• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudum yok ama..

cilginkimyaci

O hem fırtınam, hem de limanım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
661
1.643
113
selam kızlar, hayırlı kandiller.
Yüce Allah'ım şu mübarek günün hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Adetime 3 günü kala kan testi yaptırdım ama çıkmadı. Şuanda 2 gün geçti başım çok ağrıyor, ilk defa bu kadar gazım var. hamile değilim ama adette olamıyorum adet olmadıkça umutlanıyorum.
Benim gibi kan testinde çıkmayıp hamile kalan var mı acaba?
Bide evde idrar testi mi yapayım hastanede kan testi mi ?

selam kızlar, hayırlı kandiller.
Yüce Allah'ım şu mübarek günün hürmetine kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Adetime 3 günü kala kan testi yaptırdım ama çıkmadı. Şuanda 2 gün geçti başım çok ağrıyor, ilk defa bu kadar gazım var. hamile değilim ama adette olamıyorum adet olmadıkça umutlanıyorum.
Benim gibi kan testinde çıkmayıp hamile kalan var mı acaba?
Bide evde idrar testi mi yapayım hastanede kan testi mi ?
Canım birkaç gün daha bekle, düşünmemeye çalış kafanı oyala, baktım gelen giden yok o zaman yaparsın ne yapacaksan. Her zaman gecikme oluyor muydu

Canım birkaç gün daha bekle, düşünmemeye çalış kafanı oyala, baktım gelen giden yok o zaman yaparsın ne yapacaksan. Her zaman gecikme oluyor muydu

Hayır geçikme olmuyordu hatta 1-2 gün önceden geliyordu bu ay böyle oldu. Kafama takmayayım diyorum ama olmuyor işte:anneadayı:

Hayır geçikme olmuyordu hatta 1-2 gün önceden geliyordu bu ay böyle oldu. Kafama takmayayım diyorum ama olmuyor işte:anneadayı:
Umutlandirmak istemem ama belki geç döllenme olmuştur o yüzden de kanda çıkmamıştır. Dediğim gibi birkaç gün daha bekle sonra test yaparsın. Acelecilik edip de heveslenmenin alemi yok..

Back