Umursanmamak mi ?

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.016
12.198
Hayirli pazarlar.
Kizlar yakın bir arkadaşımın sürekli olarak yaptığı bir hareketi sorgulamaya başladım artık.cok uzun yıllardır arkadaşız ama artık araya yavaş yavaş mesafe girmeye başladı.biraz ondan kaynaklı biraz benden kaynaklı.ama soğukluk gormden öncede hep yaptığı bir hareket vardı.mesela telefonda konuşuyoruz uzun da olsa kısa da olsa, ben konusurken birşey anlatıyorum mesela çocuğu ile konusuyor.benim lafım yarım kaliyor.ornek verecek olursam diyelimki hastaneye gittim işte anlatiyorym şöyle yaptım böyle yaptım o sırada kızına birşeyler söylüyor.kizim şunu şuraya götür onu bırak al bunu babana ver gibi.hep senelerdir böyle.simdi diyeceksiniz ki seni umursamiyor arama.aramiyirum.nerdeyse aylarca konuşmadığımiz zamanlar oluyor o ariyor.aynini yapayım diyorum ama yapımda yok öyle bişey.hatta konuştuğumuzda araya birşey giriyorsa bı dk deyip musade istiyorum sonrada böldüm kusura bakma diyorum.tepkiniz ne olurdu soylermisiniz yaptığın hoş değil diye.bazen susayım boşver çokta önemli değil artık benim için diyorum bazende şöyle terbiyesizligini bilsin diyorum.varmi sizinde böyle arkadasiniz

Bence arkadaşınıza bu durumdan rahatsızlık duyduğunuzu belirtmelisiniz. Ben kasten yapmıyor da bir huyuymuş gibi algıladım. Siz nazik bir şekilde dile getirince daha dikkatli olmaya başlayabilir. Yaptığının farkında bile olmayabilir şu an.

Hayirli pazarlar.
Kizlar yakın bir arkadaşımın sürekli olarak yaptığı bir hareketi sorgulamaya başladım artık.cok uzun yıllardır arkadaşız ama artık araya yavaş yavaş mesafe girmeye başladı.biraz ondan kaynaklı biraz benden kaynaklı.ama soğukluk gormden öncede hep yaptığı bir hareket vardı.mesela telefonda konuşuyoruz uzun da olsa kısa da olsa, ben konusurken birşey anlatıyorum mesela çocuğu ile konusuyor.benim lafım yarım kaliyor.ornek verecek olursam diyelimki hastaneye gittim işte anlatiyorym şöyle yaptım böyle yaptım o sırada kızına birşeyler söylüyor.kizim şunu şuraya götür onu bırak al bunu babana ver gibi.hep senelerdir böyle.simdi diyeceksiniz ki seni umursamiyor arama.aramiyirum.nerdeyse aylarca konuşmadığımiz zamanlar oluyor o ariyor.aynini yapayım diyorum ama yapımda yok öyle bişey.hatta konuştuğumuzda araya birşey giriyorsa bı dk deyip musade istiyorum sonrada böldüm kusura bakma diyorum.tepkiniz ne olurdu soylermisiniz yaptığın hoş değil diye.bazen susayım boşver çokta önemli değil artık benim için diyorum bazende şöyle terbiyesizligini bilsin diyorum.varmi sizinde böyle arkadasiniz
Sizi pek takmıyor belli bide senelerdir arkadassınız artık arkadaslıgıda gecmıs o rahat yani arkadaslıgı bitirmelık durum degil ama bunu ona söyleyebılırsınız yada hic söylemeyin mesafe kalsın ararsa konusun okdr benim düsüncem

Hayirli pazarlar.
tepkiniz ne olurdu soylermisiniz
Görüşmezdim.

Yani ben telefonda ablamla konusurken kızımla konusmak zorunda kalıyorum
Annecim o Cok tehlikeli dur düşebilirsin vs vs.
Ablamda böyle bı derin nefes alıyor oluyor anlamıyorum ılgılencem tabı cocukla

aramayın o zaman Zorunuza gıdıyosa abi arayınca da açmayın o zaman
Bu kadar konuşabılıyoruz biz.
Mesajlaşmak neyinize yetmiyor herkese soruyorum bunu.

