- Konu Sahibi yellowaseline
Bence emin olmak için kan tahlili yaptırın12.günde idrarda tek çizgi gördüm, güvenmeli miyim sizce yoksa halen umut var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence emin olmak için kan tahlili yaptırın12.günde idrarda tek çizgi gördüm, güvenmeli miyim sizce yoksa halen umut var mı?
yaptırdın mı test ne oldu sonuçAyy insAllah
ben her zaman kan testinden yanayım 2 gün daha bekletip sağlık ocağında kan verin bence.12.günde idrarda tek çizgi gördüm, güvenmeli miyim sizce yoksa halen umut var mı?
65.37 den 4 gün sonra 309.1 oldu iki kat artmış şükür haftaya pazartesi kese için çağırdı insAllah gözükür gözükür dimiyaptırdın mı test ne oldu sonuç
Canım benim ne dedim sana 2 katına çıkacak dedim :)65.37 den 4 gün sonra 309.1 oldu iki kat artmış şükür haftaya pazartesi kese için çağırdı insAllah gözükür gözükür dimi
Gerçekten öyle birde biz hemen çocuk yapalım diyince olmadı çabaladık uğraştık zorlandık bu yüzden de korkuyoruz bence ama insAllah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlrrimiziCanım benim ne dedim sana 2 katına çıkacak dedim :)
Bende dün gittim keseyi gördüm şükür ama ben aşılamadan neredeyse 1 ay sonra gittim kese kontrolüne o zaman çağırdı öncesinde gözükmeyebilir tedirgin olmayalım diye dedi.
Bende haftaya kalp atışı için gideceğim, inşallah bende kalp atışını duyarım. Kalp atışınıda duyayım da en azından ikili teste kadar içim biraz daha rahatlayacak. Sonrada ikili test sonucu endişesi başlayacak. Sanırım sağsalim doğana kadar bizdeki endişe atakları bitmeyecek gibi
Aynen doğru, ben korunmayı bırakır bırakmaz 2 ay içinde hamile kalırım diye öyle şartlamıştımki kendimi anlatamam. Sen plan yaparken şeytan gülermiş derler ya tamda o hesap oldu benimkide. Hemen hamile kalırım nasılsa diye doğum poliçeleri yaptırdım.Gerçekten öyle birde biz hemen çocuk yapalım diyince olmadı çabaladık uğraştık zorlandık bu yüzden de korkuyoruz bence ama insAllah sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlrrimizi
Bende Perşembe günü gidecem inşallah kalp atışını duymak içinCanım benim ne dedim sana 2 katına çıkacak dedim :)
Bende dün gittim keseyi gördüm şükür ama ben aşılamadan neredeyse 1 ay sonra gittim kese kontrolüne o zaman çağırdı öncesinde gözükmeyebilir tedirgin olmayalım diye dedi.
Bende haftaya kalp atışı için gideceğim, inşallah bende kalp atışını duyarım. Kalp atışınıda duyayım da en azından ikili teste kadar içim biraz daha rahatlayacak. Sonrada ikili test sonucu endişesi başlayacak. Sanırım sağsalim doğana kadar bizdeki endişe atakları bitmeyecek gibi
Olsun ya ben öyle düşünmüyorum demekki hayırlı olan zaman bu zamanmış çok şükür ki son şansım dediğim anda rabbim bu mübarek ayda nasip ettiAynen doğru, ben korunmayı bırakır bırakmaz 2 ay içinde hamile kalırım diye öyle şartlamıştımki kendimi anlatamam. Sen plan yaparken şeytan gülermiş derler ya tamda o hesap oldu benimkide. Hemen hamile kalırım nasılsa diye doğum poliçeleri yaptırdım.
1 sene geçti ne gelen var ne giden yılmadım 1 sene sonunda yeniden yeniledim poliçemi dedim dedim herhalde olur artık doktorun tüm dediklerini yapıyorum olmaması için bir engel yok dedim. 2 ay geçti yine olmuyor baktıkki aşılama önerildi. Keşke en başta aşılama yaptırsaydım diyorum en başta yaptırsaydım şimdi çoktan belkide doğum yapmıştım.
Ne güzel senin hızlı ilerliyor herşey ben resmen 2 aylık olacağım kalp atışını haftaya Çarşamba dedi.Bende Perşembe günü gidecem inşallah kalp atışını duymak için
Belki doktorun emin olmak için geç çağırmıştırNe güzel senin hızlı ilerliyor herşey ben resmen 2 aylık olacağım kalp atışını haftaya Çarşamba dedi.
Kese kontrolünüde baya geç yaptı.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba hanımlar benim de ilk asilamam tuttu
Erkekte 20 milyon sperm en az ve a+b hız 35 olmalı diyorlarGebeliği başlayanlar hayırlı olsun inşallah. Erkek faktörü olan var mı aranızda ve değerler nasıl bilgi verir misiniz? Yani sayı hız morfoloji için kaç olmalı ortalama?
Gittin mi doktora duydun mu kalp atışınıNe güzel senin hızlı ilerliyor herşey ben resmen 2 aylık olacağım kalp atışını haftaya Çarşamba dedi.
Kese kontrolünüde baya geç yaptı.
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Gittin mi doktora duydun mu kalp atışını
Geçmiş olsun düşük tehliken ki var yaniCanım Perşembe günü ağrım ve kanamam oldu gece acil doktora gittik. Kalp atışını orda duydum hiç hayal ettiğim gibi olmadı. Hala leke ve akıntı şeklinde devam ediyor kanamam. İğneler serumlar derken hafta sonum böyle geçti.
Hayırılısı bakalım kısmet
Geçmiş olsun düşük tehliken ki var yani