- Konu Sahibi NameLessWarrior
-
ınternettte genel anlamda ıyı yorumlar okudum doktorlar hakkında... odalrı nasıl temız mı o konularda pek kurcalıyo aklımı
evet aslında bende sımdı baktım mustafa bey tek erkek doktor umarım cok kalabalık olmaz kendısı tek ya hani
o halde denemek lazım mustafa beye simdi randevu alcam başlamak lazım bıyerlerden beğenmezsem doktor bol erdem hastenesinde deneye deneye sonunda birinde dogururum herhalde
ben geçen sene çalışıyodum işten çıkıp gidecektim randevu da almıştım ama tören uzayınca hemen aradım dr.u anlattım durmumu bekliyorum dedi 15 dakika bekledi beni. ertesi gün de trafikte takıldım aradım acele etme dr ameliyatta yarım saat sonra çıkacak dedi hostesi. hani öyle deli kalabalığı yoktu. erke diye pek tercih edilmiyo bu branşta ama benim tercisim erkektir çünkü bazı bayan dr.lar çok azarlıyolar erkekler daha sakin olabiliyo :))heleki doğum zamanında dr.un rahatı insanı sakinleştiriyo
merhaba ben şuan 5haftalık hamileyim erdem hastanesine gitmek istiyorum bu hastanede gitmiş oldugunuz doktorlar varsa olumlu olumsuz bilgi almak isterim. ayrıca odaları nasıl hastane temiz ve guvenılır mı?... vs.. vs..
kızlarr merhabalar,bende geçen haftaya kadar hamileydim ama bebeğim gelişmediği için maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım..ben Maltepe Üniversitesi Hastanesine gidiyorum.Doktorum Erdin İlter.Yrd.Doçent.çok iyi bir doktor güler yüzlü,ilgili,anlayışlı,her zaman arayabilirsiniz.Ben memnun kaldım ve kısmet olurda yeniden hamile kalırsam yine ona gidicem.
çok geçmiş olsun inşallah istedıgın zamn tekrar bebek sahıbı olursun önerin için de tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?