Saç Rengi ve Saç Boyama Ümraniye'de önerebileceğiniz kuaför

• Konu Sahibi Konu Sahibi dilemim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya aslında provaya gerek kalmıyo nisan kuaförde çünkü biz yengemin gelin başını orada yaptırdık prova istedik gerek görmediler memnun kalcağımızdan çok emindiler siz istediğiniz modeli getirin gerisini bize bırakın dediler güvendik bizde çünkü herzaman gittiğimiz yer ve yengem çok memnun kaldı provasız hemde NİSAN KUAFÖR ümraniyede bi marka oldu artık ya ciddiyim kendi ailem gibi görüyorum hepsini çok sıcak bi ortam

Fatih Kuaför kesinlikle
istediğiniz saç renginin resmini götürmeniz yeterli :34:

Fatih Kuaför diyorum bende....
Saçlarımı 3 yıl boyunca 2-3 ayda bir mavi siyaha boyardım. Sonra sıkıldım gittim açtırdım rengini. Şanalın karşısındaki Fatih Kuaförde Rafet bey açtı saçlarımı ve bakır yaptı.Üstünden 1 yıl geçti ne renk yaparsam yakışıyo artık. Ben çok memmun kaldım. Saçlarım yanmadı ve yıpranmadıda. Bende Fatih Kuaför diyorum:40:

cnm ya kuaför önemli bence ben bostancıda oturuyorum ama kuaföre bakırköye gidiyorum sarı saç ugruna mahfoldu saçlarım simdi ise rengi ve kalitesini anlatamam işin erbablarını var gerçekten saçların senin için önemliyse mutlaka lokman kuşak saç tasarım var ona gitmelisin kime tavsiye ettiysem herkez bana teşekkür ediyor uzak ama değer.tavsiye ederim

nisan kuaföre buradaki yorumları okuduktan sonra gittim. siyah saçlarım kahverengi isterken sarı oldu çıktı ayrıca dipleri yandı günlerce acı çektim. sertleşti bin pişman oldum. oradan ayrılırken saçlarımı mahveden kuaförün özür mahiyetli açıklması ise size şimdi indirim yaptım, biraz aksın gelin ücretsiz boyaylım oldu. bin bin pişmanım. rengn akmasını bekledim şimdi berbat bi halde dolaşıyorum. merkez şubeye gitmiştim. ben tavsiye etmiyorum. ama memnun kalan arkadaşlar tabi kimden memnunlardı yada hangi şubeden memnunlardı bilemiyorum tabi.
ama tabi uygun fiyatlar orası ayrı.
ben istanbula yeni geldim. ankaradaki kuaförüm süper ötesiydi ve uygundu da fiyatı:( şimdi şerifalide oturuyorum ve önerilerinizi bekliyorum.
ayrıca nisan kuaförden memnun olan çok arkadaş olduğu için onlardan da görüş bekliyorum kimin ustalığı iyidir acaba?ben acemi olan birine mi denk geldimki :S:58:

cnm ya kuaför önemli bence ben bostancıda oturuyorum ama kuaföre bakırköye gidiyorum sarı saç ugruna mahfoldu saçlarım simdi ise rengi ve kalitesini anlatamam işin erbablarını var gerçekten saçların senin için önemliyse mutlaka lokman kuşak saç tasarım var ona gitmelisin kime tavsiye ettiysem herkez bana teşekkür ediyor uzak ama değer.tavsiye ederim

peki fiyatlar hk bilgi verebilir misin?

crazy neriman kuaför diye bir kuaför var ümraniye de nasıl olduğunu bilen var mıdır?

bu kuaför bence süper 1 yıl önce röfle yaptırmıştım inanılmaz güzel oldu gören herkes bayıldı sahibi neriman hanım çok tatlı,eli çabuk,becerikli şiddetle tavsiye ederim:34:

eselux-fatih-neriman hepside birbirinden berbat exe ve villa vardı iyiydiler ama kapandılar.özeniri eski bir arkadaşımdan biliorum çok memnundu oda üsküdarda

güncelleşebilirmi bu konu kızlar önerilerinizi bekliyorum röfle için

nisan kuaför bence ümraniyenin en iyi kuaförüdür...tavsiye üzerine gittim gelin başımı orda yaptırdım sacım ve vmakyajım cok guzel oldu saolsunlar cok ilgilendiler herkezde cok beyendi şiddetle tavsiye ediyorumm ..;)

Bende tavsiye edebileceğiniz bir yer arıyorum saçımı bir kez siyaha boyadım doğal saç rengim üzerine şimdi saç rengimi açtırmak ve üzerinde ombre yaptırmak istiyorum var mı önerebileceğiniz bir yer? Bu arada nisan saç açma konusunda berbat iki sefer açtırdım ikisinde de yaktılar saçımı mısır püskülü gibi oldu saçlarım toparlayana kadar neler çektim.

