ümit veripte yarı yolda bırakılmak:(( ahım tutarmı:((

elmasalyangozumm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
85
4
16
Samsun
1 yıl süren ilişkim koskoca bi yalanmış, ağzından çıkan her kelime profesyonelce yalanlarla dolu, yaşadığım okadr şey var ki burda anlatsam sayfalar yetmez:( 1 aydır unutamıyorum hergün ağlıyorum acı çekiyorum bana seni kandırdım dedi ah ediyorum ilahi adalet yerini bulur mu:( çünkü ben bu eziyeti hakedecek ona hiçbişey yapmadım böylesi bırakılmak kendimi çok değersiz hissettirdi çok acı çekiyorum, gönlüm kırık, kalbim kırık, hayallerim kırık,, gün geçtikçe huzursuzluğm azalacağına daha da şiddetleniyor ne yapmalıyım bilmiyorum

ayrılık acısı en zoru üstüne birde kandırıldığını öğrenmek duble yapıyor acıyı. ama zamanla geçiyor inan bana. kendine değişik hobiler bul,kalabalıkta olmaya çalış asla slow şarkılar dinleme ve en önemlisi aklına gelince başka birşey düşün hemde hemen.

yoksa düşünüp düşünüp sararsın kafayı. artık olan olmuş ahın tutar mı bunu bilemeyiz ama kötülükler hiç bir zaman karşılıksız kalmıyor. sen kendine bak bundan sonra.

Canım ya neden öyle bişey söyledi ki.
Neden ayrıldınız?
Olayları biraz daha açık anlatsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
:113:

Ne yaşadığını bilemeyiz ama,yat kalk Allah ' a dua et.Yalanlarını evlendikten sonra öğrenseniz daha kötü olurdu,daha çok yıkılırdınız.Sabırlı olun,kötü günler geçer,onun yaptığı da yanına kalmaz.

ayrılık acısı en zoru üstüne birde kandırıldığını öğrenmek duble yapıyor acıyı. ama zamanla geçiyor inan bana. kendine değişik hobiler bul,kalabalıkta olmaya çalış asla slow şarkılar dinleme ve en önemlisi aklına gelince başka birşey düşün hemde hemen.

yoksa düşünüp düşünüp sararsın kafayı. artık olan olmuş ahın tutar mı bunu bilemeyiz ama kötülükler hiç bir zaman karşılıksız kalmıyor. sen kendine bak bundan sonra.

haklısınız 1 aydır uykularım bile zehir, yatsam saatlerce düşünmeden uyuyamıyorum, uyansam daha uyuyamıyorum sürekli beynimin içinde bi solucan gibi kemirip duruyor, verdiğim emeğemi yanayım, sevgimemi, zamanıma mı:( huzurlu bi evlilik yapmak istiyordum okadar güven ve ümit verip yarı yolda bırakıp gitmesi çok dokundu, giderken helallik bile istemeden üstüne sırf canımı acıtmak için birde hakaret ederek, düşündükçe canım acıyo kalbim ağrıyo,, bir insanın kalbiyle oynamak bukadr mı kolay:(

Canım ya neden öyle bişey söyledi ki.
Neden ayrıldınız?
Olayları biraz daha açık anlatsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
:113:

benimle zman geçirmiş işte koskoca 1 yıl:( kendisi itiraf etti hevesini alınca senden soğudum diye döndü arkasını gitti ama çok yalanlar söyledi tek doğrusu bile yokmuş, en ufak açığını yakalasam yalan yere bile yemin ederdi ben bunları daha sonradan öğrendim,, anlatamadığım okadr şey var ki 1 aydır üzülüyorum kendimi toparlayamıyorum son 1 haftadır travma yaşıyorum giderek kalbim daha çok acıyor, çok dua ediyorum istemeden de olsa ah ediyorum kendime başka teselli bulamıyorum kitlendim kaldım:(

Ne yaşadığını bilemeyiz ama,yat kalk Allah ' a dua et.Yalanlarını evlendikten sonra öğrenseniz daha kötü olurdu,daha çok yıkılırdınız.Sabırlı olun,kötü günler geçer,onun yaptığı da yanına kalmaz.

inşallah dediğiniz gibi olur yanına kalmaz, çünkü ben bunları hakedecek ona hiçbişey yapmadığım, değer verip güvenip sevmekten başka:(

bu dünyada kişinin kınadığının başına gelmeden ölmemesine inandığım gibi ah alıpta onu çekmeden ölmeyeceğinede inanıyorum.
bunu hakedecek birşey yapmadım diyorsunuz.her zaman hakedenlerin başına gelmez bu ve benzeri durumlar.
eğer geliyorsa,bilki hayata pişmene vesile.bundan sonra daha dikkatli olman için ufak bi uyarı gibi düşün.
umarım bir an önce unutursun.sürekli beddua etmenin gereği yok.Allah'ın adaletine güven yeter :34:
ki zaten hayattan,insanlıktan nasibini alamamı biriymiş.bundan daha büyük kayıp olabilir mi?

