Umudunuzu kaybetmeyin..

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
Merhaba arkadaşlar , öncelikle bu benim açtığım kaçıncı konu bilmiyorum yalnız tek fark ile bu güne kadar açtığım tüm konular ‘acaba hamilemiyim’ , ‘nasıl hamile kalabilirim’ gibi konulardı. Bu konumu ise sizlere umut olsun diye açıyorum.. Evet arkadaşlar , 2 yıllık evliliğimde 2 yıldır deneme sonucunda Rabbime şükürler olsun ki hamileyim... bilenler bilir 9 ay evde ovulasyon testiyle vs denemeler sonucunda hala gebe kalamayınca eşimle birlikte doktorların yolunu tuttuk. Önce ben , sonra eşim muayene oldu. Benim yalnızca bir yumurtam oluşup çatlıyordu. Ve çok geç büyüyordu. Eşimde ise 3. Seviye varikosel çıktı. Buna bağlı sperm sayısında ve ileri hızında düşüklük oluşmuştu. 3 doktor gezdik bir an önce ameliyat ol dedi eşime. Ama ben araştırdığım kadarıyla ameliyatın spermi yalnızca %20 kadarını düzelteceğini öğrendim. Dedim ki başka yolu olmalı. Neticede ameliyat sonrası daha da kötü olma durumu da var. 2 ay keçiboynuzu kürünü uyguladık. Sonra test yaptırdık. Eşimin sperm sayısının 2 kat arttığını gördük. Fakat hala gebelik olmadı. Daha sonrasında klomen ve çatlatma iğnesini denedik. 2 ay işe yaramadı . 3 ay ise doktor eşime de suda karıştırılıp içilen bir vitamin verdi. Son çatlatma iğnesini vurdurduğumda dedim ki bu son inşallah ara vereceğim bir süre kafamı dinleyeceğim çatlatma iğnesini vurdurduktan 3gün sonra işe başladım. Yoğundum yoruluyordum. Eve gelir gelmez uyuyordum. Ben iş yorgunluğu sanıyordum. Adetim 5 gün gecikti test bile yapmamıştım o kadar aklımda yoktu çünkü. Ama çalışırken 2 3 defa şiddetli sandı girince karnıma akşamına nöbetçi kadın doğum doktoru bulduk gittik dedim ki klomen sanırım kist yaptı yumurtalığım kiste dönüştü benim sancım var. Ultrasonda baktı kist falan yok rahim duvarın kalınlaşmış gebelik testi yaptın mi dedi Hayır hamile olacağımı sanmıyorum dedim olsun bi kan testi yapalım gebelik yoksa söktürücü veririm dedi. Kanı aldılar 1 saat sonra sonuç çıktı o kadar umutsuzdum ki eşime benim bakmama gerek yok al sen bak dedim eşim testi alınca güldü kaldı öyle noldu dedim sanırım hamilesin dedi doktora gösterdik gebeliğimi onayladı :) şükürler olsun şimdi hamileyim.. ama kalp atışlarını duymadan göğsümü gere gere hamileyim diyemiyorum kendime bile. Ama şükürler olsun Rabbime bu mutluluğu bile nasip etti .. Demem o ki hiç ummadığınız bir anda geliyor meleğiniz.. umudunuzu kaybetmeyin , Rabbim ol der ve olur Allahım isteyen herkese nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Gözünüz aydın cok sevindim siizin adiniza. Imsallah saglikla kavusursunuz bebeginize. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah amin

Degerin kac cikti canim?

Gözünüz aydın, rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eylesin inşallah.

Üstünden baya zaman geçmiş ama canım senin yazdıkların bana umut oldu benim eşimde aynı seyler var ve eşim ameliyat oldu üç ay önce bende bi sıkıntı olmadığını söyledi doktor acaba hangi doktora gittiniz nerede yasıyorsunuz bizim gittiğimiz üroloklar hiç ilgilenmiyor diyebilirim eşinize verdiği vitamini de yazarsan çok sevinirim

Ne kadar güzel anlatmışsınız... Duygulandım ve sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah... Darısı benimle birlikte tüm isteyenlerin başına olsun...

Okurken sanki ben hamileymişim gibi mutlu oldum canım hayırlı olsun 2 yıldan fazladır evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz ama olmuyor her ay sadece boş ümitlerle bekliyorum inşallah bu ay histereskopi çektiricem inşallah bu ay hamile kalırım

Ne kadar güzel anlatmışsınız... Duygulandım ve sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah... Darısı benimle birlikte tüm isteyenlerin başına olsun...
Çok teşekkür ediyorum ama maalesef bu postta bahsettiğim gebeliğim düşükle sonuçlandı.. ardından 5 ay sonra tekrar gebelik nasip oldu maalesef o da kalp atışını duymaya gidemeden düştü. Son gebeliğimin ardından gerekli bi kaç tahlil yaptırdık 3 ay sonra tekrar gebe kaldım şükürler olsun şuan 3ayımız bitti. İnşallah bu kez kucağıma almak nasip olur

Nasıl büyük bir emek, çaba var . Rabbim bunları bu fiili duanızı görmüş canım Ve güzel bir evlat nasip etmiş. İnşaallah kucağına aldığın günleri de görürsün

Aaayy hem üzüldüm sizin adınıza hemde sevindim çok zot şeyler yaşamışsınız ama bakın mucizeniz peşinizi bırakmamış çok şükür... Kalpten dua ediyorum sizin için inşallah inşallaahh sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi... İsteyen herkese sağlıkla nasip etsin Allah...

Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum Rabbim cümlemize sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…