canım hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin....yaşadıgın tüm aksiliklere ragmen pes etmemişsin..rabbim gönlüne göre vermiş..bu bizlere örnek aslında...umudumuzu yitirmememiz gerekiyor...bebek konusunda birazda pozıtıf düşünmek şart..ne kadar yapabılıyoruz bunuda tartışılır....
inşallah canım...kimsenin kucagı boş kalmasın...ben inanıyorumki herşeyin vakti zamanı var...bekleyip görecegiz..
bende cok sevindin insallah hayirli evlatlariniz olur Allah tamamina erdirsin
saolasın canım inşallah hayırlısı olsun tam 4 tane bebişlerim
cnm senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bende hamileyim2 tane bebek var
çok sevindim canım allah kucağımıza almayı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin ama benim 2 sini alıcaklar hepsi birden gelişirse ona çok üzülüyorum
canım benim rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu verir herşey allah tan inşallah hayırlısı ile bebişlerini kucagına alırsın rabbim tamamına erdirsin gebeligini.darısı bizlerin başına inşallah. dedigin gibi evde test yapmak istiyorum bu gun 10. günü transferimin ama korkuyorum tek cizgiyi görmekten
canım hiç sıkıntı yapma bi dene silikte olsa çıkarsa tutuyo çıkmazsa canını sıkma kiminin geç tutunduğu için geç çıkyor ama benim 9. gün çıkmıştı[/QUOTE yarın sabah ilk işim test yapmak olacak inşallah silikte olsa görürüm dedigin gibi zaten salı günü test günüm :) inşallah olur inşallah tutunmuşlardır bebişlerim içimden neler geçiyor nasıl bi haldeyim anlatamam sana
canım hiç sıkıntı yapma bi dene silikte olsa çıkarsa tutuyo çıkmazsa canını sıkma kiminin geç tutunduğu için geç çıkyor ama benim 9. gün çıkmıştı
yarın sabah ilk işim test yapmak olacak inşallah silikte olsa görürüm dedigin gibi zaten salı günü test günüm :) inşallah olur inşallah tutunmuşlardır bebişlerim içimden neler geçiyor nasıl bi haldeyim anlatamam sana
inşallah canım benim çok güzel bi duygu ben ilk yaptım 5 dakika bekliyosun ya ilk başta çıkmıyorya hemen çok kötü oldum bakamadım 5 dakika 5 saat gibi geldi sonra bi baktım silik çıktı ben akşam üstü yapmıştım sabah yapılırsa ilk idrarla daha net çıkyormuş 2 gün sonra bidaha aldım korka korka yaptım ama 2 çizgide bariz orda duruyordu beynim uyuştu sevinçten ne bişey düşünebildim ne yapabildim sonra burdan bi arkadaşıma msj yazdım beni tebrik edince kendime geldim kan tahlillerimde çok güzel çıkmıştı doktorum büyük ihtimal çoğul gebelik demişti
cok tbr ederim canim benim insallah sorunsuz devam edersinizzzzzzzzzz
sersev79 sen yapamazsın şimdi ben senin yerine:teytey::dance::teyteyynayayım canım benimmmmmmm allah kucağına almayı hayırlısı ile doya doya sarılıp koklamayı nasip etsin diğer şeyide takma kafana rabbim ne yazmışise o olur hakkımızda uzan koltuğa keyfini çıkar bol bol YA MUSAVVİR tesbihini çek ki hayırlı olsun beni habersiz bırakma valla çatlarım meraktan kocamaaaaaaaan öpüyorum hem seni hemde kaçtaneyseler bebişlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?