• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÜMIT TAŞKİN BURUN AMELIYATI MAGDURUYUM

Sena tan 33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2021
29
5
1
36
Ilk ameliyatimi Umit Bey'de oldum cok ciddi kanamalarim oldu ameliyat sonrasinda ameliyattada epikriz raporu olusturuldu elimde tum dosyalarim mevcut burun alçilarim ciktikdan sonra ortada yamuk bir burun ve burun ucu düsük bir burunla karsi karsiya kaldim senelerce doktor hastane kosturdum ve bir cok doktor ameliyatini yapan doktorla gorusmemin daha uygun olacagini soyledi seneler sonra karsisina ciktim tabi hatirlamadi ve burnun cok kotu olmus kim yapti dediginde sjz dedim inanamadi hastane dosyalarim yanimdaydi ve gosterdim kendi isin soyismini gordugu halde ya ben yapmamişimdir dedi ben şok. 2. ameliyatimı bundan daha iyi yapacagini kaburgamdan kikirdak alacagini soyledi ve tum korkularima ve yasadiklarima ragmen caresizce ameliyat oldum ve yine hüsran hatta daha kotusu oldu artik psikolojik olarak bitik haldeydim ve yinemi yinemi ya kendisine artik tum inancim guvenim bitti karsisina ciktigimda gulumseyerek dolgu yapariz dedi uzun donem sonuclar cok onemli neolur doktorunuzu iyi secin ameliyattam cikiyorsun iyi hoş şişlikler inmeye basladimi bantlar cikmaya basladimi ozellikle ilk 6 ay 1 sene netlesiyor herşey. Simdi 3. Ameliyatim icin yine bir cok kapidan geri cevriliyorum artik korkularim kat ve kat ama hem sagligim hem goruntu acisindan olmak zorundayim bakalim ...

Eklentiler

• IMG_20210908_190619_786.jpg
    IMG_20210908_190619_786.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 590
Cok gecmiş olsun sizin adiniza cok üzüldüm 2 kez hayal kirikligina ugramişsiniz böyle küstah doktorlardan nefret ediyorum 🤬 problem sadece görüntümü yoksa nefes sorununuzdami var?

Cok gecmiş olsun sizin adiniza cok üzüldüm 2 kez hayal kirikligina ugramişsiniz böyle küstah doktorlardan nefret ediyorum 🤬 problem sadece görüntümü yoksa nefes sorununuzdami var?
Cok tesekkur ederim hem goruntu hem nefes problemi burnumun içide dışı kadar kotu maalesef :((( yine kaburgamdan kikirdak alinacak yine ayni korkular bakalim Allah yuzume gulsun insallah bu son olsun

Ahhh çok geçmiş olsun. Keşke ikinciyi ona olmasaydınız diyeceğim. Ama olmuş artık. Ben yapabilse birincide yapardı diye düşünüyorum. ( kendi doktorum için de)

Back
X