Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilgim var tatlım lağım gibi kokan,tüy dökücü krem özelliğine sahip bir toz.

Yani kökten almıyor ama bir özelliği var tatlım denedim kökten alındıktan sonra karışımı 1 dk falan sürüp beklettiğinde bioder etkisi var kökleri yakıyor. Ben hazır ağda bantı kullanıyorum canım çok rahat oluyor onu kullanabilirsin

hııım anladım evet çok kötü kokuyormuş neyse hiç bulaşmıyim makinemi alana kadar bende bant kullanıyim bari.

NE VAKTİ ALMASI TATLIM TABİKİDE ANLATABİLİRSİN.

sağol canım ya inan danışmaya çok ihtiyacım vardı kahvaltıda misafirlerimden biride samimi olduğum bi komşumdu.
samimi birbirimize yardımcı olduğumuz güvenilir bi komşuluk.
evet yeri geldi bana ablalık yaptı sıkıntılı zamanlarımda yanımda oldu ama bende mümkün mertebe onu hiç kırmadan istediği şeyi redetmeden karşılık vermeye çalışıyorum ama bazen gücümün sınırlarını zorluyor örneğin misafiri geliceği zaman muhakkakyardımcı olurum seviyorum elim yatkın rica edince kırmıyorum sıklıkla olmasada çok sıkışırsa ev işlerine yardımcı olurum bu ara değil ama işi olunca çocukları bırakırdı hiç itiraz etmedim ama trasferimin ertesi günü temizliğe gidiyor diye çocukları bıraktı bişey diyemedim ama ogünden sonra teklif etmedim bidaha bırakmadı ama sanki arada bunun tiribini atıyor gerçi bıraksa gene hayır diyemem.
buna benzer bir sürü şey kafanı şişirmeyeyim.
akşama ne pişirsek muhabbeti geçti bende eşim hasta bi çorbamı yapsam acaba yanıda kızartma neyse konu havada kaldı bu arada ben gece uyumadım yorgunum zaten ve benim eşim altıda geliyor biraz uyuyup kalkıp yaparım diye düşünüyordum onun eşi 4 te geliyor
neyse sabah çıktı sonra çocukları okuldan almaya giderken uğrayıp ne çorbası yapıcan dedi şehriye dedim mercimek yapsanda banada versen dedi mercimek dün bitti olmaz şimdi dedim neyse tamam şehriye olsun dedi tamam dedim.
1.si ben hiç ondan bu tarz taleplerde bulunmadım.
2.si uykusuz olduğumu biliyosun ne sebeple böyle bişey taleb ediyosun

sağol canım ya inan danışmaya çok ihtiyacım vardı kahvaltıda misafirlerimden biride samimi olduğum bi komşumdu.
samimi birbirimize yardımcı olduğumuz güvenilir bi komşuluk.
evet yeri geldi bana ablalık yaptı sıkıntılı zamanlarımda yanımda oldu ama bende mümkün mertebe onu hiç kırmadan istediği şeyi redetmeden karşılık vermeye çalışıyorum ama bazen gücümün sınırlarını zorluyor örneğin misafiri geliceği zaman muhakkakyardımcı olurum seviyorum elim yatkın rica edince kırmıyorum sıklıkla olmasada çok sıkışırsa ev işlerine yardımcı olurum bu ara değil ama işi olunca çocukları bırakırdı hiç itiraz etmedim ama trasferimin ertesi günü temizliğe gidiyor diye çocukları bıraktı bişey diyemedim ama ogünden sonra teklif etmedim bidaha bırakmadı ama sanki arada bunun tiribini atıyor gerçi bıraksa gene hayır diyemem.
buna benzer bir sürü şey kafanı şişirmeyeyim.
akşama ne pişirsek muhabbeti geçti bende eşim hasta bi çorbamı yapsam acaba yanıda kızartma neyse konu havada kaldı bu arada ben gece uyumadım yorgunum zaten ve benim eşim altıda geliyor biraz uyuyup kalkıp yaparım diye düşünüyordum onun eşi 4 te geliyor
neyse sabah çıktı sonra çocukları okuldan almaya giderken uğrayıp ne çorbası yapıcan dedi şehriye dedim mercimek yapsanda banada versen dedi mercimek dün bitti olmaz şimdi dedim neyse tamam şehriye olsun dedi tamam dedim.
1.si ben hiç ondan bu tarz taleplerde bulunmadım.
2.si uykusuz olduğumu biliyosun ne sebeple böyle bişey taleb ediyosun

