- 9 Eylül 2021
- 29
- 5
- 1
- 36
- Konu Sahibi Sena tan 33
Ilk ameliyatimi Umit Bey'de oldum cok ciddi kanamalarim oldu ameliyat sonrasinda ameliyattada epikriz raporu olusturuldu elimde tum dosyalarim mevcut burun alçilarim ciktikdan sonra ortada yamuk bir burun ve burun ucu düsük bir burunla karsi karsiya kaldim senelerce doktor hastane kosturdum ve bir cok doktor ameliyatini yapan doktorla gorusmemin daha uygun olacagini soyledi seneler sonra karsisina ciktim tabi hatirlamadi ve burnun cok kotu olmus kim yapti dediginde sjz dedim inanamadi hastane dosyalarim yanimdaydi ve gosterdim kendi isin soyismini gordugu halde ya ben yapmamişimdir dedi ben şok. 2. ameliyatimı bundan daha iyi yapacagini kaburgamdan kikirdak alacagini soyledi ve tum korkularima ve yasadiklarima ragmen caresizce ameliyat oldum ve yine hüsran hatta daha kotusu oldu artik psikolojik olarak bitik haldeydim ve yinemi yinemi ya kendisine artik tum inancim guvenim bitti karsisina ciktigimda gulumseyerek dolgu yapariz dedi uzun donem sonuclar cok onemli neolur doktorunuzu iyi secin ameliyattam cikiyorsun iyi hoş şişlikler inmeye basladimi bantlar cikmaya basladimi ozellikle ilk 6 ay 1 sene netlesiyor herşey. Simdi 3. Ameliyatim icin yine bir cok kapidan geri cevriliyorum artik korkularim kat ve kat ama hem sagligim hem goruntu acisindan olmak zorundayim bakalim ...