Umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlar

Iron Lady

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
1.098
1.360
Canım mune ablacım konumu taşımaz bana kızmaz ve banlamazsan sevinirim :)
Öncelikle çocuk sahibi olamayan arkadaşlarım sakın ama sakın umudunuzu yitirmeyin. Zamanında kocaman iki kistle doktora gittim aylarca adet göremedim doktorum ameliyat olmamı istedi ilaç tedavisi istedim daha yasım küçüktü korktum. Tedavi süreci başladı kortizonlar Doğum kontrol hapları vs tam olarak 30 kilo aldım bu süreçte. Vücudumda ani kilo alımından aşırı yırtıklar meydana geldi. Hormonlarım çok yüksekti ve erkek tipi kıllanma vardı. Doktor doktor dolaştım ve hepsinin deşiği çocuğun olamazdı. Hayalllerim yıkıldı tabiki. Evlenirken eşime anlattım durumu bilerek evlendik. En basında çocuk zaten düşünmüyordum denemedik bile. Bu süreçte hormon değerlerimde hiç bir değişim olmadı hep yüksekti ve soğan kürü denedim koca karı ilaçları gibi karpuz kabuğu yedim. Yaz kış buzlular kabuk biriktirip çerez niyetine yedim. aradan zaman geçip doktora gittiğimde kistler bitmişti. Israrla ameliyat olmadım. En son kontrolde hormonlarım normal insanların seviyesine düşmüştü ve çok kısa sürede hamile kaldım. Üstelik olmaz dedikleri halde. Ben kabullenmiştim olmayacağına ama yine de bi Ümit düşünüyordum. Sonuç olarak bir aksilik olmazsa çocuğuma kavuşacağım. Lütfen kendinizi yıpratıp pes etmeyin. Umudunuzu kaybetmeyin. Doktorlar bile inanamadı durumuma. Sadece basımdan geçenleri anlatmak istedim. Allah her isteyen anneye evladını bağışlasın dilerim. Yeni yılda güzel Mutlu haberler alın :) benim mucizem ışık olsun isteyenlere.
Sevgilerle kalın kk arkadaşlarım

Allah saglicakla kavustursun, ne guzel bi hikaye :)) yeni yilin ilk gunlerine yarasir:))

Allah sağliklamutllu mesut büyütmeyi nasip etsinn inşallah

8 senedir bekleyen biri olarak o kadar sevindim ki
allah sağlıkla kucağına almayı,büyütmeyi nasip etsin inşallah
darısı bana ve isteyen herkese olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…