BU SEVGİDEN ÇOK KULLANILMAYA DÖNMÜŞ CANIM ALTI ÜSTÜ ÇORBA YA NE İSTEMESİ

ÜSTELİK ZOR BİRŞEY DEĞİL YAPILIR VERİLİR AMA RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUM AÇIKÇASI

BENCE O KADAR YÜZ VERME DERİM İYİCE CIVIĞI ÇIKAR EY ALLAHIM BİDE BEĞENMİYOR MENÜYÜ :27:

DİREK SÖYLEYEMİYORSAN NET KONUŞMA HEP ÜSTÜ KAPALI KONUŞ BİLMİYORUM DİYE CVP VER NE BİLEYİM ÇOCUK BIRAKACAKSA HASTAYIM YADA BİR YERE GİDECEĞİM DE SANAMI GÜVENİP İŞE GİDİYOR İYİLİK İSTENMEZ İYİLİK İNSAN KENDİ YAPMAK İSTER YERİ GELDİĞİ ZAMAN HAYIR DEMEYİ BİLECEKSİN TATLIM

BAK KENDİN SÖYLÜYORSUN O KDAR İYİLİK YAPMIİŞSIN AMA BİRŞEY YAPMADIĞINDA TRİP ATABİLİYOR SEN ONA VERDİĞİN SÜRECE VARSIN YAKINLIK İLİŞKİSİ ÇIKARSIZ VE KARŞILIK BEKLEMEDEN OLUR TATLIM SANA ÇOK KIZIYORUM BEN YA İYİLİK DEĞİL SENİNKİ KENDİNİ EZDİRMEK:57: BİZDE KÖTÜ İNSANLAR DEĞİLİZ YERİ GELİNCE YAPACAKSIN HERŞEYE EVET DERSEN SEN BÖYLE İÇİNİ YER DURURSUN KURAR KURAR HAYATI ZİNDAN EDERSİN :20::20::20: SÖZMÜ EZDİRMEK YOK BİR KAÇ KERE KABUL ETME ODA BAK GELECEKMİ ONDAN SONRA SANA NERDE ABLALIK UÇTU GİTTİ SENDE ANLAYACAKSIN TATLIM

geçen annemler gelmek üzereyken haber verdiler bende koşuşturuyorum çıktım rica ettim yemeği anca yetiştiririm malzemeyi versem haşhaşlı keki yaparmısın dedim el oyalayıcı bi tatlı değil yarım saatte halloluyor hastayım dedi peki dedim indim sonra annemleri görmeye geldi çorbadan biraz alabilirim dedi verdim burda takıldığım çorba değil afiyet olsun ama daha 2 saat önce ilkdefa istediğim bişeyi red etti. ben şartlar ne olursa olsun hayır demedim bırak zaruriyeti canım şunu çekti yaparmısın dese dahi saati durumu gözetmeden keyfi durumlarda bile peki dedim canı gönülden ama artık batıyor açıkcası

Ama ben hiç canım şunu çekti yaparmısın demedim okadarda nazım geçmiyor yani.
sıklıkla görüşüyoruz geneldede bende oluruz benim tercihim bu gerçi çocuklar var sigara içemiyoruz günde bikaçkez olmasına rağmen elimden geleni yaparım ağırlarım hemen hemen her gece ve gündüz ben evimdeki insana iş yaptırmayı sevmem zaten neyse uzattım gene yani bikere rica ettim ama red etti bidaha teklif dahi etmem ama napıcam böyle bilmiyorum.

bide sabah gerçek misafirlerim geldiğinde herşeyim hazırdı sade yumurta salatasının yeşilliğini doğruyordum misafirlerime kusura bakmayın bikaç dakika bekleticem dedim estağfurullah dediler çaldırdım indi sabah çocukları okula bırakırken ekmek almasını rica etmiştim ekmegi aldıktan sonra uyudunmu niye hazır değil demezmi.
sinirimden çatladım ya ben seni ayırd etmemişim çağırmışım misafirlerim estağfurullah diyorlar ama sen 5 dakika beklemiyosun.