Merhaba arkadaşlar;

Bugün araştıra araştıra en sonunda kuaför buldum. Anlatamama rağmen istediğim saçı yaptılar. Ümraniye Hüseyin&Elif kuaför tavsiye ederim benim saçımda 4-5 renk vardı bir kaç kuaföre sordum uçlarını sarı istiyordum saçımda siyah olduğu için istediğim tonun olmayacağını söylediler hep. Bu kuaföre gittim ve benim 4-5 renk olan saçımı önce boyadılar ve tek renk yaptılar daha sonra uçlarına tam istediğim tonlarda bir sarı attılar. Benim saçlarımı Erkan Bey yaptı tavsiye ediyorum arkadaşlar.:32:

Ayy Fatih kuaförü tavsiye edenlere inanamadım yanii. Eskiden belki iyidir bilemem de ben geçen ay gittim. Küçücük sıkışık kalabalık bi yer. Önümden kocaman bi böcek geçip durdu, kimse takmadı bile. Saçlarımda normalde her boyadan sonra gayet yumuşak olurdu, burdan çıktıktan sonra saçlarım acayip sertleşti, yıprandı. Normal duz boyaydı yani açtırmadığım halde saçlarım çok kötü oldu.nefret ettim bi daha asla gitmem. 1senedir ümraniyedeyim her seferinde farklı bi yere gittim iyi bi yer bulayım diye ama tam istediğim gbi bi yer bulmuş değilim halen. Crazy nerimanda gelin oldum makyaj iyiydi ama saçta çok başarılı bulmadım. Ümraniye sondurakta şehzade caddesinin en aşağısında hera kuaför var, süper kaş alıyor. Kaşta istanbul genelinde en çok orayı beğendim. Saçımıda çok guzel boyamıştı ama ombre yaptırmak istiyosanız tavsiye etmem.

Çoğu ümraniye li bilmez ama Meydan da yaşmak ın yan tarafında AS Kuaför ve güzellik salonu var çok hoş bir yer. boya, makyaj, kaş, manikür vs. hepsinde çok başarılılar. Geçen yaz keşfettim çok memnunum fiyat olarak da iyi. artık başka bir kuaföre gitmiyorum tavsiye ederim. Ancak randevulu çalışıyorlar randevu almadan gitmenizi tavsiye etmem.

Bende as kuaföre gittim gercekten tesettur gelin basiyla porselen makyajiyla bir numara. cok iyi yapti cok memnun kaldim. Hem temiz ve ferah hem erkeklerin giremedigi bir mekan. Bu konuda hassas olan tesetturlu arkadaslara öneriyorum.

Ümraniyede Princess Kuaför var kavaklıdere caddesinde. hem bayan hem erkek çalışanları var çok büyük ve temiz biryer. Fiyatlarıda uygun kendileride çok iyi çalışıyorlar kesinlikle memnun kalırsınız.

Yıllardır fatih kuaföre gidiyorum. Sahibi iyi birisi. Şu var ki kalifiye elemanları teker teker gitti. En son bi elemanı saçlarımı röflede yaktı. Geçen fön çektirdim. Ben çeksem daha iyi çekerdim. Hemen kabardı. Fatih kuaförün devri eskidendi. Asla saç boyatmam orda. Keşke eski elemanları nerde bilsem.

Ümraniye'de sütcü imam caddesine yeni bir kuaför açılmış Liya bayan kuaförü. Kendisi Princess kuaförün eski çalışanlarından ve fiyatları şuan çok uygun ve güzel çalışıyor. Ayrıca bayan çalışanlarıda var.
Asya hamamının hemen yanında Çalıbaba sokak no 2.

Back
X