Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorluk durum yok çok şükür. Allah'ın ayetlerine inanıyorum tabiiki de. Sübyan da ayetlerden oluşur korumadırYa of buna inanan kaldı mı iyi bi doktora götür muska yazdırma
9 aylık bebekte ağlama ataklarının aniden olması çok normalMerhabalar kızlar bebeğim 9 aylık yaklaşık 2 aydır sürekli geceleri çığlık çığlığa uyanıyor hocaya gittik Ümmü sübyan lazım dedi. Yazdıracağım da tecrübeli annelerim var mı yaptırdıktan sonra faydasını gördünüz mü?
Daha ne olsun ağlıyor geceleri hastalık yerine cin musallat oldu diyorsun muska yazdırayım diyorsun ne biliyorsun ayet belki büyü yazacak verecekDoktorluk durum yok çok şükür. Allah'ın ayetlerine inanıyorum tabiiki de. Sübyan da ayetlerden oluşur korumadır
Evet götürdüm. Çünkü bebeğim 2. Ayından beri akşam 8de uyur sabah 8de kalkardı. Diş yok şuan görünürde onun sancısı falan da yok. Bebeğini tanıyan bilen bir anne olarak bu bana normal gelmiyorUyku terörü olabilir mi diye aklıma geldi ama yaş aralığı uymuyor galiba. Doktora götürdünüz mü acaba?
Bebeğim 2. Ayından itibaren 8de uyur 8de kalkar bu hiç aksamadı.4. ay atağı falan filan hiçbirini yaşamadım. Bu yüzden bana normal gelmiyor umarım anlatabilmişimdir9 aylık bebekte ağlama ataklarının aniden olması çok normal
Daha ne olsun ağlıyor geceleri hastalık yerine cin musallat oldu diyorsun muska yazdırayım diyorsun ne biliyorsun ayet belki büyü yazacak verecek
Her anne bebeğini düşünür. Düşünmeden güvenmeden hareket etmez. Sen yaptırmazsın sağlıkla büyüt.Daha ne olsun ağlıyor geceleri hastalık yerine cin musallat oldu diyorsun muska yazdırayım diyorsun ne biliyorsun ayet belki büyü yazacak verecek
Doktor yerine cincilerden medet unulmazHer anne bebeğini düşünür. Düşünmeden güvenmeden hareket etmez. Sen yaptırmazsın sağlıkla büyüt.
Daha ne olsun ağlıyor geceleri hastalık yerine cin musallat oldu diyorsun muska yazdırayım diyorsun ne biliyorsun ayet belki büyü yazacak verecek
Her anne bebeğini düşünür. Düşünmeden güvenmeden hareket etmez. Sen yaptırmazsın sağlıkla büyütDaha ne olsun ağlıyor geceleri hastalık yerine cin musallat oldu diyorsun muska yazdırayım diyorsun ne biliyorsun ayet belki büyü yazacak verecek
Cinlerden medet ummuyoruz. Ayetlere sığınıyoruz. Dediğim gibi sen yaptırmazsın yazılan şeyler duadırDoktor yerine cincilerden medet unulmaz
Merhaba bebeğiniz diş çıkarıyor. Bütün bebekler diş çıkarırken gece ve gündüz uykuları bölünür hepsi çığlık çığlığa uyanır, kafasına vurur saçlarını seçer vs. uyku düzeni iştah bozulur. Diş sancısı çekmesi için illa dişin görünür olması gerekmiyor. Diş önce çene kemiğinin içinde yürüyor, sonra deriyi delip yüzeye çıkıyor. Çene kemiğinin içinde yürümesi çok sancı veriyor. Diş çıkarma dönemine girmiş normalMerhabalar kızlar bebeğim 9 aylık yaklaşık 2 aydır sürekli geceleri çığlık çığlığa uyanıyor hocaya gittik Ümmü sübyan lazım dedi. Yazdıracağım da tecrübeli annelerim var mı yaptırdıktan sonra faydasını gördünüz mü?