Umreden Geliyorum ve Sizlerde Oraları Görün İstedim...

Allah kabul etsin ve gitmek isteyen herkese nasip etsin rabbimm

tüylerim diken diken oldu çok güzel bir paylaşım olmuş allah kabul etsin canım allah bizlerede nasip etsin

ne kadar şanslısınızki o mübarek topraklara ayak basmışsınız....allahım banada oraları görmek aşkıyla yanan herkezi oraya gitmeyi nasip etsin inşallahhh..

allahım ne buyuk mutluluk allah kabul etsın cnm çok duygulandım görunce ve esıme hep derım allahım bızede nasıp etsın gıtmeyı ben nıyet ettım namaz kılmaya baslıcam tekrardan tek hayalım duamda umreye gıtmek.

cnm bu arada kaç gun kaldınız orda sanırım kızın yanındakı ufaklık bı sorun oldumu benımde oglum var 4 yasına gırcek sorun oluyormu

güzel kardesim RABBIM tüm hayir niyetlerini dualarini hayirlisi ile kabul eder insaALLAH

ve ltf ne olursa olsun namazdan vaz gecmeyin ins namaz dinimizin diregi dir tüm kötülüklerden alikoyar zamanla insaALLAH
biz acizleride dualarina eklersin insaALLAH
müminin mümine duasi kabul dur ins

cnm 5 yıl önce namaza baslamıştık eşimle 6 aydan sonra bırakmıştım şimdi çok pişmanım eşim defasında ne zaman baslıcaksın dıyıp hatırlatıyor ama nıyet ettım cnm en kısa zamanda baslıcam

anladigim kadari esin daha kiliyor bak sana güzel destek de veriyor esler birbirine destek olmali
gel kir seytanin bacagini bu sabah namaza basla canim insaALLAH hem esinle birlikte kilarsiniz cemaat olusunuz cocugunda varmis
cocuklarimiz büyüklerden ne görürse inan onu yapiyorlar güzel örnek olalim inasALLAH
dualarim senin ile güzel bacim bugece güzel bi niyetlen sabah namazina insaALLAH

cnm esımde bırakmıştı ama o tekrar basladı ınsallah cnm çok motıve ettın benı okadar heveslıyım kı allahım kabul eder ınsallah.sana haber verıcem baslar baslamaz

cnm esımde bırakmıştı ama o tekrar basladı ınsallah cnm çok motıve ettın benı okadar heveslıyım kı allahım kabul eder ınsallah.sana haber verıcem baslar baslamaz

gülüm güzel haberlerini 4 gözle bekliom insaALLAH ben ki bir din kardesin olarak bukadar seviniyorsam düsün peygamber efendimize sav o sevincli haber gidince (ya Muhammed sav ümmetinden biri bugün namaza basladi) diye ya o nasil sevinecek

Allah kabul etsin kumsalll... resimler ve ayrintili bilgilerin icin tesekkürler... isteyen herkese nasip olur insaallah... bende genc yasta gitmek isterim

Allah kabul etsin, Allah herkese oraları görmek nasip etsin.. benim resimlere bakarken içim sızladı resmen.. o güzel kutsal mekanımızın etrafına yüksek yüksek lüks oteller yapılıyor, saygısızlık değil midir bu Osmanlı devleti zamanında padişahlar Kabe'nin çevresine Kabe'den yüksek bir şey yapılmasına izin vermezmiş saygısızlık olarak kabul edilirmiş..eskiden verilen değer şimdi verilmiyor.. yok neymiş oteller çok lüks olacakmış yok efendim hacı adayları bu lüks odalarda konaklayacaklarmış.. offfff offff

Allah kabul etsin. Allah bize de nasip etsin inş. umreye gitmeyi. hacca gitmeyide inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…