denedıkten sonra soyle bari insallah işe yarayan bi yöntemdirya aslında benim aklımda bir şeyler var ama uygulamadan söylemeyeceğim
ise yaradiğina dair canlı örnekler var ama tehlikeli işte bende denesem mi denemesem mi bilmiyorumdenedıkten sonra soyle bari insallah işe yarayan bi yöntemdir
Merak ettim ya söylesene buna ihtıyacımız var dertlı kadınlar olarakise yaradiğina dair canlı örnekler var ama tehlikeli işte bende denesem mi denemesem mi bilmiyorum
kendi adıma konuşuyorum bacım o dert çok büyük mesele inan toplum algısı ya da dayatma değil kadınsın iki giydiğin yakışsin istiyorsun vücudun şekilli olsun istiyorsun ama elde var dolgulu 75 ı bile doldurmaya bir göğüs psikoloji çöküyor ben kısmet olurda ameliyat a yönelirsem eğer ben silikonum diye bağıran bir şey istemiyorum dolgusuz 75 b ya da c yi dolduracak kadar olsun yeter çünkü küçük olması ayrı hiç olmaması ayrı resmen hiç yok sıfır yaniBayanlar vücudunuzla olan zorunuz nedir sizin bende bunu çözemiyorum ,yani neden o göğüsler büyümeli o kalca sekillenmeli etmeli vs ?şu dünya da egzersiz denen bir şey var göğüs büyültmüyor ama şekil veriyor vücudunuza zarar vermeyin artık,konu sahibesi en sonunda hayal kırıklığı yaşasan da gerçekleri anlattığın için teşekkürler,vücudunuzu sevin büyük göğüslü ya da şekilli olmak size bir şey kazandırmaz...