umudunu yitiren varmı

canım hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin....yaşadıgın tüm aksiliklere ragmen pes etmemişsin..rabbim gönlüne göre vermiş..bu bizlere örnek aslında...umudumuzu yitirmememiz gerekiyor...bebek konusunda birazda pozıtıf düşünmek şart..ne kadar yapabılıyoruz bunuda tartışılır....

çok sağolasın arkadaşım umut herseyin başı bence umudunu yitiren herşeyini yitirir anne olmak için sonuna kadar herşeye katlanıcaz Rabbim bütün dileyenlere versin kimsenin elleri boş kalmasın inşallah

inşallah canım...kimsenin kucagı boş kalmasın...ben inanıyorumki herşeyin vakti zamanı var...bekleyip görecegiz..

sersev canım senin adına çok sevindim. allah tamamına erdirsin, benimde 1,5 yıldır evliyim ol muyo, bana tamamen anlatır mısın hangi doktor nerde ne kadara maal oldu falan şimdidedn çok saol batanem:enbuyukkk:

cnm senin adına çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bende hamileyim 2 tane bebek var

çok sevindim canım allah kucağımıza almayı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin ama benim 2 sini alıcaklar hepsi birden gelişirse ona çok üzülüyorum

çok sevindim canım allah kucağımıza almayı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin ama benim 2 sini alıcaklar hepsi birden gelişirse ona çok üzülüyorum

canım benim rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu verir herşey allah tan inşallah hayırlısı ile bebişlerini kucagına alırsın rabbim tamamına erdirsin gebeligini.darısı bizlerin başına inşallah. dedigin gibi evde test yapmak istiyorum bu gun 10. günü transferimin ama korkuyorum tek cizgiyi görmekten

canım hiç sıkıntı yapma bi dene silikte olsa çıkarsa tutuyo çıkmazsa canını sıkma kiminin geç tutunduğu için geç çıkyor ama benim 9. gün çıkmıştı

canım hiç sıkıntı yapma bi dene silikte olsa çıkarsa tutuyo çıkmazsa canını sıkma kiminin geç tutunduğu için geç çıkyor ama benim 9. gün çıkmıştı

yarın sabah ilk işim test yapmak olacak inşallah silikte olsa görürüm dedigin gibi zaten salı günü test günüm :) inşallah olur inşallah tutunmuşlardır bebişlerim içimden neler geçiyor nasıl bi haldeyim anlatamam sana

inşallah canım benim çok güzel bi duygu ben ilk yaptım 5 dakika bekliyosun ya ilk başta çıkmıyorya hemen çok kötü oldum bakamadım 5 dakika 5 saat gibi geldi sonra bi baktım silik çıktı ben akşam üstü yapmıştım sabah yapılırsa ilk idrarla daha net çıkyormuş 2 gün sonra bidaha aldım korka korka yaptım ama 2 çizgide bariz orda duruyordu beynim uyuştu sevinçten ne bişey düşünebildim ne yapabildim sonra burdan bi arkadaşıma msj yazdım beni tebrik edince kendime geldim kan tahlillerimde çok güzel çıkmıştı doktorum büyük ihtimal çoğul gebelik demişti

ne kadar güzel bi duygu oldugunu tahmin edebiliyorum. seni çok iyi anlıyorum ve eminim sende beni çok iyi anlıyorsun. inşallah yarın bende senin gibi sevinecegim bi sonuçla karşılaşırım :) o çizgileri bi görsem,kan tahlilimi bi görsem, eşime o muhteşem haberi bi verebilsem. Allah'ım hayali bile deli ediyor insanı :) . içim bi kıpır kıpır oluyo içim içime sığmıyo sonra birden pııssss diye sönüyor sanki korkudan.Rabbim hepimize sabır versin ve iyi haberler almayı nasip etsin inşallahhhhhh

cok tbr ederim canim benim insallah sorunsuz devam edersinizzzzzzzzzz

sersev79 sen yapamazsın şimdi ben senin yerine:teytey::dance::teyteyynayayım canım benimmmmmmm allah kucağına almayı hayırlısı ile doya doya sarılıp koklamayı nasip etsin diğer şeyide takma kafana rabbim ne yazmışise o olur hakkımızda uzan koltuğa keyfini çıkar bol bol YA MUSAVVİR tesbihini çek ki hayırlı olsun beni habersiz bırakma valla çatlarım meraktan kocamaaaaaaaan öpüyorum hem seni hemde kaçtaneyseler bebişlerini

bu arada hamiş kalan arkadaşlar bizleri unutmayın lütfen müslümanın müslümana yapacagı en hayırlı iş DUA DUA etmesidir dualarınızı bizlerden esirgemeyin

seracım çok sağol canım bırak oynamayı yürürken bile zorlanıyorum öyle oturup dinlenme yok bizde rahat ettirmiyo veletler doktora şikayet ettim dün normaldir dedi 4 tane taşımak kolay değilmiş düşünemiyorum 2 ay sonra halimizi vallahi her namazdan sonra dua ediyorum hepinize hamilenin duası kabul olurmuş inşallah dualarımız tutar sizde görürsünüz bu güzel günleri sonra hepimiz kucağımıza alır anneliğin tadını bol bol çıkartırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…