Ümmi sübyan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

huzuluponck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2021
55
44
26
Arkadaşlar ümmü sübyan nedir olduğunu nasıl anlarız arkadaşım sende olabilir dedi çocuğum olmuyor sebepsiz yere .
Ben aylar önce rüya gördüm yaşlı çirkin bir kadın evin içinde ben ve eşim dışardayız pis pis gülerek tısladı eşime gösterdim görüyor musun diye o bakınca gidiyordu benim uyku problemim de var gece uyuyamıyorum birden havaya sıçrıyorum saçma gelebilir ama rüyamda değil cidden havaya sıçrıyorum uykuya dalarken. Eşim yattığım zaman el ve ayaklarımı titrettiğimi söylüyor kendi kendine konuşuyorsun diyor. Bugün biraz araştırdım belirtileri neredeyse aynı adet zamanı çok sancılı geçermiş bnmkide öyle bide şunu hatırlıyorum kardeşim küçükken çok korkardı zil sesine bile ağlardı hocaya götürdüler ve muska yazdı kardeşim bebekken yapılmıştı ama sanırım okula başlayana kadar taktı hayal meyal hatırlıyorum annem okul kıyafetine takıyordu
Paranoyak muamelesi görmemek için kimseye söylemiyorum bana yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar ümmü sübyan nedir olduğunu nasıl anlarız arkadaşım sende olabilir dedi çocuğum olmuyor sebepsiz yere .
Ben aylar önce rüya gördüm yaşlı çirkin bir kadın evin içinde ben ve eşim dışardayız pis pis gülerek tısladı eşime gösterdim görüyor musun diye o bakınca gidiyordu benim uyku problemim de var gece uyuyamıyorum birden havaya sıçrıyorum saçma gelebilir ama rüyamda değil cidden havaya sıçrıyorum uykuya dalarken. Eşim yattığım zaman el ve ayaklarımı titrettiğimi söylüyor kendi kendine konuşuyorsun diyor. Bugün biraz araştırdım belirtileri neredeyse aynı adet zamanı çok sancılı geçermiş bnmkide öyle bide şunu hatırlıyorum annem kardeşim küçükken çok korkardı zil sesine bile ağlardı hocaya götürdüler ve muska yazdı kardeşim bebekken yapılmıştı ama sanırım okula başlayana kadar taktı hayal meyal hatırlıyorum annem okul kıyafetine takıyordu
Paranoyak muamelesi görmemek için kimseye söylemiyorum bana yardımcı olur musunuz
Doktora gidin neden çocuğunuz olmadığını neler yapılabileceğinizi söyler size.
Diğer konu çok eskilerde bebek doğmadan yapılır kötülüklerden korumak için ama ayrıntısını bilmiyorum

Doktora gidin neden çocuğunuz olmadığını neler yapılabileceğinizi söyler size.
Diğer konu çok eskilerde bebek doğmadan yapılır kötülüklerden korumak için ama ayrıntısını bilmiyorum
Gittim doktora problem olmadığını söylüyor problem yoksa adetimin bu kadar ağrılı olması normal mi başka doktora randevu aldım ayın 28inde araştırma hastanesine gideceğim

Ben aylar önce rüya gördüm yaşlı çirkin bir kadın evin içinde ben ve eşim dışardayız pis pis gülerek tısladı eşime gösterdim görüyor musun diye o bakınca gidiyordu benim uyku problemim de var gece uyuyamıyorum birden havaya sıçrıyorum saçma gelebilir ama rüyamda değil cidden havaya sıçrıyorum uykuya dalarken. Eşim yattığım zaman el ve ayaklarımı titrettiğimi söylüyor kendi kendine konuşuyorsun diyor. Bugün biraz araştırdım belirtileri neredeyse aynı adet zamanı çok sancılı geçermiş bnmkide öyle bide şunu hatırlıyorum kardeşim küçükken çok korkardı zil sesine bile ağlardı hocaya götürdüler ve muska yazdı kardeşim bebekken yapılmıştı ama sanırım okula başlayana kadar taktı hayal meyal hatırlıyorum annem okul kıyafetine takıyordu

Bu tarz konular yasak muska cin peri

Konuya yorum yapayım
Eskilerin lafları onlar yildizi düşük denirmiş kurşun dokmeler hacılar hocalar falan filan
Hiç doktora gittiniz mi doktor bulur bunun çaresini bizler değil inşallah tez zamanda bebeğimiz olur kuruntu etmeyin

Bu tarz konular yasak muska cin peri

Konuya yorum yapayım
Eskilerin lafları onlar yildizi düşük denirmiş kurşun dokmeler hacılar hocalar falan filan
Hiç doktora gittiniz mi doktor bulur bunun çaresini bizler değil inşallah tez zamanda bebeğimiz olur kuruntu etmeyin
Ben zaten bu var demiyorum doktor bişeyin yok diyince başka doktora randevu aldım hacı hocayla işim olmaz ama anlatılınca korktum varmı böyle bişe gerçek mi diye

Hanımefendi çikolata kistiniz var muhtemelen, bir an evvel ondan kurtulmaya bakın. Ne kadar erken tedaviye başlarsanız o kadar iyi olur.

Bende ilk kez duydum bu çocuk olmasına engel oluyormuş denilene göre gerçekliği varmı diye sormak istedim
Bir süre çocuk olmayınca her şeye inanır hale geliyoruz malesef. Aklınız bulanmış. Lütfen bu konuda sadece doktorlara başvurun. Kimseye kulak asmayın

Halk arasında genellikle anneye, bebeğe veya hamile kadına musallat olur derler.

Bazı kadınlar menstrüasyon dönemlerini çok sancılı yaşar, bunu baska şeylere yormamak lazım. Kadın doğuma muayene oldunuz mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X