ya ben de 3 sene önce ümraniyede oturuyordum belediyeden yaklasık 100 metre ileride bi kuför vardı yolun karsısında adını unuttum orası çok iyiydi hala duruyorsa tavsiye edebilir.belediyeden çarşıya doğru değil çamlıca tarafına giderken sanırım namazgah durağıydı oraya varmadan hemen önce.tarifim çok karısık olabilir kusura bakmayın ama gerçekten iyiler boshayallersmile hem çok da temiz bir yer
neeee 40tan mı başlıooo ohaaa tepkim için özür dilerim hanımlar ama bnm sordgm yerlerde 200lerden inmiodu fiyatlar:))))) o zaman ben kesin gidiim bi ara su nisana yaa dediğinz gbi bu fiyatlarla ii iş cıkarıosa kaçırmamak lazım
bi de hanımlar hangi şubesinde daha ii hizmet alabilirim? 2 şubesi varmış. önümüzdeki hafta gitmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa en azından götrüdüğüm resmin aynısı gibi bi röflenin kaça patlycağnı öğrenirim:) istediğim tarz da şu
hanımlar bgn nisandan ersin beyle görüştüm malesef su anki saçımın röfleyi kaldrmayacağnı istedgm renge ulaşamayacgmı söledi. saçım eylülde siyahtan açıldığı için uçlar daha koyueyvahedigeldismile başka yerlerde oturtup yapars derler saçını yakarlar kestrirsin mecbur küt ben yalan söylemiim dedi. bakım yapmam önerisinde bulundu uzayınca uçlardaki koylukları keseris hem bu sürede saçn canlanr güçlenr anca o şeklde röfle yapars dedi. ben de bu kadar açık konuşuosa sonçta onun karına olck bi işlem oldgu için güvendim ve röfle olaynı erteledim.
evet ben de dün nisan kuaföre gittim röfleye saçım çok yıprandığı için saçımın kaldırmayacağını söylediler yani ya saçımı kestirip sarı saçlı olacaktım ya da bu kafamdaki tuhaf ötesi renkle dolaşacaktım kökü bende uzar nasılsa düşüncesiyle biraz da tereddütle oturdum röfleye benim istediğim platindi ama nedense hiç kimseye istediğim rengi anlatamamıştım sürekli dore oluyordu kafam en sonunda aynı dilden konuştuğum birilerini buldum ve son beş senedir ilk defa kuaförden mutlu ayrıldım istediğim renk istediğim şekil ilgili personel şiddetle tavsiye edebilirim herkese Nisan Kuaförün ortaklarından Sevgi hanım'ın dediği gibi sanırım burası bende bağımlılık yapacak hiç bir şey yaptırmasanız bile gidin ortamı ve kaliteyi görün bir fön çektirin derim
valla sevndm canım senin adına dediğin gibi konştgn dilden anlıolar ve en önmlisi de gerçekci konuştular ya ondan memnun kaldım inş su saçlar kendine gelnce röflemi de orda yaptcam 40 gibi komk bi rakam dediler röfle için sen kaça yaptrdın
yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnn
ümraniyedeki yaşar vural kuaförü bilen varsa
oraya gidip gitmememkte karasızım
lütfen yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
arkadaşlar ümraniyede kesinlikle tek geçebileceğim yer,igdaşın çaprazındaki simit sarayının olduğu sokaktan giriosunuzz,fatih kuaförün tam karşısında esolüx var..orası çok iyi ve temiz..özellikle suat beyy mükemmel..liseden beri oraya gidiorum tavsiye ederimm
nisan kuaför cok iyi. Ama GELIN OLACAK KIZLARA siddetle üsküdardaki ÖZENIR KUAFÖRÜ TAFSIYE EDIYORUM zaten üsküdarda kime sorarsaniz gösterirler Hikmet hanim yapiyor kadin yillarin profesionel ustasi. Gelin basinizi makyajinizi orda yaptirin kadin yüz seklinize göre gelinbasini, makyajini yapiyor cok profesionel. Ve söylemeden gecemicem tam kuaförün altindada birtane FOTOSTUDIO var ismi sanirim bfm tam oalrak bilmiyorum ama cok basarili bir ekip KIZLAR PISMAN OLMICAKSINIZ
ÜMRANİYEDEKİ EN İYİ KUAFÖR NİSAN KUAFÖR HERTÜRLÜ GARANTİSİNİ VERİRİM.ÇOK KUAFÖR DOLAŞTIM SONDURAĞIM ORASI OLDU.HERKESE TAVSİYEMDİR. FATİH KUAFÖRÜ ÇOK ÖVMÜŞLER AMA PARANIZLA REZİL OLMAK İSTİYOSANIZ BUYRUN GİDİN.MÜKEMMMEL SONUÇLAR İÇİN Nisan Kuafr - Nisan Life gerisi yalan :)))))))))))))))