Ümidinizi Kaybetmeyin💞pcos ve Gebelik

Evet tanıdık bir ebeye sorduk. Öyleymiş peki ard arda test yaptım negatif çıktı adetimin gelmesine 3 gün var. Doğruluk payı olurmu 1 hafta önce çok açık pembe lekelenmem ve aşırı şeffaf akıntım oldu. Bu sabahta mide bulantısı ve halsızlık zor ettim günü.

Sizce olma ihtimali var mı ? Erken test yaptığım için mi çıkmadı

Yaaa biraz daha bekleseniz şimdi yanlış yönlendirmek istemem ama burda okumuştum öyle denip sonra kalp atışının duyulduğunu
Bır hafta daha beklemek ıstedım yoksa dün kürtaj olmuştum 6 haftalık 3mm bebek yanı dedm beklıcem oda bekleyın ama umut yok dedı çarşamba gideceğim bşka bir doktora eğer gelişme yoksa kürtaj olacagım

Çok teşekkür ederim bende çok kiloluyum sadece 2 ay ilac kullandım klomen ve femara dua edin stres yapmamaya çalışın allahım sizede nasip etsin inşallah
Merhaba klonun veya fermara reçetesiz alınabiliyor mu çatlatma iğnesine gideceğim ve gitmeden denemek istiyorum

Çok teşekkür ederim bende çok kiloluyum sadece 2 ay ilac kullandım klomen ve femara dua edin stres yapmamaya çalışın allahım sizede nasip etsin inşallah
Bende PCO’luyum ama tam tersi aşırı zayıfım 48 kg 1.65 boy geçenlerde size fermara reçetesiz kullanılır mı diye sormuştum çatlatma iğnesine gideceğim gün gebe olduğumu öğrendim 5 haftalık betam 2000 salı keseyi göreceğiz benim de adetlerim hep düzensiz tedavisiz bi anda oldu ümidinizi kaybetmeyin PCO için beslenme programı yaptım kendime iğnesiz ilaçsız size de önerim bu kesinlikle yoksa bence adet düzene girdikten sonra PCO yu tetikleyen kilo değil bence evlendiğim de 39 kiloyla gelinlik giydim resmen ölü gibiydim ve PCO peşimi bırakmadığı halde beslenme programıyla ilaçsız gebelik oldu

Kızlar konuyu güncellemeye geldim
Bu ay 568le hamile oldugumu öğrendim
Güncel beta 2241 salı günü randevum var kese görünürse haber ederim :)

110 kilo pcosum hiç bir ilaç kullanmadım ovulasyon yapmadım gerçekten umıdınızı kaybetmeyin

Merhaba bende pkosluyum ve 45 kiloyum 2 yıldır tedavi görüyorum sen neler yaptın acaba nasıl gebe kalabildim? Tebrik ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…