umudunu yitiren varmı

ne kadar güzel bi duygu oldugunu tahmin edebiliyorum. seni çok iyi anlıyorum ve eminim sende beni çok iyi anlıyorsun. inşallah yarın bende senin gibi sevinecegim bi sonuçla karşılaşırım :) o çizgileri bi görsem,kan tahlilimi bi görsem, eşime o muhteşem haberi bi verebilsem. Allah'ım hayali bile deli ediyor insanı :) . içim bi kıpır kıpır oluyo içim içime sığmıyo sonra birden pııssss diye sönüyor sanki korkudan.Rabbim hepimize sabır versin ve iyi haberler almayı nasip etsin inşallahhhhhh

emsalll35 takma kafanı niye sevincini kendi kendine yok ediyorsun yazdıkların çok doğru ama umut bizim tek tutunduğumuz dal yarını umutla ve olumlu düşüncelerle bekle ve takdiri allaha bırak hayatım inşallah bir güzel haberde senden alacağız mutlu ol ve sakin kalllllllllll sevgilerimle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

seracım çok sağol canım bırak oynamayı yürürken bile zorlanıyorum öyle oturup dinlenme yok bizde rahat ettirmiyo veletler doktora şikayet ettim dün normaldir dedi 4 tane taşımak kolay değilmiş düşünemiyorum 2 ay sonra halimizi vallahi her namazdan sonra dua ediyorum hepinize hamilenin duası kabul olurmuş inşallah dualarımız tutar sizde görürsünüz bu güzel günleri sonra hepimiz kucağımıza alır anneliğin tadını bol bol çıkartırız

Allhım yaaaaaaaaaa gözlerim dolu dolu oldu şimdi şu anda senin gibi olmak için nelerden vaz geçerdim bilemezsin allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin o ne eylerse güzel eyler ben ailemin tek kızıyım yani teyze olamıyacağım seninkilere teyze olayım bariiiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allhım yaaaaaaaaaa gözlerim dolu dolu oldu şimdi şu anda senin gibi olmak için nelerden vaz geçerdim bilemezsin allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin o ne eylerse güzel eyler ben ailemin tek kızıyım yani teyze olamıyacağım seninkilere teyze olayım bariiiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ol canım ne demek bende seninkilerin teyzesi olurum inşallah bizde teyze bol sende ol ne güzel bende önceden öyle senin gibi düşünüyordum her tek çizgide dünyam yıkılıyodu şimdi 4 tane taşıdığını bilmek mükemmel bi duygu:emir_bebek:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden allah yardımcımız olsun inşalllaaaaaaaaaaaah

canım benim rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu verir herşey allah tan inşallah hayırlısı ile bebişlerini kucagına alırsın rabbim tamamına erdirsin gebeligini.darısı bizlerin başına inşallah. dedigin gibi evde test yapmak istiyorum bu gun 10. günü transferimin ama korkuyorum tek cizgiyi görmekten :(

canım ziyaretçi sayfanada yazdım ama burdanda yazayım belki görmezsin yarın çalışıyorum ama bana msj bırak mutlaka güzel haberlerini bekliyorum rabbim yardımcın olsuuuuuuuuuun

emsalll35 takma kafanı niye sevincini kendi kendine yok ediyorsun yazdıkların çok doğru ama umut bizim tek tutunduğumuz dal yarını umutla ve olumlu düşüncelerle bekle ve takdiri allaha bırak hayatım inşallah bir güzel haberde senden alacağız mutlu ol ve sakin kalllllllllll sevgilerimle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

teşekkür ederim canım haklısın biliyorum ama ne yapayım bu gün sanki adet sancısı gibi agrılar çekiyorum ondan korkuyorum ve 5 yıl oldu hiç korunmadık 4 kez aşılama yapıldı ama hiç bi sonuç alamadık sanırım ondan korkuyorum biraz. tabiiki umudumda var ama korkularım daha çok galiba bakalım iki gün kaldı allaha sıgınıyorum.inşallah yarın umudum biraz daha artacak evde test yapacagım :) desteginiz için çok çok teşekkür ederim inşallah güzel haberler verecegim sizlere

canım ziyaretçi sayfanada yazdım ama burdanda yazayım belki görmezsin yarın çalışıyorum ama bana msj bırak mutlaka güzel haberlerini bekliyorum rabbim yardımcın olsuuuuuuuuuun

sagol canım mutlaka sana yazacagım inşallah iyi haberler veririm Allah razı olsun duaların ve destegin için. inşallah işin yorucu degildir ? kendine ve bebişlerine iyi bak dikkatli ol Allah'a emanet olun

sagol canım mutlaka sana yazacagım inşallah iyi haberler veririm Allah razı olsun duaların ve destegin için. inşallah işin yorucu degildir ? kendine ve bebişlerine iyi bak dikkatli ol Allah'a emanet olun

