- Konu Sahibi NameLessWarrior
-
bende 6,5 aylık hamileyim önce atlasa gittim ordanda erdeme erdemdeki gittiğim doktor kadriye şener iyi bi kadın konuşuyor ilgileniyor ama benim bile hala arayışlarım sürüyor nedense zeynep kamilde doğum düşünüyoruz 2.seçenekte hospitalıum normal olsun istiyoruz özellerde hep sezeryana yönelttiği için çekiniyoruz. kafamız karışıkkk
selam arkadaşlar ben doğum yaptım kızım 3 aylık oldu bile bilgilendirmek isterim doğumumu z.kamilde gerçekleştirdim..memnun kalmadım ve sezeryan oldum maalesef...41 hafta durunca kzıım acil sezeryan hemde şok oldum..dikiş eski sistem dikiş aldırdım resmen..mezbaha gibi herkes ayrı bir hava bir sürü doğum yapan aynı yerde hepsini görüyosun vssss psikolojim bozuldu zor topladım kendimi..en kötü özel hastane ordan iyidir en azından acını tek başına ayrı özel bir odada çekersin ilgi ve alakayla...sadece tek tesellim devlet para için sezeryan yapmıyor beni para için kesmediler bir tek o...sizi çok iyi anlıyorum bende arayış içindeydim keşke bana bunları söyleyen olsaydı zamanında neyse karar sizindir tabii...Allah bir avazda kurtarsın...
merhaba ben şuan 5haftalık hamileyim erdem hastanesine gitmek istiyorum bu hastanede gitmiş oldugunuz doktorlar varsa olumlu olumsuz bilgi almak isterim. ayrıca odaları nasıl hastane temiz ve guvenılır mı?... vs.. vs..
merhaba ben şuan 5haftalık hamileyim erdem hastanesine gitmek istiyorum bu hastanede gitmiş oldugunuz doktorlar varsa olumlu olumsuz bilgi almak isterim. ayrıca odaları nasıl hastane temiz ve guvenılır mı?... vs.. vs..
10 gün önce sezeryan oldum.hiç memnun kalmadım.çok fazla ağrım vardı daha ayılmadan karnımı bastırdılar o acıyla kendime geldim.pek ilgili değiller acı çekmen umurlarında değil sedyeden sedyeye atılıyosun resmen odaya getirdiler yine karnıma bastırdılar hala acıyo karnımın içi,bebeği muayene etmek için ayaklarına çağrıyorlar,odalar sen istersen temizleniyor,hijyen falan hak getire yani...bebek yıkanmıyo pis pis geliyo sana neymiş daha iyi gelişiyormuş böyle ve dikişler berbat devlet hastanesine gitseydim daha iyiydi iç dikişlerde iyi yapılmadığından fıtık oluştu yarında bunun için gidicem doktora sezeryan arkası fıtık ameliyatı beni bekliyor ben böyle hastane görmedim kasap gibiler...ve ilk kontrol pakete dahil dendi ama değilmiş gittik ücret ödedik..
Canım geçmiş olsun..Üzerinden bayağı geçmiş ama iyisindir inşallah. ben hala bir hastane kararı veremedim Erdem ve Kozyatağı central arasında kaldım. Sen memnun kalmamışsın çoğu kişi de memnun Erdem'den ne dersin kozyatağında mı karar vereyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?