• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümraniye EAH

Reed Flowers

İnne me'al'usri yüsren ✨️
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
1.158
617
43
30
Arkadaşlar Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinden perinatoloji antenatal tarama için doktorum oraya yönlendirdi . Ama her saat mhrsye girmeme ragmen günlerdir randevu bulamıyorum . Hiç daha önce almayı başarmış biri var mı ???

Arkadaşlar Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinden perinatoloji antenatal tarama için doktorum oraya yönlendirdi . Ama her saat mhrsye girmeme ragmen günlerdir randevu bulamıyorum . Hiç daha önce almayı başarmış biri var mı ???
Mhrs den sabah 10 itibari ile almaya çalışın randevunuzu , ben 9.58 e alarm kurarım randevu alacaksam eğer, sisteme girip beklerim , 10 itibari ile de randevumu alırım.
Insallah kolaylıkla alabilirsiniz.

Hep aynısını yaptım ama malesef 2 gündür almıyorum 😏
Doktor olmayabilir belki , perinatoloji diger bölümlere nazaran daha az doktoru olan bir bölüm devlet hastanelerinde.
Bazen gün içinde de bakın mhrs ye , endokrinoloji bölümüne de zor randevu alirdim , bazen gün içinde açılmış oluyordu.

Doktor olmayabilir belki , perinatoloji diger bölümlere nazaran daha az doktoru olan bir bölüm devlet hastanelerinde.
Bazen gün içinde de bakın mhrs ye , endokrinoloji bölümüne de zor randevu alirdim , bazen gün içinde açılmış oluyordu.
İnşallah çok teşekkür ederim

Back