Yani ben telefonda ablamla konusurken kızımla konusmak zorunda kalıyorum
Annecim o Cok tehlikeli dur düşebilirsin vs vs.
Ablamda böyle bı derin nefes alıyor oluyor anlamıyorum ılgılencem tabı cocukla

aramayın o zaman Zorunuza gıdıyosa abi arayınca da açmayın o zaman
Bu kadar konuşabılıyoruz biz.
Mesajlaşmak neyinize yetmiyor herkese soruyorum bunu.
Benimde çocuğum var ama kimseye böyle saygısızlık yapmıyorum ki benim oğlum aşırı azgın.karsimdakinin lafını bölmeden elimle kriz yönetiyorum mesela eline attığı şeyi elinden aliyorumn dolaba çıkınca indiriyorum.ayrica küçük bebekle mesajlasin siz ozmaan.firsatiniz varsa mesajlaşma ya demekki karşıdakine de saygili olabilirsiniz fikrimce.saatlerce konuşulmuyor sonuçta hal hatır

Benimde çocuğum var ama kimseye böyle saygısızlık yapmıyorum ki benim oğlum aşırı azgın.karsimdakinin lafını bölmeden elimle kriz yönetiyorum mesela eline attığı şeyi elinden aliyorumn dolaba çıkınca indiriyorum.ayrica küçük bebekle mesajlasin siz ozmaan.firsatiniz varsa mesajlaşma ya demekki karşıdakine de saygili olabilirsiniz fikrimce.saatlerce konuşulmuyor sonuçta hal hatır
Valla pardon ama BÜTÜN ANNELER BİLİR Kİ Mesajlaşmak en kolayı.... Annesin ya cunku... Herseye hakim olmak zorundasın. Telefonda konusurken her işe koşamazsın
Ama mesajlaşırken cocuguna da hakimsin yemegını de karıstırırsın

Bunu saygısızlıkla karıştırmak elmayla armutu karıstırmak kadar absürt, nasıl karıştırırsın cunku
Göz var izan var

Hanımefendi ayrıca son olarak! Küçücük cocukla yazısmaya mesajlaşmaya fırsat bulabiliyorsanız gibi bişey demıssınız.
Şuan sızın yaptıgınız ne?
Demek ki vakit varmış
Cunku mesajlaşırken her işinizi yönetebılırsınız🩷kılıtlenmeden herşeye bölünebılırsınız
Ki kendınıze bakın, post actınız uzun uzun yazabiliyorsunzz 'benım oglum aşırı azgın' dedıgınız oglunuza ragmen

Son düzenleme:
Valla pardon ama BÜTÜN ANNELER BİLİR Kİ Mesajlaşmak en kolayı.... Annesin ya cunku... Herseye hakim olmak zorundasın. Telefonda konusurken her işe koşamazsın
Ama mesajlaşırken cocuguna da hakimsin yemegını de karıstırırsın

Bunu saygısızlıkla karıştırmak elmayla armutu karıstırmak kadar absürt, nasıl karıştırırsın cunku
Göz var izan var

Hanımefendi ayrıca son olarak! Küçücük cocukla yazısmaya mesajlaşmaya fırsat bulabiliyorsanız gibi bişey demıssınız.
Şuan sızın yaptıgınız ne?
Demek ki vakit varmış
Cunku mesajlaşırken her işinizi yönetebılırsınız🩷kılıtlenmeden herşeye bölünebılırsınız
Ki kendınıze bakın, post actınız uzun uzun yazabiliyorsunzz 'benım oglum aşırı azgın' dedıgınız oglunuza ragmen
Artık insanlara konuşma adam sende mesajlas deme haddini de bulabiliyorsunuz.haniii bugün pazar ya hanii babamız evde ya çocukla vakit geçiriyor ya.demekki bugünü kendime ayırmış olabilirim arkadaşımla sohbet etmeyi tercih etmiş ! Yaşadığım olayı du forumda bı sorayim demişim dir.artik tuvalete gitme biçimini de size soralım.ne kadar hadsizsiniz

Hayirli pazarlar.
Anneler zaten böyle. Sizi sevmemesinden değil. Hislerinizi belirtin, olmadı kesilir arkadaşlık. Ama bence gayet normal, hele de bazı insanlar daha samimi oldukları arkadaşlarla konuşurken ev sesinden çekinmiyorlar, yakınız sonuçta kafasıyla

X