BU SEVGİDEN ÇOK KULLANILMAYA DÖNMÜŞ CANIM ALTI ÜSTÜ ÇORBA YA NE İSTEMESİ

ÜSTELİK ZOR BİRŞEY DEĞİL YAPILIR VERİLİR AMA RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUM AÇIKÇASI

BENCE O KADAR YÜZ VERME DERİM İYİCE CIVIĞI ÇIKAR EY ALLAHIM BİDE BEĞENMİYOR MENÜYÜ :27:

DİREK SÖYLEYEMİYORSAN NET KONUŞMA HEP ÜSTÜ KAPALI KONUŞ BİLMİYORUM DİYE CVP VER NE BİLEYİM ÇOCUK BIRAKACAKSA HASTAYIM YADA BİR YERE GİDECEĞİM DE SANAMI GÜVENİP İŞE GİDİYOR İYİLİK İSTENMEZ İYİLİK İNSAN KENDİ YAPMAK İSTER YERİ GELDİĞİ ZAMAN HAYIR DEMEYİ BİLECEKSİN TATLIM

BAK KENDİN SÖYLÜYORSUN O KDAR İYİLİK YAPMIİŞSIN AMA BİRŞEY YAPMADIĞINDA TRİP ATABİLİYOR SEN ONA VERDİĞİN SÜRECE VARSIN YAKINLIK İLİŞKİSİ ÇIKARSIZ VE KARŞILIK BEKLEMEDEN OLUR TATLIM SANA ÇOK KIZIYORUM BEN YA İYİLİK DEĞİL SENİNKİ KENDİNİ EZDİRMEK:57: BİZDE KÖTÜ İNSANLAR DEĞİLİZ YERİ GELİNCE YAPACAKSIN HERŞEYE EVET DERSEN SEN BÖYLE İÇİNİ YER DURURSUN KURAR KURAR HAYATI ZİNDAN EDERSİN :20::20::20: SÖZMÜ EZDİRMEK YOK BİR KAÇ KERE KABUL ETME ODA BAK GELECEKMİ ONDAN SONRA SANA NERDE ABLALIK UÇTU GİTTİ SENDE ANLAYACAKSIN TATLIM

yani şehriye çorbası bu ondakika altı üstü ama sonu yok.
bazen kimseyle görüşesim gelmiyor çaldım kapıyı açmadın diyor.
uykudayken kalkıp açmıyorum kapıyı nasıl duymuyosun diyor.
bıraksalar 7 24 uyuyıcak beni uyku konusunda eleştiriyor.
bazen herşeyi ütülediğim için yapasım gelmiyor niye biriktiriyosun diyor.
ay daha bir sürü örnek varda neyse aldım sazı elime kusura bakma nolur.
bu arada dediklerini uygulamaya geçiricem söz.

geçen annemler gelmek üzereyken haber verdiler bende koşuşturuyorum çıktım rica ettim yemeği anca yetiştiririm malzemeyi versem haşhaşlı keki yaparmısın dedim el oyalayıcı bi tatlı değil yarım saatte halloluyor hastayım dedi peki dedim indim sonra annemleri görmeye geldi çorbadan biraz alabilirim dedi verdim burda takıldığım çorba değil afiyet olsun ama daha 2 saat önce ilkdefa istediğim bişeyi red etti. Ben şartlar ne olursa olsun hayır demedim bırak zaruriyeti canım şunu çekti yaparmısın dese dahi saati durumu gözetmeden keyfi durumlarda bile peki dedim canı gönülden ama artık batıyor açıkcası

ama ben hiç canım şunu çekti yaparmısın demedim okadarda nazım geçmiyor yani.
Sıklıkla görüşüyoruz geneldede bende oluruz benim tercihim bu gerçi çocuklar var sigara içemiyoruz günde bikaçkez olmasına rağmen elimden geleni yaparım ağırlarım hemen hemen her gece ve gündüz ben evimdeki insana iş yaptırmayı sevmem zaten neyse uzattım gene yani bikere rica ettim ama red etti bidaha teklif dahi etmem ama napıcam böyle bilmiyorum.

