Umudun tükendiği sözün bittiği yerdi ama..

rabimin sevdiği kulusun inşallah evledında sana benzer çok mutlu oldum senin adınada hayırlı bı evlat olsun inşallah
mutluluklar

vay bee.. gerçekten çok güçlü bi kadınmışsın..yazdıklarını okurken kendimi senin yerine koydum gerçekten çok zor şeyler yaşamışsın. ben olsam kaldıramazdım.. rabbim seni nekadar güzel mükafatlandırmış bu güçlülüğüne... allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla kucağınaa almayı nasip etsin. artık kötü düşünmeki hiç birşey kötü olmasınn.. sağlıcakla kal.

yazını şimdi okuma fırsatı buldum tamda ümitsizliğin eşiğindeyken.Allah evladını bağışlasın sana yüzünü hep güldürsün. bu yaşanılanlar bize birer ders ve başkalarına anlatarak başkalarının ders almasını sağlıyor benim gibi.
evleneli 1 yıl oldu çocuk yok gelmiyor.ben paniklerde acaba tüpüm mü tıkalı diye. dr gittim daha erken dedi yok dedim varsa bişey baştan önlemini alalım sen benim tüplerime bak.( dr yönleniriyorum) rahim filimi çekti açık tüpler. ama hala yok tüp bebek yapsam olacak ama para yok. Allahım anne olamayacaksam bari bana birkere yaşat diye dua ettim kalbimin acısıyla. takıntıya dönüştü çünkü hasretim bebeğe ve 2 hafta sonra hamileyim 4 gün sonra hafif kanama sonucu öğrendikki dış gebelik bebek tüpte kalmış tüp tıkalı. ameliyat oldum tüpüm alındı.şimdi 4 yıllık evliyim en başta bukadar acele etmesem o duayı etmesem olmazmıydı.ama yaptım birkere çıktı ağzımdan. 2010 aralıkta bir aşılama yaptırdım ama tutmayacağını bilerek. 2011 nisanda bir tüp bebek yaptım ama aklım hep yaptığım o duada Allahım eğer ben anne olamayacaksam hiçbir zaman rabbim bir kere tattır bu duyguyu bari dedim ya. tattırdı işte allah duamı kabul etti olmayacak heralde tutarmıki diyerek gidiyorum tedaviye. dr soruyorum yumurta toplandıktan sonra kanama olurmu. genelde olmaz diyor. yumurta toplandıktan sonra kanamam oldu.ertesi gün geçti. transfer yapıldığı gün dr hai hayırlı olsun 12 gün sonra görüşürüz diyor ,ben kanamam olursa daha erken test yapmama gerek varmı diye soruyorum.böyle negati,fim işte. ama benim aklım hala o yaptığım duaya gidiyor. söyledim Allahta o an tattırdı verdi demekki olmayacak diye.offf niye bukaar negatifim ki.
ama artık bu yazını okuyunca pozitif olmanın gücüne inanıyorum.teşekkürler paylaştığın için

inanamadım ya okurken ne zaman bitecek dedim yani resmen sen bi kurban kes herkese söyleme hamileliğini evde yat dinlen maşallah diyorum bu kadar olaylara rağmen yılmamışsın. bana yumurtaların tembel denildiği gün resmen çöktüm toparlıyorum her ay kendimi regli günü hooop tekrar başa dönüyorum sen bundan sonra dikkate et kendine canım bebişinede tabiki:80:

Sen bir mucizesin arkadaş.....Yemin ederim tüylerim diken diken oldu.Nasıl bir sabır varmış sende MAŞALLLAAAAHHHH

Allah yüzünüzü daima güldürsün, sağlıkla bebeğinizi büyütmeyi nasipetsin... Çok duygulandım okurken. Allah bizlere de mutlu haberler nasipetsin. Sağlıcakla kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…