• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümmü sübyan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hudanurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
88
Merhabalar kızlar bebeğim 9 aylık yaklaşık 2 aydır sürekli geceleri çığlık çığlığa uyanıyor hocaya gittik Ümmü sübyan lazım dedi. Yazdıracağım da tecrübeli annelerim var mı yaptırdıktan sonra faydasını gördünüz mü?

Uyku terörü olabilir mi diye aklıma geldi ama yaş aralığı uymuyor galiba. Doktora götürdünüz mü acaba?

Merhabalar kızlar bebeğim 9 aylık yaklaşık 2 aydır sürekli geceleri çığlık çığlığa uyanıyor hocaya gittik Ümmü sübyan lazım dedi. Yazdıracağım da tecrübeli annelerim var mı yaptırdıktan sonra faydasını gördünüz mü?
9 aylık bebekte ağlama ataklarının aniden olması çok normal

Doktorluk durum yok çok şükür. Allah'ın ayetlerine inanıyorum tabiiki de. Sübyan da ayetlerden oluşur korumadır
Daha ne olsun ağlıyor geceleri hastalık yerine cin musallat oldu diyorsun muska yazdırayım diyorsun ne biliyorsun ayet belki büyü yazacak verecek

Bu normal ki düzeliyor sonra kendiliğinden

Uyku terörü olabilir mi diye aklıma geldi ama yaş aralığı uymuyor galiba. Doktora götürdünüz mü acaba?
Evet götürdüm. Çünkü bebeğim 2. Ayından beri akşam 8de uyur sabah 8de kalkardı. Diş yok şuan görünürde onun sancısı falan da yok. Bebeğini tanıyan bilen bir anne olarak bu bana normal gelmiyor

9 aylık bebekte ağlama ataklarının aniden olması çok normal
Bebeğim 2. Ayından itibaren 8de uyur 8de kalkar bu hiç aksamadı.4. ay atağı falan filan hiçbirini yaşamadım. Bu yüzden bana normal gelmiyor umarım anlatabilmişimdir 🙏🏼

Daha ne olsun ağlıyor geceleri hastalık yerine cin musallat oldu diyorsun muska yazdırayım diyorsun ne biliyorsun ayet belki büyü yazacak verecek

Her anne bebeğini düşünür. Düşünmeden güvenmeden hareket etmez. Sen yaptırmazsın sağlıkla büyüt.

Her anne bebeğini düşünür. Düşünmeden güvenmeden hareket etmez. Sen yaptırmazsın sağlıkla büyüt
Doktor yerine cincilerden medet unulmaz
Cinlerden medet ummuyoruz. Ayetlere sığınıyoruz. Dediğim gibi sen yaptırmazsın yazılan şeyler duadır

Merhaba bebeğiniz diş çıkarıyor. Bütün bebekler diş çıkarırken gece ve gündüz uykuları bölünür hepsi çığlık çığlığa uyanır, kafasına vurur saçlarını seçer vs. uyku düzeni iştah bozulur. Diş sancısı çekmesi için illa dişin görünür olması gerekmiyor. Diş önce çene kemiğinin içinde yürüyor, sonra deriyi delip yüzeye çıkıyor. Çene kemiğinin içinde yürümesi çok sancı veriyor. Diş çıkarma dönemine girmiş normal

Dini içerikli konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X