Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ümraniyede saat 11-18:30 arası cocuğuma bakacak bakıcı oyun ablası arıyorum ÇOK ACİL

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

burcuburcu81

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
126
0
ümraniyede saat 11-18:30 arası cocuğuma bakacak bakıcı oyun ablası arıyorum ÇOK ACİL.. kızım 20 aylık. annem de olacak ama yaşlı olduğundan dinamik ,kızımın psikolojik gelişimine de katkısı olacak oyunlar oynatabilecek bakıcı arıyorum. ev işi kesinlikle yapmayacaktır. bayram sonrası işe başlayacak.

ahh ahh keske esenlere yakın olsaydınız hıc düşünmez gelırdımm tam aradıgımm bi iş birde çocuk gelişimi mezunuyum

çok üzüldüm ben de şimdi. çocuk gelişimi mezunu olmanız çok iyiymiş. hayırlısı hakkımızda. inşallah siz de ben de aradığımız kişiyi buluruz.[/QUOTE]

BENDE ÜMRANİYEDEYİM KIZMESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNUYUM BENİM EVİME GETİREBİLİRSEİNİZ EVİMDE BAKMAK İSTERİM BENİMDE 2 YAŞINDA BİR KIZIM VAR

çok üzüldüm ben de şimdi. çocuk gelişimi mezunu olmanız çok iyiymiş. hayırlısı hakkımızda. inşallah siz de ben de aradığımız kişiyi buluruz.

BENDE ÜMRANİYEDEYİM KIZMESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNUYUM BENİM EVİME GETİREBİLİRSEİNİZ EVİMDE BAKMAK İSTERİM BENİMDE 2 YAŞINDA BİR KIZIM VAR[/QUOTE]

bazı özel nedenlerden sadece evimde bakılmasını istiyorum maalesef. annem de benimle olacak.

BENDE ÜMRANİYEDEYİM KIZMESLEK LİSESİ ÇOCUK GELİŞİMİ MEZUNUYUM BENİM EVİME GETİREBİLİRSEİNİZ EVİMDE BAKMAK İSTERİM BENİMDE 2 YAŞINDA BİR KIZIM VAR

bazı özel nedenlerden sadece evimde bakılmasını istiyorum maalesef. annem de benimle olacak.[/QUOTE]

haklısınız inş gönlünüze göre bulursunuz

yok mu hiç kimse :KK43: çok acil ihtiyacım var :KK43:

çok zorda kalırsanız bulamazsanız ben aklınızda olayım yinede yardımcı olmak isterim gerçekten zor bende çalışırken bırakacak kimsem yoktu okadar zor durumdaydım ki anlatamam şuan sizi iyi anlıyorum yinede aklınızın bi köşesinde olayım gelin görüşelim beni tanıyın belki fikriniz değişir mail adresim merveterhan@hotmail.com burdan ulaşabilirsiniz

Teşekkür ederim mervecrin . şöyle durumlar var ki annemi çağırdım. annem bende kalacak. öğleye kadar falan idare edecek , sonra da saat 6 sonrası idare edecek. dolayısıyla part time bir bakıcıya ihtiyaç var. ücret de ona göre piyasanın yarısı kadar falan olacak. maddi durumum yeterli değil çünkü:KK43: babasıyla ayrıyız henüz boşanamadım maalesef. o yüzden de herşey bahane edilebilir. durumlar karışık biraz :KK43:(

X