Çok olması iyi bişey değil ki. Sayı artarsa boyutu azalır otomatik olarak. Yani o 7 taneden 1 tanesi bile çatlayacak olgunluğa erişmemiş olabilir. Hormon tahlilin ve eşinin sperm tahlili varsa bi bakayım mı.ona bende cok seviniyorum ama artık hiç olmicakmış gibi geliyor birde 7 folükülden sonra artık hiç olmazmış gibime geliyor cok üzülüyorum
Allah Allah boyutları da iyiymiş. Hiç bu kadar fazla duymamıştım.benim hepsi çatlatma iğnesi olmadan çatladı hergün takip altında olduğum içinn hepsinin boyutu 20 mm 18 mm 19 mm arasıydı hep
Canım eşin test yaptırdı mı ? İlle sorun bizde olcak diye bişey yok belki eşindeHATTA DOKTORUM oss bile ola bilirsin dedi korktu çok uyarılmış yumurtalıkların dedi ben zaten klomen kullanmadığımdada cok güzel oluşup çatlıyor iki tane oluo bazen ama allah nasip etmeyince değil klomen ne içersen iç olmuo demekki
Biz yaptırmadık henüz çünkü hep ben de kendimde düşündüm sorunu. Doktor eşin test yaptırdı mı deyince aklım başıma geldi. Tek başına yapılmıyo ya bu çocuk :) Bu ay da son kez denicem olmazsa eşime de test yolları göründü artık.Bu hafta yaptırcaz canım siz yaptırdnızmı
Üff valla zor onlarınki de ama biz de neler çekiyoruzBanada boş yere hormon yeme eşine yatıralm dediler ama adamı zor ikna ettim teste yaptırcak salı günü:)
Ben de dün eşime sen de test mi yaptırsan dedim. Nasıl olcak diyo hiç hoşlanmadı o fikirden :))))Banada boş yere hormon yeme eşine yatıralm dediler ama adamı zor ikna ettim teste yaptırcak salı günü:)
biz her turlu seye katlaniyoruz onlar da bi test yaptirsinlar yaniBen de dün eşime sen de test mi yaptırsan dedim. Nasıl olcak diyo hiç hoşlanmadı o fikirden :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?