• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

GulmeyiUnutmus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
79
42
3
35
Sevgili kizlar,

Ben yeni uyeyim. Icimde oyle bir dert oyle bir keder varki sizin yardiminiza siginiyorum... Hikayemi okumadan neolur beni kinamayin.

Ben bu yasima kadar hayatimi mantigimla kurtdum. Okul, aile vs. Sevgili deseniz bulasmadim. Okulumu bitirip oyle tanismak istedim. Ve tabiki ahlakimza yakisanlari yapmamaya gayret gosterdim.. Belkide hayatimda buyuk konustum: evli biriylemi? ASLA! Bu yaziyi yazarken bile gozlerimden yaslar akiyor...

Hikayem
Biriyle tanistim, ve ilk onda kendimi cok iyi hisettim. Ruh ikizimdi sanki.. Ve ona evliligi dusundugumu oylece flort istemedigimi soylemistim. Ve tabiki bakire oldugumuda anlatmistim. Eger niyeti farkliysa hic baslamayalim diye, ama o aksine evliligi dusundugunu ve ciddi tanimak istedigini acikladi. Ve oylece hersey basladi.. Bana hep umit verdi uc ay boyunca.. evlilikten konustuk, beni nezaman ailesiyle tanistiracagina, dugun tarihimizi bile kendi dusundu. Ikizlerimiz olucakti vs.. ve beni ilk kez optu.. iste ondan sonra onu birakamadim. Ilk kez o bana aldi cicekler. Ne olur ne eder o benim esim olucakti.. cunki o bana dokunmustu ya.. Hep oyle hayal etmistim cunki..

O aralar hep kavgalar etmeyede basladik.. Arada tuhaf davraniyordu cok sinir oluyordum. Supheci olmaya baslamistim. Baskalarinla gorustugunu saniyordum, ama hep inkar ediyordu. Evli oldugu aklimada gelmedi cunki kaldigi sehirde benimle disarda yuruyordu. Neyse, kavga edip ayrildigimizda ayrilmama izin vermedi 'ben bitti demeden bitmez', sen benimsin laflari ediyordu. Artik okadar tukenmistimki... gogsume oyle agrilar giriyorduki stresten.. sonrada evlenmemiz en az bir yil alir felan demeye basladi.. Ama ah kahretsin!!!! onu seviyordum.. ona asik olmustum! O mantikli dusunen benden eser yoktu..

Gelelim evli oldugunu ogrendigime.. Basima kaynar sular dokuldu. Hayallerim bi anda yok olmustu!!!!!!!!! gozume baka baka onca zaman yalan soylmis. Neden bunu yaptin dedim, ilk gunden olmucagini bildigin halde neden benimle gorusmeyi istedin dedim! Senden hoslandim dedi.. Bana hep derdi sen cok farklisin, senin gibi birisini suana kadar tanimadim dedi.. Evindeki durumu anlatti. Ama benim yuregim kan agladi kizlar, ve hala agliyor... Sonra ilk kez beni sevdigini soyledi.. ve ayrilmak istese esinden mumkun olmadigini.. cocuklarinin oldugu ve bunu yapamicagini.
ama daha bitmedi olay.. esi hamileymis IKIZLERDEN! benimle kurdugu o hayali suan kendi yasiyor. Esi dogum yapti... Hersey okadar gucume gidiyorki! bi insan nasil boyle serefsiz olabilir?! suan 4 cocugu var ve 3de kiz! Kendi kiz evlatlarin var.. bide bitanesi olumcul hasta diye yalan soyledi bana duygu somurusu yapti!!!!
Cildirmak elde degil kizlar.. ben sevmistim.. herseyimi bitirdi.. BEN BITTIM! Oyle ahimi beddualarimi aldiki... Bikere bile karsima gecip pismanlik duymadi.. ozur dilemedi.. Onu yapsaydi belki af ederdim.. DUZELTME: AF ETMEKLE yani KIN BESLEMEZDIM, ama hayir bu dunyada cehennemi yasamasini istiyorum!

