- 3 Haziran 2024
- 32
- 1
- 31
-
- Konu Sahibi Cukurova78
Sizce olma ihtimali var mı ? Erken test yaptığım için mi çıkmadıEvet tanıdık bir ebeye sorduk. Öyleymiş peki ard arda test yaptım negatif çıktı adetimin gelmesine 3 gün var. Doğruluk payı olurmu 1 hafta önce çok açık pembe lekelenmem ve aşırı şeffaf akıntım oldu. Bu sabahta mide bulantısı ve halsızlık zor ettim günü.
Evet femara çatlatmaSızde e tedavi ile mi hamile kaldınız yaa sağlıkla alın inşallh kucagınıza
Bende yarın gıdıcem inşallh bakalim hormon tahlıllerım bugün çıktı ama Gosteremedım yarın güzel haberler alırım inşallh hayırlı olsun sizinde dua edın bana da ne olurEvet femara çatlatma
İnşallah canım benim tez zamanda sağlıklı gelsin miniklerımızBende yarın gıdıcem inşallh bakalim hormon tahlıllerım bugün çıktı ama Gosteremedım yarın güzel haberler alırım inşallh hayırlı olsun sizinde dua edın bana da ne olur
Amın Allâh razı olsunİnşallah canım benim tez zamanda sağlıklı gelsin miniklerımız
Benım de kalp atısı yok kürtaj dendıKızlar merhaba herkese konuyu cok erken açmıştım malesef değerim yükselmeden kimyasal gebelikle sonuçlandı
YaaaBenım de kalp atısı yok kürtaj dendı
Bır hafta daha beklemek ıstedım yoksa dün kürtaj olmuştum 6 haftalık 3mm bebek yanı dedm beklıcem oda bekleyın ama umut yok dedı çarşamba gideceğim bşka bir doktora eğer gelişme yoksa kürtaj olacagımYaaabiraz daha bekleseniz şimdi yanlış yönlendirmek istemem ama burda okumuştum öyle denip sonra kalp atışının duyulduğunu
Merhaba klonun veya fermara reçetesiz alınabiliyor mu çatlatma iğnesine gideceğim ve gitmeden denemek istiyorumÇok teşekkür ederim bende çok kiloluyum sadece 2 ay ilac kullandım klomen ve femara dua edin stres yapmamaya çalışın allahım sizede nasip etsin inşallah
Bende PCO’luyum ama tam tersi aşırı zayıfım 48 kg 1.65 boy geçenlerde size fermara reçetesiz kullanılır mı diye sormuştum çatlatma iğnesine gideceğim gün gebe olduğumu öğrendim 5 haftalık betam 2000 salı keseyi göreceğiz benim de adetlerim hep düzensiz tedavisiz bi anda oldu ümidinizi kaybetmeyinÇok teşekkür ederim bende çok kiloluyum sadece 2 ay ilac kullandım klomen ve femara dua edin stres yapmamaya çalışın allahım sizede nasip etsin inşallah
Merhaba ben femara ve ovit kullandım onuncu günüm negatif çıktı kanda çok moralim bozuk110 kilo pcosum hiç bir ilaç kullanmadım ovulasyon yapmadım gerçekten umıdınızı kaybetmeyin
Merhaba bende pkosluyum ve 45 kiloyum 2 yıldır tedavi görüyorum sen neler yaptın acaba nasıl gebe kalabildim? Tebrik ederim bu aradaBende PCO’luyum ama tam tersi aşırı zayıfım 48 kg 1.65 boy geçenlerde size fermara reçetesiz kullanılır mı diye sormuştum çatlatma iğnesine gideceğim gün gebe olduğumu öğrendim 5 haftalık betam 2000 salı keseyi göreceğiz benim de adetlerim hep düzensiz tedavisiz bi anda oldu ümidinizi kaybetmeyinPCO için beslenme programı yaptım kendime iğnesiz ilaçsız size de önerim bu kesinlikle yoksa bence adet düzene girdikten sonra PCO yu tetikleyen kilo değil bence evlendiğim de 39 kiloyla gelinlik giydim resmen ölü gibiydim ve PCO peşimi bırakmadığı halde beslenme programıyla ilaçsız gebelik oldu