLAHIM NASİP EDERSE ekim ortası engeç Ekim sonu gibi raporumuz hazır olur diyorum ve sonra allah kısmet ederse bende dediğin gibi indirimli şekilde UMUT TÜPBEBEKTE ENVER BEYDE TEDAVİ GÖRECEĞİM rapor almak çok zor hazirandan beri bekliyorum ama yolun sonuna inşallah gelmişimdir :bbo:
sana da bol şans allaha emanet ol umarım herşey ii olur ve hamiş görürüz seni
*raporla ilgili bişe sormak isteyen varsa yardımcı olurum
merahaba arkadaşlar bende bugün UMUT tüp bebebkte transferimi yaptırdım şuan yatıyorum evde. 12 gün sonra hayırlı haberler almak dileğiyle dualarınızı eksik etmeyin lütfen
merahaba arkadaşlar bende bugün UMUT tüp bebebkte transferimi yaptırdım şuan yatıyorum evde. 12 gün sonra hayırlı haberler almak dileğiyle dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Ekim ayında kimler düşünüyor Umut tüp bebekte tedavi görmeyi arkadaşlar
selam . bizimde büyük ihtimalle ekimde başlanacak Allah'ın izniyle.
inşallah bu son olur ve formdan birlikte güzel haberleri veririz