NE VAKTİ ALMASI TATLIM TABİKİDE ANLATABİLİRSİN.
sağol canım ya inan danışmaya çok ihtiyacım vardı kahvaltıda misafirlerimden biride samimi olduğum bi komşumdu.
samimi birbirimize yardımcı olduğumuz güvenilir bi komşuluk.
evet yeri geldi bana ablalık yaptı sıkıntılı zamanlarımda yanımda oldu ama bende mümkün mertebe onu hiç kırmadan istediği şeyi redetmeden karşılık vermeye çalışıyorum ama bazen gücümün sınırlarını zorluyor örneğin misafiri geliceği zaman muhakkakyardımcı olurum seviyorum elim yatkın rica edince kırmıyorum sıklıkla olmasada çok sıkışırsa ev işlerine yardımcı olurum bu ara değil ama işi olunca çocukları bırakırdı hiç itiraz etmedim ama trasferimin ertesi günü temizliğe gidiyor diye çocukları bıraktı bişey diyemedim ama ogünden sonra teklif etmedim bidaha bırakmadı ama sanki arada bunun tiribini atıyor gerçi bıraksa gene hayır diyemem.
buna benzer bir sürü şey kafanı şişirmeyeyim.
akşama ne pişirsek muhabbeti geçti bende eşim hasta bi çorbamı yapsam acaba yanıda kızartma neyse konu havada kaldı bu arada ben gece uyumadım yorgunum zaten ve benim eşim altıda geliyor biraz uyuyup kalkıp yaparım diye düşünüyordum onun eşi 4 te geliyor
neyse sabah çıktı sonra çocukları okuldan almaya giderken uğrayıp ne çorbası yapıcan dedi şehriye dedim mercimek yapsanda banada versen dedi mercimek dün bitti olmaz şimdi dedim neyse tamam şehriye olsun dedi tamam dedim.
1.si ben hiç ondan bu tarz taleplerde bulunmadım.
2.si uykusuz olduğumu biliyosun ne sebeple böyle bişey taleb ediyosun