Gebeliğe Hazırlık umudu kestim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tyana48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
68
24
3
30
Klomen içiyordum 7 yumurtam oluşmuştu denedim sürekli erken beta yaptırıyorum 10 gün kala bir yaptırmıştım şimdi 6 gün kala yaptırdım bide %99 olan testlerden aldım eczanesen erken gebelik testi artık umudu kestim gene evladım olmadı gene rabbimnasip etmedi okadar köütüyümki kadın doğum sekreteriyim bukadar cok gebe kalan varsa bu bebeği olmayanların sayısı nedir hergün 60 gebe görmekten yeni hamile haberi almaktan cok yıpranıyorum artık :(

üzülmeyin allah sizede en kısa sürede nasıp eder inşallah. gebelikle ilgli konulara bakarken bakıyorm böyle olmuyo fln yazmşlar uzlmşlr snradan olmuş altlarda cetveller fln var hepcok seviniom kendiimin olmuş gibi :D sizinde olcak eminim sıkmayn canınızı

ona bende cok seviniyorum ama artık hiç olmicakmış gibi geliyor birde 7 folükülden sonra artık hiç olmazmış gibime geliyor cok üzülüyorum :(

ona bende cok seviniyorum ama artık hiç olmicakmış gibi geliyor birde 7 folükülden sonra artık hiç olmazmış gibime geliyor cok üzülüyorum :KK43:
Çok olması iyi bişey değil ki. Sayı artarsa boyutu azalır otomatik olarak. Yani o 7 taneden 1 tanesi bile çatlayacak olgunluğa erişmemiş olabilir. Hormon tahlilin ve eşinin sperm tahlili varsa bi bakayım mı.

benim hepsi çatlatma iğnesi olmadan çatladı hergün takip altında olduğum içinn hepsinin boyutu 20 mm 18 mm 19 mm arasıydı hep

canım benim anlıyorum seni, 'sık dişini verme canını' zamanını bekliyor elbette
kadın doğum polikliniği ile jinekolojinin aynı yerde olmasına takığım ben de, bunu düzenlemek çok mu zor..
Allah kolaylık versin zor gerçekten her gün gözünün önünde :/
Ama sen kıyaslama kendini lütfen hepimizin sınavları ayrı öykülerimiz farklı... Metanetini koru hele hele isyana gelme..

HATTA DOKTORUM oss bile ola bilirsin dedi korktu çok uyarılmış yumurtalıkların dedi ben zaten klomen kullanmadığımdada cok güzel oluşup çatlıyor iki tane oluo bazen ama allah nasip etmeyince değil klomen ne içersen iç olmuo demekki

HATTA DOKTORUM oss bile ola bilirsin dedi korktu çok uyarılmış yumurtalıkların dedi ben zaten klomen kullanmadığımdada cok güzel oluşup çatlıyor iki tane oluo bazen ama allah nasip etmeyince değil klomen ne içersen iç olmuo demekki
Canım eşin test yaptırdı mı ? İlle sorun bizde olcak diye bişey yok belki eşinde

Bu hafta yaptırcaz canım siz yaptırdnızmı
Biz yaptırmadık henüz çünkü hep ben de kendimde düşündüm sorunu. Doktor eşin test yaptırdı mı deyince aklım başıma geldi. Tek başına yapılmıyo ya bu çocuk :) Bu ay da son kez denicem olmazsa eşime de test yolları göründü artık.

Back