Son düzenleme:
bu dünyada kişinin kınadığının başına gelmeden ölmemesine inandığım gibi ah alıpta onu çekmeden ölmeyeceğinede inanıyorum.
bunu hakedecek birşey yapmadım diyorsunuz.her zaman hakedenlerin başına gelmez bu ve benzeri durumlar.
eğer geliyorsa,bilki hayata pişmene vesile.bundan sonra daha dikkatli olman için ufak bi uyarı gibi düşün.
umarım bir an önce unutursun.sürekli beddua etmenin gereği yok.Allah'ın adaletine güven yeter :34:
ki zaten hayattan,insanlıktan nasibini alamamı biriymiş.bundan daha büyük kayıp olabilir mi?

insanlık kavramı onun için bir değer taşımıyormuş maalesef, o mutlu mesut kaldığı yerden devam e iyormuş keyfi yerindeymiş, gülüp eğleniyormuş, hiçbişey yaşatmamış kandırmamış yalan söylememiş sanki, küçücük vicdanı sızlasa bunları bana işittirmezdi, insanın derinden canı yanınca öyle ah ediyor ki

"Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.." (Atasözü)

"Sevenin ahı tutar.."

"Kırdığınız kalbin bedduasından korkun.." (Hadis-i Şerif)

"Efendimiz (sas) Hazretleri redde uğramayacak üç duadan söz eder Bu üç duayı da şöyle sıralar:

1- Ana babanın çocukları hakkındaki duaları
2- Misafirin ev sahibi hakkındaki duası
3- Mazlumun zalim hakkındaki duası "(Hadis-i Şerif)

“Nasıl yaşarsan onun karşılığını görürsün” (Hadis-i Şerif)

"Yaktığınız can kadar canınız yanar, üzdüğünüz kadar üzüleceksiniz.” (Hadis-i Şerif)

"Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.." (Atasözü)

"Sevenin ahı tutar.."

"Kırdığınız kalbin bedduasından korkun.." (Hadis-i Şerif)

"Efendimiz (sas) Hazretleri redde uğramayacak üç duadan söz eder Bu üç duayı da şöyle sıralar:

1- Ana babanın çocukları hakkındaki duaları
2- Misafirin ev sahibi hakkındaki duası
3- Mazlumun zalim hakkındaki duası "(Hadis-i Şerif)

“Nasıl yaşarsan onun karşılığını görürsün” (Hadis-i Şerif)

"Yaktığınız can kadar canınız yanar, üzdüğünüz kadar üzüleceksiniz.” (Hadis-i Şerif)

rabbim bana ne yaşadığını göstersin inşaalh:(

insanlık kavramı onun için bir değer taşımıyormuş maalesef, o mutlu mesut kaldığı yerden devam e iyormuş keyfi yerindeymiş, gülüp eğleniyormuş, hiçbişey yaşatmamış kandırmamış yalan söylememiş sanki, küçücük vicdanı sızlasa bunları bana işittirmezdi, insanın derinden canı yanınca öyle ah ediyor ki

o gülmeler eğlenmeler kalıcı mı sanıyorsun?
o ah hemen tutmaz.
hele bir evlensin,geçim derdini görsün,çocukları olsun,helede KIZI olsun....
geçmişte aldığım ahlar kızımdan çıkar mı diye kendini yemeye başlaması bile yeter ona emin ol.

o gülmeler eğlenmeler kalıcı mı sanıyorsun?
o ah hemen tutmaz.
hele bir evlensin,geçim derdini görsün,çocukları olsun,helede KIZI olsun....
geçmişte aldığım ahlar kızımdan çıkar mı diye kendini yemeye başlaması bile yeter ona emin ol.

inşallah böyle birşey vicdanınını sızlatır, kalbim ferahlasın istiyorum artık:(

Düşünmemeye çalış desem de boş.. düşüneceksin.. Ama aklına her geldiğinde hepsinin yalan olduğunu unutma. O üzülmüyor, sen de üzülmeyeceksin. Kitap oku, bol bol dua et. ben de yaşamıştım bunları. inan seni çok iyi anlıyorum. Ben de gece uykularımdan uyanıp çok ah etmiştim. Eden mutlaka bulur cezasını.. Bu dünyada olmak zorunda değil ki bu.. zaten bu dünya yalan.. Lütfen kendini daha kötü hissedersen bir psikiyatriste git. çünkü atlatamayabilirsin. Kendine olan güvenini sarsmış çünkü.. Ama şunu unutma senden daha değerli hiçbirşey yok bu dünyada. Senden başka da yok. Önce sen kendini sev.. Kendinle sakın küsme.. Çünkü senin suçun yokmuş bak.. bırak o seni aldattı, sen onu değil.. Vicdanın rahat senin en azından. O hayvan da( kusura bakma haketti) ne yapıyorsa yapsın.ben namaz kılıyorum şimdi. Öyle rahatlıyorum ki.. Sen de Allaha sığın.. Ne istiyorsan ondan iste.. Ne zaman konuşmak istersen burdayız biz unutma:) Allah yardımcın olsun cnm benim. :16:

