umudunu yitiren varmı

sersev79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
841
48
96
45
Bursa
merhaba arkadaşlar bi çoğunuz benim az çok hikayemi biliyosunuz ama en baştan özellikle umudunu yitirenler için yazmak istedim

2005 te çok severek evlendim ilk bi kaç ay kafaya pek takmasakta bi seneden sonra çocuk özlemi çekmeye başladık arkadaşımın tavsiyesiyle bi bayan doktor buldum eşim erkek doktora karşıydı çünkü.Tahliller falan istedi o zaman sigortamızda yok hepsini özelde yaptırmak zorunda kaldık ozaman bi günlük tahlil 4-5 tane veriyodu 150 ytl tutuyordu ve 5 gün üst üste istiyordu pko ve 1.5 mm lik bir miyom çıktı doktorum miyomumun zararsız olduğunu söylemişti spermiyogram istedi tıp merkezinde çok banel yöntemlerle yaptırdık sonuç çok kötüydü birde bu problem çıkmıştı doktorum daha hijyenik ve daha düzgün bi yerde bidaha tekrarlamamızı istedi ama dünya eşimin başına yıkılmıştı sanki onunda suçlusu benmişim gibi davranıyordu benimle konuşmuyor eve geç geliyor hatta aynı yatakta bile yatmıyordu en sonunda bi gün karşıma aldım isterse derhal boşanabileceğimizi söyledim birde benim miyomdan kanser riskim vardı iyice umutlarım bitmişti her gece niye Allahım niye hep ben diye ağlıyordum spermiyogramı tekrar yaptırdık ve sonuç inanılmazdı en üst seviyede çıkmıştı ortamın temizliği ve şartları gerçekten önemliymiş 2 yılımız hep ilaçlarla tahlillerle para harcamakla geçti en sonunda doktorum çocuğun olur ama belki 1 belki 10 sene sürer istersen tüp bebek yaptır dedi baştan zor geldi zaten 2 kişi çalışıyoruz evimiz kira özelden bide bu nasıl kalkardık altından o yaz namaz kılmaya başladım sürekli hiç bırakmadan ve inanın her geçen gün daha az kafaya takmaya başladım çünkü bi yerden sonra ardımızda kalan gerçeklerle yüz yüze kalıyoruz sonunda tamamıyle kabullendim her şeyin yaradanla benim aramda olduğunu herşeyin ondan geldiğini iyiliğin güzelliğin acının.......
hep ondan diledim ondan bana doğru yolu göstermesini istedim doktorum bana en son gittiğimde bi tüp bebek merkezi ve doktor tavsiye etti eşim çok bozuldu çünkü doktor hem erkek hem genç hemde Allah sahibine bağışlasın yakışıklıydı tabi tipik türk erkeği bizimki kıskandı başka bi yer bulalım dedi ama doktorumla bi kez konuşunca hemen tedaviye başladık ( barış bey sen çok iyi bi doktorsun Allah senden razı olsun...). direk endokrine guatr tahliline gönderdi ve bingo..... bide zehirli guatrım çıktı yani hepsi üst üste ameliyat olmam gerekiyo ve ben bi gün öncesi ameliyat olursam öleceğimi öğrendim ya bunu öğrenmeden önce ameliyat olsaydım.... çok yüksek çıktı guatram ameliyat süresiz ertelendi kiminde bu guatr ömür boyu sürüyomuş neyseki rabbim yardım etti bi dahaki ay tamamen normale döndü hemen adetten sonra ameliyat benim iyi yürekli doktorum çok güzel ilgilendi ameliyat olduğum gün doktorum kanadaya gitti dönmemek üzere çok üzüldüm son hastası bendim benide yarım bıraktı beni oranın en iyi doktoruna teslim etti baştan pek elektrik alamadım değiştirmek bile istedim yerimi ama ameliyat sonrası hemen tüp bebek tedavisine başladı ve bana tek söylediği cümle ben sana tüp bebek yapmıcam seni evlat sahibi yapıcam dedi baba adamsın serbülent bey sözünde durdun
bütün yastık altındakileri boşalttık üstüne borçlar yaptık içerden maaşları tırtıkladık tam 17 gün önce transferimizi yaptırdık 4 yılın ve her bomboş çıkan gebelik testlerine inat çok güzel çıktı sonuçlarım hemde bebeklerim tek değil ama tam sayısıda belli değil şimdilik Allahııııııııııım sana binlerce şükür olsun bukadar umutsuzluğun yıkıntıların arasından bu kulunun sesini duydun dilerim Rabbim herkesin sesini duysun kimsenin ellerini boş bırakmasın .....................
canlarım arkadaşlarım başınızı ağrıttıysam hakkınızı helal edin ama ne olursa olsuun asla ve asla umudunuzu yitirmeyin........

