• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümraniye'de uygun fiyata işinin ehli güvenilir bir diş hekimi bilen var mı arkadaşlar

canım umraniye carsıda levent taneröz var bizim aile doktorumuz ve gercekten işinin ehli istersen telını verebılırım...

canım umraniye carsıda levent taneröz var bizim aile doktorumuz ve gercekten işinin ehli istersen telını verebılırım...

Canım kardeşim benim cevap vermeyi esirgemeyip yardımcı olmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim. Rabbim razı olsun inşaALLAH.:Saruboceq: İnan çok sevinirim. Peki fiyatlarıda uygun mu kardeşim :çok üzgünüm:

canım benım ben çocuklugumdan berı bu dıscıye gıttıgım için başka dişci fiyatları bilmiorum açıkcası kıyaslamayı sen yap ama gerçekten çok çok çok iyi bır doktor kesınlıkle tavsıye ederım...dolguyu 50 tlye yapıo sen ne yaptırcaksın...

Geçmiş olsun arkadaşım...Ümraniye Çekmeköyde Duru ağız diş kilniği var Mehmet beyimiz var acayip bir dişçi...Ağrım için gittiğimde zaten korkudan yarı baygındım :) Bana kanal tedavisi olması gerekiyor değince resmen korkudan içim katıldı...Tabi kurbanlık koyun gii o sandalyey oturdum ve inanın buna hiç birşey duymadım..Ne iğnesini ne bişeyini..:dance:Oğlum dediki.--- ---anne bütün aletleri ağzına soktu. İnanın birşey duymadım.alkisalkisalkis.Allah razı olsun ondan.Tevekkelli bu yüzden sanatçılar 3 öğün dişçide..Fiyatı normalden biraz fazla ama bence değer kredi kartına taksidide var..Geçmiş olsun. :

Back