Düşünmemeye çalış desem de boş.. düşüneceksin.. Ama aklına her geldiğinde hepsinin yalan olduğunu unutma. O üzülmüyor, sen de üzülmeyeceksin. Kitap oku, bol bol dua et. ben de yaşamıştım bunları. inan seni çok iyi anlıyorum. Ben de gece uykularımdan uyanıp çok ah etmiştim. Eden mutlaka bulur cezasını.. Bu dünyada olmak zorunda değil ki bu.. zaten bu dünya yalan.. Lütfen kendini daha kötü hissedersen bir psikiyatriste git. çünkü atlatamayabilirsin. Kendine olan güvenini sarsmış çünkü.. Ama şunu unutma senden daha değerli hiçbirşey yok bu dünyada. Senden başka da yok. Önce sen kendini sev.. Kendinle sakın küsme.. Çünkü senin suçun yokmuş bak.. bırak o seni aldattı, sen onu değil.. Vicdanın rahat senin en azından. O hayvan da( kusura bakma haketti) ne yapıyorsa yapsın.ben namaz kılıyorum şimdi. Öyle rahatlıyorum ki.. Sen de Allaha sığın.. Ne istiyorsan ondan iste.. Ne zaman konuşmak istersen burdayız biz unutma:) Allah yardımcın olsun cnm benim. :16:

Allah razı olsun, bende birazdan namazımı kılıp kuranımı okucam dua edicem, bukadr kullanılmayı haketmemiştim, geriye dönüp bakıyorum kimsenin ahını almadım kimseye kendini bukadr değersiz hissettirmedim, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterdim, bu nasıl bi insanmış ki kardeşi bi taraf oldu bana yalan yere iftira etti, nasıl bi dünya burası hala çocuk saflığımdan çıkıp gerçekleri göremiyorum

inşallah böyle birşey vicdanınını sızlatır, kalbim ferahlasın istiyorum artık:(

merak etme,geçiyor bu acı.sen şimdi dünya başına yıkıldı gibi hissediyorsun.kimseyi sevemeyecek,evlenmeyecek gibi...
öyle olmuyor ama.
unutuluyor.bol bol gez arkadaşlarınla,aktivitelere katıl.madem sen öğrenebiliyorsun onun gününü gün ettiğini,o halde o da öğrenebilir :34:
ama bunları en başta kendini iyi hissetmek için yap,gerçekten kendine terapi uyguluyor gibi hisset.
birde sana tavsiyem maneviyatını güçlendirmek adına bol bol ibadet et,o zaman gerçek mutluluğu bulacaksın emin ol.

buna benzer bir olay yaşamıştım, ilahi adalet gerçekten tecelli ediyor, inşallah görürüm duyarım

Bende senin yaşadıklarının aynılarını yaşadım.. Benlede dalga geçilmiş.. Neymiş ben üzülmeyim diye idare etmiş beni. Sanki idare edip bırakınca hiç üzülmemişim gibi...:14:Ama ben ne yaptım hemen namaza başladım. Allah'a sığındım. Kimse dinlemek istemediği zamanlarda aldım abdestimi döndüm secdeye oturdum seccademe bi Rabbim'le konuştum. Bi ona anlattım. Bi ona ağladım ve dedim ki Rabbim her şeyi görüyorsun bana yaşattıklarının aynısını sende ona yaşat dedim. Ve 1 ay sonra onunda oyalandığını, idare edildiğini öğrendim. :32: İşte o an şükür etmekten, sevinmekten deliricem zannettim. :1:
Diyeceğim o ki sabret. Sadece bekle. Emin ol güzel günleri sen de göreceksin. :34:

Ha bide unutmadan şu en sevdiğim sözü söyleyim.
~

Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan
Bütün samimiyetinle AFFET.
Hissedilen her şeyi arşivleyen KADER
kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir...
... Şems'i Tebrizi

Son düzenleme:
Allah razı olsun, bende birazdan namazımı kılıp kuranımı okucam dua edicem, bukadr kullanılmayı haketmemiştim, geriye dönüp bakıyorum kimsenin ahını almadım kimseye kendini bukadr değersiz hissettirmedim, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterdim, bu nasıl bi insanmış ki kardeşi bi taraf oldu bana yalan yere iftira etti, nasıl bi dünya burası hala çocuk saflığımdan çıkıp gerçekleri göremiyorum

İnan bana geçiyor.. Bana da böyle söylemişlerdi ama nasıl geçecek derdim. Alışıyor insan. O adam da ettiğini elbet bulur. Allah büyük. Bırak gülsün eğlensin.. sen daha çok mutlu olacaksın.. o mutsuz olacak o zaman. unutma bunu.. yüzün hep gülsün.. Rabbim yolunu aydınlatsın cnm..

Back
X