• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umursamıyor mu dersiniz? Yardim edin 🥲?

Yagmurddd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2021
19
2
36
31
İlk mesaji attım. Etkilendim senin için sıradan bir bakıştan ama ben etkilendim bir kahve içelim sohbet edelim yazdim. Oda " merhaba dusuncen için teşekkür ederim 🙏 tabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz yazdı. O gün geçti ertesi gün yürüyüş yapicam eşlik eder misin yazdım. Kuzenin nişanı var oradayız yazdı. Bugün 6 gün oldu daha başka konuşma yok. Yazmadı bir şey
Şimdi sevgilim var veya görüşmek istemiyorum veya düşünmüyorum demedi. Ne yapmaya çalışıyor sizce

İlk mesaji attım. Etkilendim senin için sıradan bir bakıştan ama ben etkilendim bir kahve içelim sohbet edelim yazdim. Oda " merhaba dusuncen için teşekkür ederim 🙏 tabiki müsait zamanda sohbet ederiz konuşuruz yazdı. O gün geçti ertesi gün yürüyüş yapicam eşlik eder misin yazdım. Kuzenin nişanı var oradayız yazdı. Bugün 6 gün oldu daha başka konuşma yok. Yazmadı bir şey
Şimdi sevgilim var veya görüşmek istemiyorum veya düşünmüyorum demedi. Ne yapmaya çalışıyor sizce
Tamam ilk adimi kadinlar atabilir ama destan yazip ilan-i ask etmek olmaz, hem agirdan alip hem adim atabilirdiniz, ih ih olmamis, daha sifirdan ipler bu kadar verilmez.

Yahu 2 cumle ne destanı
Ama o iki cümle içerisinde hem iltifat etmişsiniz hem de buluşma teklif etmişsiniz. Bir erkek buluşma teklif etmeden kız etmemelidir. İlk mesaj atmak normal ama bu kadar adım atmanın bir kadın için ben normal olduğunu düşünmüyorum.

Yahu 2 cumle ne destanı
Bir kere teklif etmişsiniz zaten ikinciye gerek var mıydı ????? Bir daha yazmayın. Yazarsa da biraz muallakta bırakın ilk andan evet demeyin. Evet etkilenmişsiniz ve çok fazla belli etmişsiniz bence bu yanlış. Erkekler kadınların kendi peşinden koşmasına fazla alışıyorlar ve tüm ilişki bu şekilde sürüyor.

Ama o iki cümle içerisinde hem iltifat etmişsiniz hem de buluşma teklif etmişsiniz. Bir erkek buluşma teklif etmeden kız etmemelidir. İlk mesaj atmak normal ama bu kadar adım atmanın bir kadın için ben normal olduğunu düşünmüyorum.
O ne düşünüyor peki yazdigi şeylerden yola cikarak

Bir kere teklif etmişsiniz zaten ikinciye gerek var mıydı ????? Bir daha yazmayın. Yazarsa da biraz muallakta bırakın ilk andan evet demeyin. Evet etkilenmişsiniz ve çok fazla belli etmişsiniz bence bu yanlış. Erkekler kadınların kendi peşinden koşmasına fazla alışıyorlar ve tüm ilişki bu şekilde sürüyor.
Yazdığı cevaplardan ne düşünüyor sizce

Yazdığı cevaplardan ne düşünüyor sizce
Bence ilk mesaj normalmiş tanışalım ne olacak demiş ama ikinci tekliften sonra sizi cepte görmeye başlamış olabilir. Sıkılırsa bunalırsa aaa orda bir kız vardı boş duracağıma gidip onunla görüşeyim takılayım diyecektir. Yerinizde olsam çok mantıklı bir date planı ile gelmediği sürece görüşme teklifinde bulunsa da gitmezdim (bu noktadan sonra ölsem yazmam zaten) önereceği date ise güzel bir mekanda akşam yemeği, gündüz ya da akşam üstü güzel bir kahve( gece saatleri değil) ya da workshop, atölye tarzı şeyler olmalı. Diğer türlü evde arabada görüşelim derse sizi cepte bildiği için en azından takılıp keyfime bakayım demiş olduğunu anlarım. Tabi bunlar bireysel düşüncelerim yanlış olabilir, asla takılmaya karşı değilim ancak iki tarafta ilişkiyi o şekilde istemeli diğer türlüsü fırsattan yararlanmak oluyor buna karşıyım. Umarım anlatabilmişimdir.

Hadi diyelim çok beğendin ilk adımı attın bu normal ama neden birkaç defa görüşme teklifi ediyorsun ? Bir dur geri çekil, bak bakalım adam geri dönüş yapacak mı diye. Hoşlanan insan konuşmak için zaman yaratır ve konuşur. Belki çok yoğun belki de hiç konuşmak istemiyor. İlk adımı atınca erkeklerin mabadi kalkıyor havalara giriyorlar. Bunu unutma erkekler daha çok gizemli olan , özgüvenli kadınları severler.

