Umut Olsun ..

asli-asli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
805
517
33
Selam kizlar bir zamanlar sıkı takipyeydim forumu, taniyanlariniz çıkar belki. Beş yıllık evli pco hastası ve gebe kalamayanlardandim.
Otlar Kürler çaylar pozisyonlar ovulasyon takipleri doktorlar kontroller iğneler ilaçlar.... daha aklıma gelmeyen neler neler.

Kendimi bildim bileli pco luyum yumurta tembelliği var dı. Kendiligimden adet olmam hep ilaçla. Kendiligimden yumurtlamam ya da yumurtam buyumez her şeyim ilaçla oluyordu.

Son adet tarihim 23 ocak. Şubatta adet olmadım. Şubat sonu ise başladım hastanede ve 3martta doktora gittim adet gorememe şikayetiyle. Söktürücü bi ilaç verdi ve adetin ikinci günü gel hastanenin anlaşmalı tüp bebek merkezine sevk edelim yardımcı olurlar dedi. Ben nasıl seviniyorum. Evimiz kalabalık bu arada kayinvalidemler kayinbiraderimler falan... eşimle sayılı yanasmisizdir birbirimize ben de i da calisiyor falan vaktimiz de kalmıyordu açıkçası. Neyse ilacı kullandım bitti bir hafta oldu gelen yok. sekreteri on güne gelir dedi. Üç gün daha bekledim. Dediği gibi de oldu. Onuncu gün sabah kalktım tuvalette tiz pembe akıntı. Yasasinnnn geliyor... derkeeenn daha öğlen olmadan gelen yok giden yok. Kesildi. Bir iki kez tuvalette gördüm sadece lekeyi. Akşama benim moraller sıfır. Off tedavi baslayamiyor falan. Ertesi gün 23 martta doktora gittim durumu anlattim bi beta hcg bakalım dedi. İyi de ben söktürücü kullandiiimmm. Neyse ben de laboratuar da çalışıyorum arkadaşlar aldılar kanı yolladılar benim aklıma bile gelmiyor nasıl umutsuzum artık. Kaç senedir negatif i görmeye alismisim. Arkadaşım baktı sisteme "asLı pozitif " hı ne falan derken saka yapma inanmam muhabbetlerine ben de baktım 1021 sonuç :) :) o an dizlerimin bağı çözüldü yere yigildim. İki gün sonra testi tekrarladik 2900, ultrasonda keseyi gördük. Dün de bebegimin kalp atışlarını duydum çok şükür rabbim e .

Benim bile olduysa herkesin olur. Umudunuz hevesiniz kesilmisken ama inanciniz hala varken geliverir meleklerimiz.

Sizlere tavsiyem ben meryem süresini okudum 41 gün . Daha bitmeden aldım müjdeli haberi ama tamamladım kırk bire. Ne ilac ne tedavi ne takip... hiç bi çabam olmadı üstüne adet olayim diye ilaç kullandım sabah servisi kaçırdım peşinden kostum hastane bi okadar tempolu zaten. Ol duran Allah olduruyor. Vaktini zamanını bekliyor demek ki.

Hayatınızı yaşamaya bakın inanin ve bekleyin. Bakın sizi en iyi ben anlarım zor biliyorum ama ben kafamı dağıttığını düşünmediğim ay başardım bunu. Siz neden basarmayasiniz. Benim bu kadar dezavantajim varken hem de.

Aminn inşallah canım. Olacaktır ınan canım. Rabbim aratmasin acısını yasatmasin insallah

Canm cok sevindim senin adna cnm bende bu ay meryem syresi okudum ve adetm 9 gecti bende bu ay olmaz sanyrdm cnm pazrtesi dr gtcm bende:)))

Çok duygulandım ya... İnancınızla başarmışsınız herşeyi, Rabbim muvaffak kilsin .sag salim kucaginiza alirsiniz insallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…