ümraniye erdem hastanesi kadın doğum doktorları hakkında bilgi lütfen

Bende cakmak erdem doktor kadriye hanma gitmistim
.normal doğumdan korktuğum için sezaryen olmak istemiştim ama beni normal doğuma yönlendirdi.sayesinde herşey çok kolay oldu.güler yüzüde cabası.bi görünün derim...

Bende çakmak erdem hastanesi doktor kadriye senere gittim.normal doğumdan korktuğum için sezaryen olmak istemiştim ama beni normal doğuma yönlendirdi.her şey çok kolay oldu.takbi ve ilgisi güzel.rahatlatıcıbur ses tonu var.güler yüzde cabası....

Son düzenleme:

bende kadriye şenere gidiyorum.kadriye hn. çok iyi ilgilenen doktor.ancak sezeryan diyor..gerçektende özellerin sezeryan merakından bıkmışız bu yüzdende sanırım zeynep kamile muhtaç kalıyoruz.

selam arkadaşlar ben doğum yaptım kızım 3 aylık oldu bile bilgilendirmek isterim doğumumu z.kamilde gerçekleştirdim..memnun kalmadım ve sezeryan oldum maalesef...41 hafta durunca kzıım acil sezeryan hemde şok oldum..dikiş eski sistem dikiş aldırdım resmen..mezbaha gibi herkes ayrı bir hava bir sürü doğum yapan aynı yerde hepsini görüyosun vssss psikolojim bozuldu zor topladım kendimi..en kötü özel hastane ordan iyidir en azından acını tek başına ayrı özel bir odada çekersin ilgi ve alakayla...sadece tek tesellim devlet para için sezeryan yapmıyor beni para için kesmediler bir tek o...sizi çok iyi anlıyorum bende arayış içindeydim keşke bana bunları söyleyen olsaydı zamanında neyse karar sizindir tabii...Allah bir avazda kurtarsın...

Ay evet.. Kızlar bunu bilmek için orda doğum yapmaya gerek yok. hiç rapor yada tahlil için gitmediniz mi? Allah'ım muhtaç etmesin tabi. Ama illa devlet derseniz Haydarpaşa Numuneye bakın derim. Cünkü ilaç yazdırmak için bir kaç kez gitmiştim. orda hamileler birbirileri ile konuşuyorlardı birisi diğerine ben ilk doğumumu burda yaptım ilgileniyorlar, bunu da burda doğurcam kesinlikle Zeynep Kamil'e gitmem diyorlardı.

merhaba ben şuan 5haftalık hamileyim erdem hastanesine gitmek istiyorum bu hastanede gitmiş oldugunuz doktorlar varsa olumlu olumsuz bilgi almak isterim. ayrıca odaları nasıl hastane temiz ve guvenılır mı?... vs.. vs..

Ben de aynı senin gibi sağdan soldan sordum soruşturdum, internetten araştırdım. Erdem kafamda şekillendi. En son yıllardır görmediğim bir arkadaşımla irtibata gectim. O doğumunu Erdem'de yapmış, onun öğretmen arkadaşları da orda doğum yapmışlar. Gayet güzel, rahatlıkla orayı tercih edebilirsin diyince bir oh cektim doğrusu. :) Arkadaşımın o zamanki doktoru şu an orda değil, ben de şansıma birinden başlayayım dedim Sevil hn. denk geldi. Muayene etti, konuştuk. Ben almam gereken elektriği, şefkat hissini yakaldım. :) O yüzden ona devam edeceğim. İnşallah doğum zamanı herşeyimiz yolunda gider.

Merhaba kızlar ben çamlıca erdem hastanesi Ayşe Katrancıya gidiyorum tedavi için ve çok memnunum. Çok güler yüzlü ilgili bir kadın sadece çok fazla hastası var gittiğinizde beklemeniz gerekebilir ama onun dışında kesinlikle önerebileceğim bir doktor...

merhaba ben şuan 5haftalık hamileyim erdem hastanesine gitmek istiyorum bu hastanede gitmiş oldugunuz doktorlar varsa olumlu olumsuz bilgi almak isterim. ayrıca odaları nasıl hastane temiz ve guvenılır mı?... vs.. vs..

