Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Umudunuzu kırmak istemem ama gerçek bu...

lovely_06

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
97
29
Yeni üye oldum fakat yıllardır bu forumu takip ediyorum ve bende sizin gibi burda önerilen birçok şeyi denedim yıllarca. Sağlığımı tehlikeye atıp kilo aldım sırf göğüslerimde büyüme olacakmı diye.Doğum kontrol hapları denedim. Değişik yağlarla göğüslerime masaj yaptım telkin dosyaları dinledim. Ve üzülerek söylüyorum elimde koca bir hiç kaldı. Kullandığım değişik yağlar doğum kontrol hapları kıllanma yaptı. Yaptığım masajlar artık göğüslerimi o kadar hassaslaştırdı ki dokunmaya bile huylanır oldum. En sonunda bu takıntımın artık beni hasta ettiğini düşündüm ve silikon taktırdım. Ve internetten aldığım göğüs büyütücü kremler, haplar, aktarlara döktüğüm paralar en acısıda verdiğim emek ve umutlarımın kaybı hiçbir para birimiyle ölçülemez. Şimdi geriye dönüp baktığımda verdiğim emeklere o kadar üzülüyorum ki... Burda farkında olmadan birbirimizi gaza getirip yeni umutlar vaad ediyoruz ama aslında birbirimize kötülük yapıyoruz. Sonunda 10 kişiden en fazla 1 i olumlu sonuç alıyor oda kimbilir hangi sebeple tesadüfen... Birbirimizin umutlarını yıkmayalım lütfen hayat akıp giderken bu soruna takılı kalıp birçok şeyi kaçırıyoruz belkide...bunun ameliyatsız bir yolu olsaydı zaten gündemde çokça yer alır tıp literatürüne geçerdi... Çoğunuzun silikona verebilecek para durumu yok inanın anlıyorum bende çok zor şartlarda yaptırdım ama sizde benim gibi yıllarca bir umutla yaşayıp olumsuz sonuçlar aldıkça her seferinde bir kez daha depresyona girin istemiyorum. Şartlarınızı sonuna kadar zorlayın gerçekten tek çözüm ameliyat olunca bana hak vereceksiniz....

Malesef gerçek bu. Başka bir yolu olsa bunun gerçekten işe yarayan bir ilaç fln en az silikon kadar pahalı olurdu fiyatı eminim.

Bayanlar vücudunuzla olan zorunuz nedir sizin bende bunu çözemiyorum ,yani neden o göğüsler büyümeli o kalca sekillenmeli etmeli vs ?şu dünya da egzersiz denen bir şey var göğüs büyültmüyor ama şekil veriyor vücudunuza zarar vermeyin artık,konu sahibesi en sonunda hayal kırıklığı yaşasan da gerçekleri anlattığın için teşekkürler,vücudunuzu sevin büyük göğüslü ya da şekilli olmak size bir şey kazandırmaz...

Cok mu kucuk goguslerin?
Benim 75 ama ben buyumesinler diye hamile bile kalmak istemiyorum diyebilirim. Istiyorum tabiki ama buyumesini istemiyorum.

Tabi tercih meselesi. Hayal kirikligina ugramaniza uzuldum.
Fazla masaj falan yapmayin cok ugrasirsaniz sut bile gelebilir. Bir arkadasin oyle olmus.

kendi adıma konuşuyorum bacım o dert çok büyük mesele inan toplum algısı ya da dayatma değil kadınsın iki giydiğin yakışsin istiyorsun vücudun şekilli olsun istiyorsun ama elde var dolgulu 75 ı bile doldurmaya bir göğüs psikoloji çöküyor ben kısmet olurda ameliyat a yönelirsem eğer ben silikonum diye bağıran bir şey istemiyorum dolgusuz 75 b ya da c yi dolduracak kadar olsun yeter çünkü küçük olması ayrı hiç olmaması ayrı resmen hiç yok sıfır yani

Arkadaşlar ben hala bu çabalarıma devam edip sağlığımı bozmayı bıraktım zaten yazıda da belirttiğim gibi silikon taktirdim ve çok mutluyum. Ama birşey de belirteyim ki küçük bi silikon olsun az büyüse yeter demeyin bu yüzden de ayrı bi bunalım yaşarsınız çünkü sizi tatmin etmez taktıkları. O kadar acı cekmışken maddi manevi büyük fedakarlıklar göze almışken biraz dolgun taktirmakta fayda var :)

Zaten doktor size en fazla olabilecek silikonu söylüyor boyu istediği boyuta uygun olmayan birine zaten istese de çok büyük takamazlar göğüs kafesi kabul etmez

Ben napim ney :)))
Emzirmekten gogsumun biri kocaman ve sarkık digeri kucuk ve diri
resmen aralarinda 2 beden fark var :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…