Kizlar sizi yalvariyorum ne yapim simdi????! Hayat sevincimi aldi... hayallerimi caldi.. ben bunlari hak edicek neyptim?! Bide utanmadan diyor senin kizligini almadim hala istediginle evlenebilirsin!!!!!!!!!!!!!!!!
Bazen icimdeki seytan diyorki git herseyi anlat o kadina... o kadinada yazik! Ya da gidip kadinin annesine anlatim... Bu adam genc kizlari kandirmaya devam edicek.. Allah bilir kac kizin Ah'in aldi?

Aldigi Ah'lar cikarmi :KK43: istiyorumki yuzu gulmesin insAllah. Hakkimi zehir zikkim ediyorum!
Ben nasil atlatacam bu travmayi... Piskologa basvurdum cunki intihar bile aklimdan gecmeye basladi.. Bi masum kizin hayatini maf etti!

Son düzenleme:
Dur bir sakin ol, hayatın mahvolmuş değil kendine gel.! Bi silkelen lütfen ! Daha kötü olmadan uyanmışsn bu rüyadan. Eşine gidip söyleme şu an hamile bebeklerini kaybedebilir o anki şokla, lütfen... İyi ki birşeyler yaşamadın öyle bir pislikle! Ne kadar zaman sevgili kaldınız ?

Böyle bir şeref yoksunu için intihar mı düşündün?!

Böyle bir adiyi, özür dilese affeder miydin sahiden?
Ne olacaktı affedince? Devam mı?

Fazla kaptırmışsın 3 ayda.
Geldi geçti gözüyle bak, bu adilerden çok var etrafta.
Kendini karısının yerine koy, inan o daha kötü durumda, çocuklarını doğuracağı adam tam bir pislik!Ona yazık gerçekten...

Adamın sana ulaşmasını engelle ve hayatına bak. Daha karşına kimler kimler çıkar, umutsuz tavırlara da bürünme.
Etrafta pislikler olduğu gibi düzgün adamlar da var.
Gerçek aşkı, doğru insanla yaşamanı dilerim.

zamanla herşey düzelecek. Kandırılmışsın evet ama büyük bir tecrübe edinmişsin.

Bazen bir musibet bin nasihattan iyidir. Hem canı gönü den inanıyorum her işte bir hayır vardır.

Umarım karşına ter temiz bir insan çıkar. İşte o zaman edindiğin tecrübeler için belki de şükredeceksin.

Dur bir sakin ol, hayatın mahvolmuş değil kendine gel.! Bi silkelen lütfen ! Daha kötü olmadan uyanmışsn bu rüyadan. Eşine gidip söyleme şu an hamile bebeklerini kaybedebilir o anki şokla, lütfen... İyi ki birşeyler yaşamadın öyle bir pislikle! Ne kadar zaman sevgili kaldınız ?

Esi dogum yapti nerdeyse bir ay oluyor.. Biz biseyler yasadik.. en cok agrimada o gidiyor.. 3 ay kaldik, ama sonrasindada yazmaya calisti vs..

Ben bittim ne demek ya Allahaşkına hayatınızı dizi tadında yaşanan aşklarla yaşamayın. Şerefsiz birine denk gelmiş kandırılmışsın ee bu kadar bundan sonra yoluna bakacaksın ne acılar yaşanıyor bu dünyada senin benim yaşadıklarım ne ki

Esi dogum yapti nerdeyse bir ay oluyor.. Biz biseyler yasadik.. en cok agrimada o gidiyor.. 3 ay kaldik, ama sonrasindada yazmaya calisti vs..
Olsun, hala eşi lohusa o kadının bir günahı yok canım.. bişeyler yaşadın evet ama sakın intiharı düşünme . Sen ölürsün, annenin cigeri yanar diğer kalanlar hayatına devam eder.
Bir kere böyle bişeyi kafandan çıkar intihar, kendine zarar verme vs vs...
3 ayda kendini bu kadar nasıl kaptırdn canım ya kaç yaşındasn ?

Sevgili kizlar,

Ben yeni uyeyim. Icimde oyle bir dert oyle bir keder varki sizin yardiminiza siginiyorum... Hikayemi okumadan neolur beni kinamayin.

Ben bu yasima kadar hayatimi mantigimla kurtdum. Okul, aile vs. Sevgili deseniz bulasmadim. Okulumu bitirip oyle tanismak istedim. Ve tabiki ahlakimza yakisanlari yapmamaya gayret gosterdim.. Belkide hayatimda buyuk konustum: evli biriylemi? ASLA! Bu yaziyi yazarken bile gozlerimden yaslar akiyor...

