• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ümraniye veya ataşehirde oturan temizlik yapabilecek bayan arıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi GGGTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GGGTTT

Ziyaretçi
ümraniye ve ataşehir civarında oturan temizlikçi bayan arıyorum arkadaşlar. güvenilir ve dürüst biri bulmak çok zor. ben çalışıyorum ayda 2 kere veya 1 kere gelecek biri arıyorum. daha sonra duruma göre hafta 1 yarım günde alabilirim. evim küçük, çocuk yok karı koca çalışıyoruz.

merhaba ben üsküdardan aslı bu işe talibim ve işe çok ihtiyacım var birkere alır bakarsınız temizlik konusunda kendime güveniyorum beğenirseniz devamlıda gelebilirim eşimden ayrıldım ve 2 kızım var onlara bakmak zorundayım cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim XXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben üsküdardan aslı bu işe talibim ve işe çok ihtiyacım var birkere alır bakarsınız temizlik konusunda kendime güveniyorum beğenirseniz devamlıda gelebilirim eşimden ayrıldım ve 2 kızım var onlara bakmak zorundayım cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim XXXXXXXXXXXXXXXX
buket hala işe ihtiyacın var mı; ümraniyede oturyrm; temizlik için bayan arıyorm

bende işinize talibim eğer hala arıyorsanız mesaj gönderebilirsiniz

Back