- 28 Temmuz 2016
- 97
- 29
Yeni üye oldum fakat yıllardır bu forumu takip ediyorum ve bende sizin gibi burda önerilen birçok şeyi denedim yıllarca. Sağlığımı tehlikeye atıp kilo aldım sırf göğüslerimde büyüme olacakmı diye.Doğum kontrol hapları denedim. Değişik yağlarla göğüslerime masaj yaptım telkin dosyaları dinledim. Ve üzülerek söylüyorum elimde koca bir hiç kaldı. Kullandığım değişik yağlar doğum kontrol hapları kıllanma yaptı. Yaptığım masajlar artık göğüslerimi o kadar hassaslaştırdı ki dokunmaya bile huylanır oldum. En sonunda bu takıntımın artık beni hasta ettiğini düşündüm ve silikon taktırdım. Ve internetten aldığım göğüs büyütücü kremler, haplar, aktarlara döktüğüm paralar en acısıda verdiğim emek ve umutlarımın kaybı hiçbir para birimiyle ölçülemez. Şimdi geriye dönüp baktığımda verdiğim emeklere o kadar üzülüyorum ki... Burda farkında olmadan birbirimizi gaza getirip yeni umutlar vaad ediyoruz ama aslında birbirimize kötülük yapıyoruz. Sonunda 10 kişiden en fazla 1 i olumlu sonuç alıyor oda kimbilir hangi sebeple tesadüfen... Birbirimizin umutlarını yıkmayalım lütfen hayat akıp giderken bu soruna takılı kalıp birçok şeyi kaçırıyoruz belkide...bunun ameliyatsız bir yolu olsaydı zaten gündemde çokça yer alır tıp literatürüne geçerdi... Çoğunuzun silikona verebilecek para durumu yok inanın anlıyorum bende çok zor şartlarda yaptırdım ama sizde benim gibi yıllarca bir umutla yaşayıp olumsuz sonuçlar aldıkça her seferinde bir kez daha depresyona girin istemiyorum. Şartlarınızı sonuna kadar zorlayın gerçekten tek çözüm ameliyat olunca bana hak vereceksiniz....