bide sabah gerçek misafirlerim geldiğinde herşeyim hazırdı sade yumurta salatasının yeşilliğini doğruyordum misafirlerime kusura bakmayın bikaç dakika bekleticem dedim estağfurullah dediler çaldırdım indi sabah çocukları okula bırakırken ekmek almasını rica etmiştim ekmegi aldıktan sonra uyudunmu niye hazır değil demezmi.
Sinirimden çatladım ya ben seni ayırd etmemişim çağırmışım misafirlerim estağfurullah diyorlar ama sen 5 dakika beklemiyosun.

canım farkındasın başkaları kırılmasın diye niye kendini üzüyorsun ben senin yerinde olsam onunla fazla samimiyetimi keserdim üstelik açıkça senin bu durumundan rahatsızım hiç bir şey tek taraflı olmaz yapmak benim için hiç sorun olmaz ama artık kullanıldığım fikri beni rahatsız ediyor derdim yani ne bu ya sen hayata ezilmeyemi geldin kusura bakma ama senden kaynaklanıyor geldiğinde eşim yemek yapma dedi dersin yiyip gelecekmiş bende aç değildim yapmadım de bugünden başla hadi bakalım yok yapamam dersen bidaha burda anlatıpta beni dellendirme yapacaksın tamam mı?:57:yoksa bilemiyorum akibetini eşin duysa kimbilir ne kızar saflığına

canım farkındasın başkaları kırılmasın diye niye kendini üzüyorsun ben senin yerinde olsam onunla fazla samimiyetimi keserdim üstelik açıkça senin bu durumundan rahatsızım hiç bir şey tek taraflı olmaz yapmak benim için hiç sorun olmaz ama artık kullanıldığım fikri beni rahatsız ediyor derdim yani ne bu ya sen hayata ezilmeyemi geldin kusura bakma ama senden kaynaklanıyor geldiğinde eşim yemek yapma dedi dersin yiyip gelecekmiş bende aç değildim yapmadım de bugünden başla hadi bakalım yok yapamam dersen bidaha burda anlatıpta beni dellendirme yapacaksın tamam mı?:57:yoksa bilemiyorum akibetini eşin duysa kimbilir ne kızar saflığına

söz bidaha yapmıyıcam:50:

yani şehriye çorbası bu ondakika altı üstü ama sonu yok.
bazen kimseyle görüşesim gelmiyor çaldım kapıyı açmadın diyor.
uykudayken kalkıp açmıyorum kapıyı nasıl duymuyosun diyor.
bıraksalar 7 24 uyuyıcak beni uyku konusunda eleştiriyor.
bazen herşeyi ütülediğim için yapasım gelmiyor niye biriktiriyosun diyor.
ay daha bir sürü örnek varda neyse aldım sazı elime kusura bakma nolur.
bu arada dediklerini uygulamaya geçiricem söz.

YANLIŞMI ANLADIM BU KOMŞUNDU DİMİ KAYNANAN FALAN DEĞİL AY SENİN YERİNDE OLMAK İSTEMEZDİM OLMAZDIMDA ZATEN ONA DEĞİL SANA KIZIYORUM KUSURA BAKAMA AMA FIRSAT VERDİĞİN İÇİN ÇORBA YAPMAYA ÜŞENEN İNSAN SENİ NASIL ELEŞTİREBİLİYOR ONADA ANLAM VEREBİLMİŞ DEĞİLİM AMA YİNE SÖYLÜYORUM FIRSAT VERME TATLIM BENDEN DEMESİ ÇEK RESTİNİ ONUN SÖYLDİKLERİNİDE ÖNEMSEME HERKEZ KENDİ İŞİNE BAKSIN :47::47::47::47::47:BAK YİNE SİNİRLENDİM:27:

ah nevacım hele bi kızsın bak onu paralarım inan.
ben bekarken bitane söyleyene beştane söylerdim alta kalmıyim diye.
bu halde olmamın sebebi eşim aslında.
Ama içim rahatladı inan sanki bunları içimden geçiyor olmam bile kabahat vefasızlıkmış gibi geliyordu.
OHHHHHHHHHHHHHHH BE İYİKİ VARSIN.

