Kızlar merhaba gelin başı için kuför arayışındayım. Çekmeköy- Ümraniye civarında bildiğiniz porselen makyaj yapabilen gelin başında iyi bir kuaför var mı. Tavsiyelerinizi bekliyorum birde tavsiye edeceğiniz kuaförlerde kimler iyidir makyaj vee saç konusunda bazı yerlerde birkaç kişi oluyor özellikle önerebileceğiniz kişiler.
Lütfen olumlu yada olumsuz görüşlerinizi paylaşırmısınz
ah arkadaşım bende arıyorum malesef. ümraniyede MSA kuaförle görüştüm benim tesettürlü olacağı için bulmam daha zor. orası gerçekten güzel biryere benziyor isterse bir git görüş derim. ben tesettürde emin olamadım birde son durakta nisan kuaför var orayıda tavsiye ettiler ama henüz orayla görüşmedim.
ah arkadaşım bende arıyorum malesef. ümraniyede MSA kuaförle görüştüm benim tesettürlü olacağı için bulmam daha zor. orası gerçekten güzel biryere benziyor isterse bir git görüş derim. ben tesettürde emin olamadım birde son durakta nisan kuaför var orayıda tavsiye ettiler ama henüz orayla görüşmedim.
nisan kuaförü bu forumdada çok okudum ama herkez kalabalıklığından şikayetçi gidiyorsun ama normal bir müşteri gibi karşılanıyorsun diyorlar e ben gelinim ayrı bir özen ve muamele bekliyorum tabi o sebepten çok kalabalık ve karışık olması beni mutlu etmedi MSA yı bilmiyorum bakayım bi ne kadar dedi gelin başı için ? bide çekmeköydekilere sorucam ama burdan tavsiye verebilecek biri çıkmadı malesef
gerçektenmi nisan kuaför çokta uygun söyledi 150 lira falan dedi ondan çok kalabalıktır. MSA manikür pedikür vs 300 civarı dedi canım. ama yaz dönemi yaklaştıkça eminim fiyatlar artacaktır. bu arada çekmeköyde pınar kuaför varmış internet adresi falan yok ama geçenlerde bi arkadaşımın arkadaşının düğünü vardı fotoları gördüm çok beğendim. bide orayla görüşcem :) sende mutlaka görüş canım.
gerçektenmi nisan kuaför çokta uygun söyledi 150 lira falan dedi ondan çok kalabalıktır. MSA manikür pedikür vs 300 civarı dedi canım. ama yaz dönemi yaklaştıkça eminim fiyatlar artacaktır. bu arada çekmeköyde pınar kuaför varmış internet adresi falan yok ama geçenlerde bi arkadaşımın arkadaşının düğünü vardı fotoları gördüm çok beğendim. bide orayla görüşcem :) sende mutlaka görüş canım.
evet canım cok uygunmuş gerçekten ama gidipte pişmn olurmuyum kalabalıktan dıye hiç riske girmek istemiyorum bakarsan. e bikere oluyor sonuçta insan ilgi alaka ve öen istiyor hepsini yetiştiricez diye acele ederlermi bilmiyorum o sebepten öncelıklı sakın bıyerlere bakıcam tabi porselen makyaz sart sen pınar kuaföre sorarsan banada bilgi verirmisin benim düğünüm eylülde ama senınkı hazıranmıs snırım benden önce bulursun mutlaka
tabiki insan özenilmek ilgilenilmek ister yoksa nikaha mutsuz gitmek istemiyorum :)) canım pınar kuaför porselen makyaj yapmıyormuş o yüzden vazgeçtim. ümraniye suu kuaför varmış ona bakıcam
benim düğünümde 2012 hazirandı:) benim her zaman gittiğim bir yer ümraniye den santrale doğru giderken orada enes ayakkabı vardır onun tam karşısında vanessa güzellik var butik çalışırlar türban ve istediğiniz makyajı da orada profesyonel olarak yapıyorlar.