canım yaaa. okurken cok duygulandım. bırsuru aksılık sonunda rabbım muradına erdırmiş seni. allah tamımına erdırsın. bebişini saglıklı bi şekilde kucagına alman dilegi ıle mutluluklar....

canım yaaa. okurken cok duygulandım. bırsuru aksılık sonunda rabbım muradına erdırmiş seni. allah tamımına erdırsın. bebişini saglıklı bi şekilde kucagına alman dilegi ıle mutluluklar....

Allah razı olsun canım benim amin inşallah herkese nasip etsin güzel Allahım çok sağolasın..:1hug:

sersevv canım tebrikler çok duygulandım hakkında hayırlısı olsun bebişlerine sağlıkla kavuş inşşş..nerde yaptırdın işlemlerini yaz şimdi en ince detayına kadar ve ne kadara mal oldu hepsini merak ediyorum..

sersevv canım tebrikler çok duygulandım hakkında hayırlısı olsun bebişlerine sağlıkla kavuş inşşş..nerde yaptırdın işlemlerini yaz şimdi en ince detayına kadar ve ne kadara mal oldu hepsini merak ediyorum..

canım özelden msj attım sana burdan yazamadım takıldı biraz bilgisayar kusura bakma :hooray:

yüce rabbime şükürler olsun çok ama çok etkilendim hikayenden rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende pko luyum ve hipotroidiyim
tez zamanda rabbim tüm isteyenlere sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cok tebrık ederım..okusrken ınan cok uzuldumm.rabbım bebklerını saglıkla bır sekıldede kucagına almayı nasıp eder
rabbım bu yolda yuruuyen herkesın yardımcısı olsun

yüce rabbime şükürler olsun çok ama çok etkilendim hikayenden rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende pko luyum ve hipotroidiyim
tez zamanda rabbim tüm isteyenlere sağlıkla ve hayırlısı ile kucağımıza alacağımız evlat hamileliği nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

saol canım benim sanada nasip etsin rabbim sana ulaşıcam mutlaka aklımdasın canım tamam şidi doktora gidiyorum en kısa zamanda görüşeceğiz öptüm

cok tebrık ederım..okusrken ınan cok uzuldumm.rabbım bebklerını saglıkla bır sekıldede kucagına almayı nasıp eder
rabbım bu yolda yuruuyen herkesın yardımcısı olsun

saolasın arkadaşım ama kötü günlerde geride kalıyormuş rabbim herkese versin herkese dua ediyorum vallahi

canım gözün aydın hamilemişsin tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin rabbim okadar çok sıkıntıdan sonra yüzünü güldürmüş canım darısı hepimizin başına inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür

canım gözün aydın hamilemişsin tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin rabbim okadar çok sıkıntıdan sonra yüzünü güldürmüş canım darısı hepimizin başına inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür

sabrın sonu selamettir inşallah herkese nasip etsin rabbim hepinize dua ediyorum

okurken duygulandım,bu kadar çok kötü şeyler yaşadıktan sonra rabbim sana meleğini gönderdi...
kucagına da almayı nasip eder inşallah....
darısı benim gibi olmayanların başına...

HAYIRLI OLSUN CANIM,,,bu çektiğin sıkıntılar Rabbime yaklaşmana vesile olmuş,,inş.bebişin kokusunuda duymayı nasip etsin inş.

canım bende 6 ocak test günümü bekliyorum,,ne gibi belirtilerin oldu bana yazarmısın,,
bende hiç tık yok,,sanki hiçbişey olmamış gibiyim,,çok korkuyorum çook :((

okurken duygulandım,bu kadar çok kötü şeyler yaşadıktan sonra rabbim sana meleğini gönderdi...
kucagına da almayı nasip eder inşallah....
darısı benim gibi olmayanların başına...

amiiiiiin canım inşallah herzaman diyorum sabrın sonu selamettir rabbim herkese nasip etsin anne olmayı

Bu başlığı görünce acaba mesajlaşmalarımızdan sonra kötü bir şey mi oldu deyip cesaret edip giremedim , msj da atmak istemedim o yüzden . sana ne diiim , niye hamileyim felan yazmadın :))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. kuruntular yok değil mi eskisi kadar ;)

Back