Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ümraniyede bebek bakicisi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

knickerbockerbande

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
2.764
4.820
Merhaba bayanlar, yeni dogum yaptim ve bebegimi kendim büyütmek istedigimden isime 1 yil kadar ara verdim. Bu sürecte aile bütcemize katkida bulunmak icin Ümraniye`de evimde bebek/cocuk bakabilirim. Kendi bebegim henüz 2 aylik ve cok sakin bir bebek günün cogunu uyuyarak geciriyor. Oda olarak bebegimin odasi var, kücük oldugundan kullanmiyor yatak odasinda besiginde yatiyor. Iyi bir firmada proje mühendisi olarak calisiyorum (yazilim). Ingilizce ve almancam oldukca iyi eger bu yönde yardimci olmami isterseniz olabilirim. Kameralar ile izlenen bir sitede oturuyorum bahcemizde kamelya ve cocuk parki var. Cocugunuzu görmek isterseniz kamera vs gibi evde internet baglantim var. Cocugun gün icerisinde bulunacagi cocuk odasina kamera yerlestirebilirsiniz. Sadece haftaici ve aksam en gec 19,00 a kadar bakabilirim. Daha önce cocuk bakmadim ve tecrübem yok ama kendi bebegime bakiyorum :) Disiplinli birisiyimdir. Sizin istediginiz dogrultuda bebeginizle ilgilenirim, yasaklarinizi cigneyerek cocukda kafa karisikligi yaratmam. Ek gida aliyorsa yemeklerini (corba gibi) hazirlarim. Öncesinde gelip evimi ve ortami görebilirsiniz. Sadece bir cocuga bakabilirim...
Evime misafir sadece haftasonu kabul ediyorum. Haftaici ben haricinde evde kimse bulunmuyor. Esim aksam 18,30 gibi eve geliyor. Ilgilenirseniz iletisim bilgilerimi özel mesaj ile paylasabilirim. Evim armaganevler mahallesinde bulunuyor. Cocugun gün icerisinde vakit gecirecegi oda ekte.

Eklentiler

• index5.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 175
o Üniversite öğrencisi olan cep harçlığını çıkaracak yaz dönemi boyunca

o Seyahat engeli olmayan aileyle birlikte seyahat edebilecek

o İstanbul dışına zaman zaman çıkılabilir ve başvuranların da seyahat engeli olmamalı

o Çocukları çok seven, sabırlı, hoşgörülü, pozitif, enerjisi yüksek, çocuklara etkinlik yapabilen

o 18/27 yaş arası olmalı

o Sigara kullanmayan

o Asgari ücret / haftada 1 gün izin

o Çalışma saatleri 09:00 – 18:00

İSTANBUL ANADOLU YAKASI / ÜSKÜDAR KANDİLLİ
İKİZ ERKEK 2 YAŞ ÇOÇUKLAR İLE ETKINLIK BESLENME VB.
SADECE COCUKLAR İLE İLGİLENECEK.
dan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Baya bi geç olmuş ama hala aynı fikirdeyseniz görüşmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…