canım yaaa. okurken cok duygulandım. bırsuru aksılık sonunda rabbım muradına erdırmiş seni. allah tamımına erdırsın. bebişini saglıklı bi şekilde kucagına alman dilegi ıle mutluluklar....
sersevv canım tebrikler çok duygulandım hakkında hayırlısı olsun bebişlerine sağlıkla kavuş inşşş..nerde yaptırdın işlemlerini yaz şimdi en ince detayına kadar ve ne kadara mal oldu hepsini merak ediyorum..
yüce rabbime şükürler olsun çok ama çok etkilendim hikayenden rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende pko luyum ve hipotroidiyim
tez zamanda rabbim tüm isteyenlere sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sersev79 canım inşallah rabbim kucagınada almayı nasip eder..bu arada gözün aydın..darısı tüm olmayanların başına ..
cok tebrık ederım..okusrken ınan cok uzuldumm.rabbım bebklerını saglıkla bır sekıldede kucagına almayı nasıp eder
rabbım bu yolda yuruuyen herkesın yardımcısı olsun
canım gözün aydın hamilemişsin tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin rabbim okadar çok sıkıntıdan sonra yüzünü güldürmüş canım darısı hepimizin başına inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür
hayırlı olsun.Rabbim kucağına almayı nasip etsin....
okurken duygulandım,bu kadar çok kötü şeyler yaşadıktan sonra rabbim sana meleğini gönderdi...
kucagına da almayı nasip eder inşallah....
darısı benim gibi olmayanların başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?