Hikayem
Biriyle tanistim, ve ilk onda kendimi cok iyi hisettim. Ruh ikizimdi sanki.. Ve ona evliligi dusundugumu oylece flort istemedigimi soylemistim. Ve tabiki bakire oldugumuda anlatmistim. Eger niyeti farkliysa hic baslamayalim diye, ama o aksine evliligi dusundugunu ve ciddi tanimak istedigini acikladi. Ve oylece hersey basladi.. Bana hep umit verdi uc ay boyunca.. evlilikten konustuk, beni nezaman ailesiyle tanistiracagina, dugun tarihimizi bile kendi dusundu. Ikizlerimiz olucakti vs.. ve beni ilk kez optu.. iste ondan sonra onu birakamadim. Ilk kez o bana aldi cicekler. Ne olur ne eder o benim esim olucakti.. cunki o bana dokunmustu ya.. Hep oyle hayal etmistim cunki..

O aralar hep kavgalar etmeyede basladik.. Arada tuhaf davraniyordu cok sinir oluyordum. Supheci olmaya baslamistim. Baskalarinla gorustugunu saniyordum, ama hep inkar ediyordu. Evli oldugu aklimada gelmedi cunki kaldigi sehirde benimle disarda yuruyordu. Neyse, kavga edip ayrildigimizda ayrilmama izin vermedi 'ben bitti demeden bitmez', sen benimsin laflari ediyordu. Artik okadar tukenmistimki... gogsume oyle agrilar giriyorduki stresten.. sonrada evlenmemiz en az bir yil alir felan demeye basladi.. Ama ah kahretsin!!!! onu seviyordum.. ona asik olmustum! O mantikli dusunen benden eser yoktu..

Gelelim evli oldugunu ogrendigime.. Basima kaynar sular dokuldu. Hayallerim bi anda yok olmustu!!!!!!!!! gozume baka baka onca zaman yalan soylmis. Neden bunu yaptin dedim, ilk gunden olmucagini bildigin halde neden benimle gorusmeyi istedin dedim! Senden hoslandim dedi.. Bana hep derdi sen cok farklisin, senin gibi birisini suana kadar tanimadim dedi.. Evindeki durumu anlatti. Ama benim yuregim kan agladi kizlar, ve hala agliyor... Sonra ilk kez beni sevdigini soyledi.. ve ayrilmak istese esinden mumkun olmadigini.. cocuklarinin oldugu ve bunu yapamicagini.
ama daha bitmedi olay.. esi hamileymis IKIZLERDEN! benimle kurdugu o hayali suan kendi yasiyor. Esi dogum yapti... Hersey okadar gucume gidiyorki! bi insan nasil boyle serefsiz olabilir?! suan 4 cocugu var ve 3de kiz! Kendi kiz evlatlarin var.. bide bitanesi olumcul hasta diye yalan soyledi bana duygu somurusu yapti!!!!
Cildirmak elde degil kizlar.. ben sevmistim.. herseyimi bitirdi.. BEN BITTIM! Oyle ahimi beddualarimi aldiki... Bikere bile karsima gecip pismanlik duymadi.. ozur dilemedi.. Onu yapsaydi belki af ederdim.. ama hayir bu dunyada cehennemi yasamasini istiyorum!

Kizlar sizi yalvariyorum ne yapim simdi????! Hayat sevincimi aldi... hayallerimi caldi.. ben bunlari hak edicek neyptim?! Bide utanmadan diyor senin kizligini almadim hala istediginle evlenebilirsin!!!!!!!!!!!!!!!!
Bazen icimdeki seytan diyorki git herseyi anlat o kadina... o kadinada yazik! Ya da gidip kadinin annesine anlatim... Bu adam genc kizlari kandirmaya devam edicek.. Allah bilir kac kizin Ah'in aldi?

Aldigi Ah'lar cikarmi :KK43: istiyorumki yuzu gulmesin insAllah. Hakkimi zehir zikkim ediyorum!
Ben nasil atlatacam bu travmayi... Piskologa basvurdum cunki intihar bile aklimdan gecmeye basladi.. Bi masum kizin hayatini maf etti!