öncelikle merhaba. erdem hastanesinde ki tüm doktorlar tabi ki kötü değil ancak benim bir arkadaşımın başından geçen bir olayı anlatmak isterim sen ona göre karar ver.

arkadaşım erdem hastanesinde doğum yaptı. doğumdan sonra eve geldi ama bir gariplik hissediyodu sürekli midesi bulanıyor ve başı dönüyodu tekrar kendi doktoruna gitti doktor tahlil falan yaptı ve hiçbişeyin yok doğumdan sonra normal diyip eve geri gönderdi kızı.

kız yaklaşık 1hafta sonra evde bilincini kaybetti ve bayıldı allahtan yanında eşi vardı yoksa kurtarılamayabilirdii.Allah korusun yalnız olsa bebeği de yalnız kalacaktı o fenalaşınca. neyse daha sonra apar topar acile kaldırdılar kendine gelmiş. daha sonra çapada bir doktora gitti doktor tahliller sonucunda kızın enfeksiyon kaptığını büyük ihtimaller de doğum sırasında ameliyathane den bu mikrobun kapmış olabileceğini söyledi. Neyseki, tedavi oldu şimdi iyi ama maalesef o sırada sütü kesildi ve bebeğini emziremiyor.

bu da böyle olay işte. Şimdi canım bu anlattıklarımdan sonra kendi kararını kendin ver.

Kızlar selam bende ümraniye erdem hastanesine gidiyorum,doktorum emel türkoğlu; kendisi çok iyi bir doktor gereken bilgileri verir kafanı çok karıştırmaz daha önce ailemizden birkaç kişinin kadın hastalıkları ameliyatını yapmıştı çok memnun kalmıştık buna istinaden bende hamile kalınca kendisine gittim;

lakin şöyle bir sorunum var benim doktorum temmuzun 20sinde yıllık izne çıkıyomuş ve beni başka bir doktora emanet edicekmiş benimde tahmini doğumum 28 ine geliyor,kafam çok karıştı sizce doktorum izine çıkınca hangi doktoru seçmeliyim ?????

Son düzenleme:
10 gün önce sezeryan oldum.hiç memnun kalmadım.çok fazla ağrım vardı daha ayılmadan karnımı bastırdılar o acıyla kendime geldim.pek ilgili değiller acı çekmen umurlarında değil sedyeden sedyeye atılıyosun resmen odaya getirdiler yine karnıma bastırdılar hala acıyo karnımın içi,bebeği muayene etmek için ayaklarına çağrıyorlar,odalar sen istersen temizleniyor,hijyen falan hak getire yani...bebek yıkanmıyo pis pis geliyo sana neymiş daha iyi gelişiyormuş böyle ve dikişler berbat devlet hastanesine gitseydim daha iyiydi iç dikişlerde iyi yapılmadığından fıtık oluştu yarında bunun için gidicem doktora sezeryan arkası fıtık ameliyatı beni bekliyor ben böyle hastane görmedim kasap gibiler...ve ilk kontrol pakete dahil dendi ama değilmiş gittik ücret ödedik..

Canım geçmiş olsun..Üzerinden bayağı geçmiş ama iyisindir inşallah. ben hala bir hastane kararı veremedim Erdem ve Kozyatağı central arasında kaldım. Sen memnun kalmamışsın çoğu kişi de memnun Erdem'den ne dersin kozyatağında mı karar vereyim?

Ben çakmak Erdem hastanesine Yasemin Çakar Kement'e gidiyorum. Çokta memnunum acıkcası 33.haftadayım. Tanıdıgım 10 kişiden 9u Erdem hastanesinde dogum yaptı ve hepside inanılmaz memnun kaldı.. Başta bende başka hastahaneler aradım ama dönüp dolaşıp Erdem'de karar verdim.7 gün önce de bir arkadasım sezeryan oldu Erdem'de Yasemin hanım'ın hastasıydı oda. Ve doğum dahil herşekilde çok memnun oldugunu söylüyor. Daha 7.gününde olmasına ragmen kac gündür dısarlarda özgürce dolaşıyor. Dikişlerinden falan da cok memnum sadece kahkaha atarken biraz zorlandıgını söylüyor hepsi bu.

Merhabalar, bende hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri erdemde sevil hanıma gidiyorum çokta memnunum açıkçası.. Kuzenim ve bir arkadaşımın doğumunu sevil hanım yaptı ikiside çok memnun kaldılar. Bugüne kadar bende herhangi bir sorun yaşamadım çok ilgileniyor.
Sevil hanımı tavsiye edebilirim.

Kızlar merhaba ben 22 haftalık hamileyim Erdem hastanesine gitmeyi düşünüyorum normal dogum istiyorm kesinlikle hangi doktoru tavsiye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…