Öncelikle herkese merhaba :)
Annem adına yazıyorum... Başlıkta da belirttiğim gibi atakentte ouruyoruz... Annem çocukları çook sever hem bu yüzden hemde evin bütçesine katkı sağlamak için bakıcılık yapmak istiyor...Tecrübesi var mı derseniz? Hiç parayla çocuk bakmadı ama 3 tane kendi çocuğunu tek başına büyüttü :) ve 8 aylık doğmuş kuzenlerine neredeyse 1 yaşına kadar baktı...Kısacası güvenilir ve tecrübeli ellere teslim edeceksiniz:) Bu arada annem 50 yaşında
İlgilenirseniz mesajlarınızı bekliyorum.
Sevgiyle kalın.
Annem adına yazıyorum... Başlıkta da belirttiğim gibi atakentte ouruyoruz... Annem çocukları çook sever hem bu yüzden hemde evin bütçesine katkı sağlamak için bakıcılık yapmak istiyor...Tecrübesi var mı derseniz? Hiç parayla çocuk bakmadı ama 3 tane kendi çocuğunu tek başına büyüttü :) ve 8 aylık doğmuş kuzenlerine neredeyse 1 yaşına kadar baktı...Kısacası güvenilir ve tecrübeli ellere teslim edeceksiniz:) Bu arada annem 50 yaşında
Sevgiyle kalın.
ben bakıcı arıyorum ve yakınız iletişim bilgilerinizi gönderebilir misiniz?
ilanım hala güncellllll
Özel mesajdan cevap veremiyorum hakkım yokbana özelden cep telinizi yazarsanız iletişime geçmiş oluruz
size mesaj gönderip iletişim bilgilerinizi rica edecektim ama gönderemiyorum nasıl iletişime geçeriz...ataşehirdeyim ve acil bakıcı ihtiyacım doğdu...
ben bakıcı arıyorum ve yakınız iletişim bilgilerinizi gönderebilir misiniz?
Sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?