6 gün geçti yazma ihtimali var mı ki :))

Bence ilk mesaj normalmiş tanışalım ne olacak demiş ama ikinci tekliften sonra sizi cepte görmeye başlamış olabilir. Sıkılırsa bunalırsa aaa orda bir kız vardı boş duracağıma gidip onunla görüşeyim takılayım diyecektir. Yerinizde olsam çok mantıklı bir date planı ile gelmediği sürece görüşme teklifinde bulunsa da gitmezdim (bu noktadan sonra ölsem yazmam zaten) önereceği date ise güzel bir mekanda akşam yemeği, gündüz ya da akşam üstü güzel bir kahve( gece saatleri değil) ya da workshop, atölye tarzı şeyler olmalı. Diğer türlü evde arabada görüşelim derse sizi cepte bildiği için en azından takılıp keyfime bakayım demiş olduğunu anlarım. Tabi bunlar bireysel düşüncelerim yanlış olabilir, asla takılmaya karşı değilim ancak iki tarafta ilişkiyi o şekilde istemeli diğer türlüsü fırsattan yararlanmak oluyor buna karşıyım. Umarım anlatabilmişimdir.
Yazmam artık ne ama 6 gün geçti onun yazma ihtimali var mi

İlgilenen insan yazar, dikkatini çekmiş olsaydınız 6 gün sizi boş bırakmazdı, bakın siz iki kez yazmışsınız dayanamamışsınız da. Yazmak isteyen iki dklık boşluk yaratır yine yazar. Nişan töreninin yapılacağı salonun inşaatını mı yetiştirmeye çalışıyormuş da bir dk bile müsait olamıyormuş? :)
Artık bir şey yazmayın. Can sıkıntısından "Bir kız vardı ya" diye mesaj atar en fazla, ya da meraktan.

Direkt etkilendim, kahve içelim mi diye mesaj mı atılır ya? Instada, facebookta bodoslama genç kızlara yürüyen dayılar gibi. Erkek de yapsa kadın da yapsa itici bence. Önce selam falan yazarsın, biraz sohbet edersin öyle mevzu kahveye gelir. Böyle hiç olmamış. Bu şekilde yaparsanız cepte görür tabii. Canı isterse yazar, buluşur, istemezse ghostlar. Çünkü karşısında kendisinden aşırı cüretkar davranacak kadar etkilenen bir kadın olduğunun farkında.

Bence sıkılırsa veya takılmak isterse anca o zaman yazar. Gerçek bir şey için yazmaz. Yerinizde olsam beklemem. Üzücü ama yapacak bir şey yok. Kadınların ilk adımı atmasına karşı değilim ancak erkeklerin bir yerlerini fazla kaldırıp cepte bilinmeye karşıyım. Benim bir arkadaşım kendisine 3 sene önce yazan bir kızdan için o beni seviyor demişti ve şok olmuştum. Bir kere yazdığı için ne zaman kıza yazarsa yazsın orda bulacağını düşünüyordu ama bir kadın kendisine yazan erkek ile ilgili ya bir zamanlar yazmıştı ama acaba şu an ne yapıyor diye düşünür cepte bilmez.

Yerinizde olsam artık beklemem yazarsa da çok sorgulayarak ardına düşerim.
Yazmam artık ne ama 6 gün geçti onun yazma ihtimali var mi

Yıktınız beni suan

Bence sıkılırsa veya takılmak isterse anca o zaman yazar. Gerçek bir şey için yazmaz. Yerinizde olsam beklemem. Üzücü ama yapacak bir şey yok. Kadınların ilk adımı atmasına karşı değilim ancak erkeklerin bir yerlerini fazla kaldırıp cepte bilinmeye karşıyım. Benim bir arkadaşım kendisine 3 sene önce yazan bir kızdan için o beni seviyor demişti ve şok olmuştum. Bir kere yazdığı için ne zaman kıza yazarsa yazsın orda bulacağını düşünüyordu ama bir kadın kendisine yazan erkek ile ilgili ya bir zamanlar yazmıştı ama acaba şu an ne yapıyor diye düşünür cepte bilmez.

Yerinizde olsam artık beklemem yazarsa da çok sorgulayarak ardına düşerim.
Ay gerçekten öyle. Eşim bu yaz yıllardır görüşmediği lise arkadaşıyla tekrar görüşmeye başladı. 10 küsür yıl önce lisede kendisine nazik davranan kadınlar için bile kendisine aşıklarmış gibi konuşuyor. Kendisine etkilendim, görüşelim mesajı gelen adam 100 yıl arkadaşlarına anlatır artık abarta abarta

Back