yok ağır sayılmaz işim canım hiç korkma bende 4 yıl hiç korunmadım yumurtlama tedavisi gördüm ama hiç hamile kalamadım adet ağrısı demişsin ben o ağrılardan dolayı tuvaletten çıkamadım acaba hastalandımmı geldim gittim baktım benimde müthiş ağrılarım oldu halada yatamıyorum mesela belim kasıklarım çok ağrıyo doktoruma söyledim çok normal dedi bebişler geliştiinden oluyomuş rahim bebeği kabullenmeye çalışıyormuş e bide 4 tanenin ağrısını düşünsene ağrıdan hiç korkma canım benimde aklım çıkıyodu kanaman olmadığı sürece korkma ben hala sanki hastalanıcakmışım gibi oluyor ama bebişlerimi görünce sımsıkı tutunmuşlar kız allah koruyo onları ben ne yattım ne dinlendim sadece 1 hafta evdeydim ondada gelene gidene garsoluk yaptım ama bak 4 düde bende sen ağır iş yapma ağır kaldırma yeter ha bide stres yapma tamamı canım bak herşey çok güzel olucak

yok ağır sayılmaz işim canım hiç korkma bende 4 yıl hiç korunmadım yumurtlama tedavisi gördüm ama hiç hamile kalamadım adet ağrısı demişsin ben o ağrılardan dolayı tuvaletten çıkamadım acaba hastalandımmı geldim gittim baktım benimde müthiş ağrılarım oldu halada yatamıyorum mesela belim kasıklarım çok ağrıyo doktoruma söyledim çok normal dedi bebişler geliştiinden oluyomuş rahim bebeği kabullenmeye çalışıyormuş e bide 4 tanenin ağrısını düşünsene ağrıdan hiç korkma canım benimde aklım çıkıyodu kanaman olmadığı sürece korkma ben hala sanki hastalanıcakmışım gibi oluyor ama bebişlerimi görünce sımsıkı tutunmuşlar kız allah koruyo onları ben ne yattım ne dinlendim sadece 1 hafta evdeydim ondada gelene gidene garsoluk yaptım ama bak 4 düde bende sen ağır iş yapma ağır kaldırma yeter ha bide stres yapma tamamı canım bak herşey çok güzel olucak

canımmm çok sagol yazdıklarınla içimi ferahlattın umudumu tazeledin aynı dedigin gibi wc ye gidip geliyorum sürekli inşallah bebişlerim yerleşiyordur :) yarın ve yarından sonraki gün inşallah sana güzel heberler verecegim ve haklı çıktın bebişim geliyo diyecegim :)))

sersev79 hayırlı olsun cnaım dikkat et kendine..bebişlerin için...herşey gönlünce olsun...çok güzel duygudur eminin yaşamadım gerçi..hayal ediyorum bende o günleri...gelecekten umutluyum...2009bebiş yılı olucak hepimiz için...

sersev79 hayırlı olsun cnaım dikkat et kendine..bebişlerin için...herşey gönlünce olsun...çok güzel duygudur eminin yaşamadım gerçi..hayal ediyorum bende o günleri...gelecekten umutluyum...2009bebiş yılı olucak hepimiz için...

canım çok sağolasın rabbim herkesinde seninde gönlüne göre versin inşallah kısa zamanda sizde kavuşun meleklerinize:Saruboceq:

canımmm çok sagol yazdıklarınla içimi ferahlattın umudumu tazeledin aynı dedigin gibi wc ye gidip geliyorum sürekli inşallah bebişlerim yerleşiyordur :) yarın ve yarından sonraki gün inşallah sana güzel heberler verecegim ve haklı çıktın bebişim geliyo diyecegim :)))

büyük bir merakla beklyorum canım bilki en az senin kadar sevinicem eğer çıkmazsa sakın üzülme dediğim gibi bazı bebekler geç çıkıyormuş ama ben güzel haberler alacağımı biliyorum rabbim çok büyük sakın sıkıntı yapma adet olmadığın sürece sorun yok tamam güzelim allah yardımcın olsun canııım

büyük bir merakla beklyorum canım bilki en az senin kadar sevinicem eğer çıkmazsa sakın üzülme dediğim gibi bazı bebekler geç çıkıyormuş ama ben güzel haberler alacağımı biliyorum rabbim çok büyük sakın sıkıntı yapma adet olmadığın sürece sorun yok tamam güzelim allah yardımcın olsun canııım

İnşallah canım Allah razı olsun

ne demek canım allah sendende razı olsun çok zor bu günleri atlatmak bilirim insan daha çok bunalıma giriyo ama boşuna sıkıntı yaptığını görüceksin sende canım benim

Canımmmmm Rabbim gönlüne göre versin ağzından bal damlıyo :)

emsalll35 bugün test yapacaktın ne yaptın sonuç ne haber verrrrr:Saruboceq::Saruboceq: dua ediyorum hayırlısı inşallah

emsalll35 bugün test yapacaktın ne yaptın sonuç ne haber verrrrr:Saruboceq::Saruboceq: dua ediyorum hayırlısı inşallah

canım bu gün evde idrar da baktım ama sonuç negatif yarın 12. günüm ve test günüm yarın sabah randevum var bakalım canım bhcg sonucum ne olacak dualarınız için çok sagolun rabbim gönlünüze göre versin inşallah iyi heberler alırım yarın ögleden sonra yazarım sonucu

Back