Cocuklarinin sucu yok onlara katma
Bence

Olsun, hala eşi lohusa o kadının bir günahı yok canım.. bişeyler yaşadın evet ama sakın intiharı düşünme . Sen ölürsün, annenin cigeri yanar diğer kalanlar hayatına devam eder.
Bir kere böyle bişeyi kafandan çıkar intihar, kendine zarar verme vs vs...
3 ayda kendini bu kadar nasıl kaptırdn canım ya kaç yaşındasn ?

Haklisin.. o yuzden aklimdan cikardim intihari.. Ben cok hassas bir kizim.. Yengec burcuyum ve tum ozelliklerini tasiyorum. Cok melankolik bir yapim var.. Onun tarafindan ilk kez oyle sevildim.. ilk kez oyle ilgi gordum. Hayallerime ortak olmasi beni cok mutlu etmisti.. Yasim 26 :(

Haklisin.. o yuzden aklimdan cikardim intihari.. Ben cok hassas bir kizim.. Yengec burcuyum ve tum ozelliklerini tasiyorum. Cok melankolik bir yapim var.. Onun tarafindan ilk kez oyle sevildim.. ilk kez oyle ilgi gordum. Hayallerime ortak olmasi beni cok mutlu etmisti.. Yasim 26 :KK43:

Nerde tanistin bu adamla

Haklisin.. o yuzden aklimdan cikardim intihari.. Ben cok hassas bir kizim.. Yengec burcuyum ve tum ozelliklerini tasiyorum. Cok melankolik bir yapim var.. Onun tarafindan ilk kez oyle sevildim.. ilk kez oyle ilgi gordum. Hayallerime ortak olmasi beni cok mutlu etmisti.. Yasim 26 :KK43:
Küçük de değilsin gülüm ya koskoca 26... Toparlan, kendine gel, hayatta bir tek onunla bu hayalleri kuracak değilsin. Elbet karşına seni gerçekten seven saygi duyan biri çıkacaktır. 3 ayda bu kadar kendini kaptırmak iyi birşey degil. Zararın neresinden dönersen kâr. Çocuklarını bu işe katma ve sakin çocukları üzerinden beddua etme. Hiç mı hissetmedn ya kadın hisseder halbuki...

Biten siz değil, hiç birseyden haberi olmayan eşi. Sizin hayatınız kurtulmuş ne bitmesi. Onun ise bağı bir gün öğrenip ayrılsa dahi çocukları sebebiyle hep olacak.
Karşınıza çıkan adi biri için intihri düşünmüş olmanizi yorumlamiyorum bile.
Bitişler nerden bilirsin ki güzelliklere kapı araliyacaktir? Hayatta travma yaşadığınız zamanlar, hikayemizin değişeceği noktalardır.

Aranizdaki bekaret muhabbetleri cok cirkin.Seni saf bulmus duygularinla oynamis defolsun gitsin.3 ayda da bu kadar ôldum bittim olma lutfen.En azindan sana buyuk bir ders verdi artik kolay kolay guvenmezsin saglam adimlar atarsin.Hic sosyal hesabi felan yok mu whatsapp fotosu felan nasil anlamadim.Aksam eve gidince nasil konustu seninle.Sana degil asil o kadina cok yazik cocuklarinin babasi ayni yatagi paylastigi adam.Sen tam tersi sanslisin gercekleri gordun bi daha hayatinda olmayacak.Yok sen cok farklisin yok ilk defa boyle sevdim laflari tamamamen yalan canim sana bu laflari ederken aksam karisini da seni cok seviyorum vs laflari etmistir.Onun dedigi yaptigi her seyi unut.O sadece heycan yasamak istemis bir adi insan

Yalnız öyle melankoli ile geçmez hayat. Çok gez, dolaş. Arkadaşlarınla görüş geyik yapın, alışverişe gidin.
İyileşmek istemezsen hiç birşey sana iyi gelmez ve hep aynı noktada neden bana bunu yaptı diye takılı kalirsin. Ilk diyensanirim fazla masum düşünüyorsun hala ben onun tarafından sevildim' demissin. Sevilmemissiniz sevse sizi üzmemek için yaklasmazdi,kandirmazdi evli adam başkasını sevemez zaten ben buna inanmıyorum belki en fazla hoşlanır ve o durumda uzak durması gerekir

Back
X