söz bidaha yapmıyıcam:50:

hadi bakalım bu akşamdan başlıyorsun sen beni dinle terbiyesiz kadın ukala şey ne olacak bir akıllı oya bu dünyada iyi niyeti saf kullanıyorum açısından bakıyor eziksden ezilirsin yok artık bu duruma bir son vereceğim diyorsan hodri meydan ki bunu yapacağını umut ediyorum ağzın güzelde laf yapıyor ince fşkirliliği bir kenara bırak kime ne söylemek istiyorsan içinde değil yüzüne karşı söyle rahatlayacağını göreceksin:34:

Bırak onu kaybetmekle arkadaşssız kalmazsın biz varız bak burada:48::48::48: Tamam mı şule tamam mııııııııııııııııııııııııı dedimmm

yanlışmı anladım bu komşundu dimi kaynanan falan değil ay senin yerinde olmak istemezdim olmazdımda zaten ona değil sana kızıyorum kusura bakama ama fırsat verdiğin için çorba yapmaya üşenen insan seni nasıl eleştirebiliyor onada anlam verebilmiş değilim ama yine söylüyorum fırsat verme tatlım benden demesi çek restini onun söyldiklerinide önemseme herkez kendi işine baksın :47::47::47::47::47:bak yine sinirlendim:27:

yemin ediyorum eksiği var ama fazlası yok tamam ama sen sinirlenme ben gardımı aldım ben evlendikten sonra paronayak oldumda bu nedenle sorun edilicek bişey değildir ben büyütüyorumdur diye oluyor ama yok
artık eski şule olucam hı dur bi silkeleneyim oldum nevacım tamam sinirlenme sen

dur bak kocişinide yola getiririz biz zamanla sen şimdi bir adım at birde sana tavsiyem bir hocaya git tatlım allah bilir ama eşinle sana ağız bağlama büyüsümü yaptılar bende senin gibi ağzım bağlıydı ama şimdi asi olunca sıkıysa eşimde birşey diyebilsin

sen ne kadar emin ve ayakta durursan eşin sessizse o senin arkandan gelecek emin ol hem neyden niye çekiniyorsunuzki kendiniz çalışıp kendiniz yiyorsunuz kimin bir faydası var emin ol o babasının yanında bile oturamıyorsa senden ayrılmayı hiç göze alamaz kim gitmek ister o nazi kampına ben babamdan biliyorum o da anne baba yoktu ama anneme amcamlar hakkında bile konuşturmazdı öncelik başkalarıydı hep ama zamanla anladı hatasını nabza göre şerbet vereceğiz ok rahatla tabi eşinede ezik durmayacaksın bizde çok yol katettik tecrübe konuşuyor :34:

hadi bakalım bu akşamdan başlıyorsun sen beni dinle terbiyesiz kadın ukala şey ne olacak bir akıllı oya bu dünyada iyi niyeti saf kullanıyorum açısından bakıyor eziksden ezilirsin yok artık bu duruma bir son vereceğim diyorsan hodri meydan ki bunu yapacağını umut ediyorum ağzın güzelde laf yapıyor ince fşkirliliği bir kenara bırak kime ne söylemek istiyorsan içinde değil yüzüne karşı söyle rahatlayacağını göreceksin:34:

Bırak onu kaybetmekle arkadaşssız kalmazsın biz varız bak burada:48::48::48: Tamam mı şule tamam mııııııııııııııııııııııııı dedimmm

söz vala bak söz:53:

yemin ediyorum eksiği var ama fazlası yok tamam ama sen sinirlenme ben gardımı aldım ben evlendikten sonra paronayak oldumda bu nedenle sorun edilicek bişey değildir ben büyütüyorumdur diye oluyor ama yok
artık eski şule olucam hı dur bi silkeleneyim oldum nevacım tamam sinirlenme sen

