Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ümitköyde kreş arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

mermaid09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
120
39
98
merhaba arkadaşlar ben bebeğim 15 aylık oldugunda işe dönmek zorunda olacağım için bebeğimi kreşe göndermek zorunda olacagım bu yüzdende ümitköy, çayyolu civarında bebek kreşi arıyorum. bi kaç tane var çevremde ama etrafımda hiç referans olmadıgı için hiçbiri hakkında tam olarak bi bilgi sahibi değilim. bu civarlarda bebeğini kreşe gönderen varsa beni bilgilendirebilirmi?

ümitköyde dadya bebekleri var benim de kızım 1 yaşında bende orayı araştırıyorum orandaki şubesini ama daha karar veremedim. bakıcı ve kreş arsında kararsızım bakıcı bulursam daha iyi olur diye düşünüyorum

bende bi kaç yer buldum ümitköyde ama hiçbiri hakkında bi bilgim yok sadece internetten bakıyorum ama bende bakıcı ile kreş arasında kararsızım cok iyi bi bakıcı bulsam daha mutlu olurdum sanırım

acıkcası hala bakıcımı yoksa kreşmi ikilemi içerisindeyim önceliğim bakıcı olmakla beraber olmazsa diye kreşleride araştırıyorum. dadya bebekleri ve kids academy e bakacagım uygun bi zamanda , bikaç yer daha var sans eseri gördüm onlarıda gidip görürüm tabi ama keşke gönderen birileri yazsaydıda en azından bir fikrim olsaydı

acıkcası hala bakıcımı yoksa kreşmi ikilemi içerisindeyim önceliğim bakıcı olmakla beraber olmazsa diye kreşleride araştırıyorum. dadya bebekleri ve kids academy e bakacagım uygun bi zamanda , bikaç yer daha var sans eseri gördüm onlarıda gidip görürüm tabi ama keşke gönderen birileri yazsaydıda en azından bir fikrim olsaydı

merhaba, ben kesinlikle size dadya çocukları'nı tavsiye ederim. benim kızım ordan mezun oldu ve çok memnun kaldık. Banu Hanım çok tatlıdır, kesinlikle önümüzdeki sene oğlumu da oraya göndereceğiz. Gidin muhakkak görüşün ben fazlasıyla tavsiye ediyorum.

Merhaba ben size Sevgim Anaokulunu tavsiye ederim. İlk çocuğum oradan mezun oldu geçen sene bu yıl Kızımıda başlattık haziran itibari ile çok memnunuz.

Back