• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

UMUT OLSUN..

meltem2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
177
104
33
Merhaba arkadaşlar...ben 2,5 senelik evliyim 32 yasındayım.size yazacaklarımı lütfen sonuna kadar okuyun okuyun ki belki birinize umut olurum ..evlendiğim ilk 2 ay korundum sonra bıraktım korunmayı.adetlerim düzensizdi ve doktora gittim.polikistik over olduğum,rahimde aşırı kalınlaşma olduğu ve miyom olduğunu öğrendim tabi bunun yanı sıra kiloda var bende...rahimden parça alınması lazım dedi doktor aldırdım temiz çıktı ilaçlar kullandım miyom gitti ama pko hala var...bi süre tedavi oldum ve normal bir polikinlikti gittiğim yer doktorum 'benim yapacağım bişey yok büyük bir klinike git'dedi bende araştırdım ve gittim...kasım ayı başı gibi..tedavilere başladım ilaçlar glukopaj kullandım biraz kilo vermeye başladım ve ben ocak ayında aşılamaya girdim...sonuç negatif...mart ayında 1.tüp bebek yaptırdım negatif...dondurulmuşum vardı nede olsa uzulmedım yılmak yoktu çünkü...çok ilaç kullandım vucudum yıprandı biraz beni dinlendirmeye aldılar...rahim filmi çekelim klomen ve yumurta çatlatma kullanalım bu arada dinlen bir kaç ay dedi doktorlarım.tamam dedim onlar ne diyolarsa o çünkü...filmi çektirdim ve ilaçlarımı kullandım.sonra bir tanıdığım Ankara memlük köyünde türbe var ABALI BABA TÜRBESİ oraya git ve kuşak bağlıyolar dedi...gittim kuşak bağlattım.zaten .kafam çok rahattı hiç düşünmedim aklım çünkü dondurulmuşlardaydı ekim ayı gibi transfere giricektim...tatile gittim rahatladım döndüm..baktım ve adetim gecikmiş ama benim hiç ümidim yok çünkü hep adetim gecikir...sigara kullanıyorum sabah sigara içtim ve tiksinme oldu.test aldım gebelik testi 2,çizgi silik... kanverdim ve pozitifti ağladım sevindim mutlu oldum ki anlatılmaz bir duygu..pozitif aldığım gününertesi gün kanamam oldu...
doktorumu aradım pozitif diye kanamam oldu diye.... kan tekrarı istediler evet gebelik var ama değerlerim 2ye katlamıyor 60 sayı artıyor gün aşırı yaptığımda...dış gebelik gibi duruyor dediler bir kendi doktorum değil beklicez dedi...bekledim tekrar kan vermeye gittim haftasonuydu nöbetçi kadın doğumcu 'yatış veriyorum bebek alıncak dış gebelik bu kocana haber ver 'dedi...şoook oldum elim ayağım titredi...çıktım kendi doktoruma gittim kim neyi alıyor belicez dedi...bekledim adetimin tam 11 gün geçmiştiki doktorum kan istedi verdim ve müthiş bir artış olmuştu bebeğim bana tutunmuştu keseyi de gördük yerinde bi kaç hafta sonra kalp atışlarını da duydum...eğer yatıp ben o doktora inansaydım bebeğim gitmişti benden iyiki ordan çıkmış gitmişim..bol bol dua ettim,türbe ye gittim ama çok inandım birgün olacağına...

arkadaşlar çok uğraş verdirici bir durum biliyorum yorucu beklemek zor ama lütfen umudunuzu kaybetmeyin.çok şeyler yaşıyoruz hergün birinin hamile haberinin alınması heray umutla beklemek ve adet olmak daha neler neler....bazen benimde kaybettiğim oldu fakat toparladım... bu süreçte maddi manevi olarak çok yoruldum tüp bebek aşılamam herşeyim özel di devlet karşılamıyordu çunku....
kan değer artışlarını lutfen bekleyin..hemen umutsuzluğa kapılmayın ve çocuğu düşünmeden kafanızda olmadan değerlendirin..
inşallah birinize umut olurum..Rabbim yardımcınız olsun...Rabbim hepinize tattırsın bu duyguyu en kısa zamanda inşallah ....hepiniz dualarımdasınız.....çok uzun yazdım kusura bakmayın bu arada...:KK16::KK16:

Eklentiler

• 10903201_706688042778189_1509531410_n.jpg
    10903201_706688042778189_1509531410_n.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 245
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sizin tam olarak ilk zamanlar gebe kalamama şikayetiniz neydi , hormon değerleriniz nasıl çıkıyordu ?

Back