PARANOYAKLA ALAKASI YOK TATLIM EMİN OL SENDEN İYİSİ OLMAYACAK ŞİMDİ KİME YARANABİLİYORSUN HİÇ KİMSEYE SEN DEDİĞİMİ YAP BENİM TAKTİKLER BİR YUVAYI KURTARDI :34:

BU ÇÖZÜLEMEYECEK SORUN DEĞİL

ARTIK KİMSEYE KENDİMİ EZDİRMİYORUM DEYİP BAŞLIYORSUN BİDAHADA YOK ÜZÜLDÜM YOK CANIM SIKKIN LAFINI DUYMAK İSTEMİYORUM SENDEN ANLAŞTIKMI?

dur bak kocişinide yola getiririz biz zamanla sen şimdi bir adım at birde sana tavsiyem bir hocaya git tatlım allah bilir ama eşinle sana ağız bağlama büyüsümü yaptılar bende senin gibi ağzım bağlıydı ama şimdi asi olunca sıkıysa eşimde birşey diyebilsin

sen ne kadar emin ve ayakta durursan eşin sessizse o senin arkandan gelecek emin ol hem neyden niye çekiniyorsunuzki kendiniz çalışıp kendiniz yiyorsunuz kimin bir faydası var emin ol o babasının yanında bile oturamıyorsa senden ayrılmayı hiç göze alamaz kim gitmek ister o nazi kampına ben babamdan biliyorum o da anne baba yoktu ama anneme amcamlar hakkında bile konuşturmazdı öncelik başkalarıydı hep ama zamanla anladı hatasını nabza göre şerbet vereceğiz ok rahatla tabi eşinede ezik durmayacaksın bizde çok yol katettik tecrübe konuşuyor :34:

eskisi gibi değil çok şükür inan intiharın eşiğine gelmiştim.
Iyiki varsın okadar ihtiyacım vardıki bunları duymaya anlatamam şu 3 yıldır yaşadıklarıma rağmen ayakta durabildiysem ben bunuda başarırım rabbimin izniylekle
allah senden razı olsun inan bak birinin beni dinleyip bana yol göstermesine ihtiyacım vardı yoksa paronayam izin vermiyicekti ve bu asalak yaşam devam edicekti
rabbim seni umuduna kavuştursun hayırlısıyla

eskisi gibi değil çok şükür inan intiharın eşiğine gelmiştim.
ıyiki varsın okadar ihtiyacım vardıki bunları duymaya anlatamam şu 3 yıldır yaşadıklarıma rağmen ayakta durabildiysem ben bunuda başarırım rabbimin izniylekle
allah senden razı olsun inan bak birinin beni dinleyip bana yol göstermesine ihtiyacım vardı yoksa paronayam izin vermiyicekti ve bu asalak yaşam devam edicekti
rabbim seni umuduna kavuştursun hayırlısıyla

cümlemize tatlım ben senin üzülmene kıyamıyorum 8 senelik evlilik geçirdim her iki yoldanda geçtim inan şimdi çok daha rahatım kendine özgüveni olmalı bir insanın evet hep aklına getir ben bir bireyim rabbimin bir kuluyum ancak kendim istersem yaparım başkalarını kale alma çok diyaloğa girme benim isyanım kendini bilmez insanlara şu anda k.valdemler gözümün içine bakıyor valla mesafe herşeyin en güzeli bunu unutma

daha dur sen bak semi geldi gör kopan kıyameti :1::1:

kendine bir damga vurmuşsun paranoyak diye değilsin sadece korkuyorsun kimden neyden cesaretini topla artık unutma herkes kendinin doktorudur ama hoca konusunu yineliyorum ama herkese söyleme bildiğin bir yer varsada kendin git bir baktır canım

neyse tatlım ben az çıkıyorum markete falan gideyim görüşürüz yine raporu alacağım senden:20:

Back
X