• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ümidimi kaybediyorum yardım edin:((

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
uzun zamandır göğüslerimi büyütmeye çalışıyorum her baktığımda moralimi bozuyorlar yaklaşık 1 aydır küç rezene ve adaçayı kullanıyorum iki haftadır düzenli olarak çilek ,mersin ve çörekotuyla masaj yapıyorum ama adet dönemime yaklaşmama rağmen hiçbir büyüme yok ağrı oluyo demişler ama o bile yok ne yapabilirim başka ne zaman etki gösterir bunlar birde bunları kullanırken 4 5 gün adet gecikmesi olan varmı hiç olmazdı geçen ay öyle oldu kafamçokkarıştı

uzun zamandır göğüslerimi büyütmeye çalışıyorum her baktığımda moralimi bozuyorlar yaklaşık 1 aydır küç rezene ve adaçayı kullanıyorum iki haftadır düzenli olarak çilek ,mersin ve çörekotuyla masaj yapıyorum ama adet dönemime yaklaşmama rağmen hiçbir büyüme yok ağrı oluyo demişler ama o bile yok ne yapabilirim başka ne zaman etki gösterir bunlar birde bunları kullanırken 4 5 gün adet gecikmesi olan varmı hiç olmazdı geçen ay öyle oldu kafamçokkarıştı

ben küç ve adaçayını düzenli olarak kullanmaya başladığımda neredeyse iki ay büyüme olmamıştı. ama şimdi 6 cm büyüttüm. o yüzden devam. 4 ay düzenli kullanmadan büyümüyor deme.

canım hemen moralini bozma, küçün faydsını görenler 3-4-5 ay sonra falan görüyorlar hatta ben9 ay gibi birsüre kullanılması gerektiğini okumuştum. biraz daha sabret, masaja devam et, ama hergün mutlaka. masaj bende farkediyor, dolgunlaşıyor ama cm olarak bir büyüme yok.

Canım daha 1 ay olmuş başlayalı düzenli yap büyüyecekler bunada inan umudunu hiçbir zaman yitirme tmm tatlım opuyorumnanaktan

20 yaşındayım 75b yi tam dolduramıyorum o dolsa ona bile razıyım ya çok moralimi bozuyo:( devam ediyorum hergün masaj yurtta zor olsa da yapıyorum ama en azından küçük bi dolgunluk bile mutluluk verici olabilir:)

bi de aktara her gidişimde adam bunları ne için kullanıyosunuz diyo söyleyemiyorum tabi içten içten gülüyorum:)))

Canım daha 20 yaşındasın wucudun gelişecek büyüme sende olur küç kullanıyomusun masajı düzenli yap hemen olmasını bekleme yawaş yawaş büyürse kalıcıda olur opuyorumnanaktan

Aktar olayı banada oluyo ne için alıyosunuz bir tanıdık istedi diyorum işin içinden sıyrılıyorum kaydirigubbakcemile3

ya daha iki üç gün önce ölçtüm 84 tü şmdi 83 olmuş noluyo ya büyütiym derken küçülüyomu...

ben küç te kullandım ama sadece cildime fayda etti pürüssüzleştirdi ve kansızdım acaip kan yaptı bnde ama göğüslerde tık yok arkadaşlar 2 haftadır adaçayı içiyorum masaj yapıyorum şerbetçi otunu içip masaj yapıyorum çemen tohumunuda yaptım ya hala bişi yok diğerleri 2 günde sonuç almış ben hala yerimde sayıyorum eyvahedigeldismile:çok üzgünüm:

içim dışım ot oldu napmalıyım ya gözünüzü sevim :delphin:

canlar bu tür yağları göqüslere masaj yapılıyo iyide tüylenme yapmıyo bu yağlar içilse fayda etmezmi büyütmek için zemuszemus

Back
X