Merhaba kızlar lazere başladım. Makine Umex alexandrite. Ipl cihaz. Kullanan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bir seans bir kontrol gittim gözle görülür fark var sonradan çıkıyor diyenler korkuttu beni umarım öyle olmazMerhaba, ben 5. seansıma gittim bu ay, koltuk altı, bikini ve tüm bacak. Arada 2 ay gitmedim o dönemde bile pek çıkmadı. Şimdilik memnunum, bittiğinde çıkmaz inşallah yeniden
Ben de bir seans bir kontrol gittim gözle görülür fark var sonradan çıkıyor diyenler korkuttu beni umarım öyle olmaz
Aynen biraz nasip işi sonuç kişiden kişiye değişiyorİnşallah çıkmaz, ben de doğumdan sonra başladım özellikle tekrar çıkmasın diye ama nasip
Umex alexandrite diye bir cihaz yok.Merhaba kızlar lazere başladım. Makine Umex alexandrite. Ipl cihaz. Kullanan var mı ?
Evet biliyorum marka ismi bu orijinal alexandrite değil .Umex alexandrite diye bir cihaz yok.
Bir de ipl cihaz demişsiniz.
Umex bir marka, alexandrite ise bir teknolojidir.
IPL bir lazer teknolojisi değildir. Çünkü kılları bitirmez, uyutur. Umex teknoloji olarak IPL kullanır.
Alexandrite ile uzaktan yakından alakası yoktur.
O kadar çabuk mu gelir ya çevremde IPL yapıp tüyleri 10 yıl geri gelmeyen var . Büyük bir beklentim yok ama bu kadar çabuk geri çıkmasını istemem.IPL dediğiniz an memnuniyeti unutun bence gittiğiniz sürece memnun kalırsınız bırakırsınz Max 6 ay sonra tüyler geri gelmeye başlar.
Keşke yüzünüze hiç uygulamasaymışsınız. Benim de üst bacak çok ince oldugu için karışmadım. 1 seans 1 kontrol yaptım şuan çıkmıyor. 2. Seansıma 1 hafta var. Yani hep böyle sürmeyecek biliyorum da evime yakın bir yer olduğu için başladım. Modern ağda sistemi işte yılda birkaç kez de gitsem yeter. Tek korkum daha beter çıkması ve çok çabuk geri dönmesi.7 seans +1 kontrol seansım bitti hiç memnun değilim. Önce güzel döküyor sonra hop tekrar geliyor tüyler. Yüz ve üst kolumda tüylerde kalınlaşma oldu. Yüzümde 0 etki. Koltuk altımda çok az vardı onu bile hala bitiremedi.
Yüzümdekiler az değildi lazer öncesi o yüzden oraya gitmeye baya kararlıydım.Keşke yüzünüze hiç uygulamasaymışsınız. Benim de üst bacak çok ince oldugu için karışmadım. 1 seans 1 kontrol yaptım şuan çıkmıyor. 2. Seansıma 1 hafta var. Yani hep böyle sürmeyecek biliyorum da evime yakın bir yer olduğu için başladım. Modern ağda sistemi işte yılda birkaç kez de gitsem yeter. Tek korkum daha beter çıkması ve çok çabuk geri dönmesi.
Anladım umarım bitirirsiniz yakın zamandaYüzümdekiler az değildi lazer öncesi o yüzden oraya gitmeye baya kararlıydım.
4. Seansta bitti galiba çıkmıyor derken tekrar geri gelince hayal kırıklığı yaşadım. Benimkiler ince değil çok fazla yine de pek etki etmedi. 3 seansım var bitmesine tekrar başlayacağım başka yerde.
Sanmıyorum bir seans yapmışsınız. Artmaz bence.merhaba alex diye bu cihaza sokuldum hemen birinci seans sonrası iptal ettim. bir seansta da kılların artma durumu olabilir mi yardmcı olur musunuz
Merhaba. Halihazırda devam ediyorum lazer seansına. Umex hybird cihazı kullanılıyor. Koltuk altı için hiç memnun değilim. Aynı kaldı. Genital bölge için üst kısımlarda azalma ve incelme var fakat devamlı gittiğim için mi böyle uzun bi süre ara versem yine eskiye döner mi emin değilim. 2018 de gittiğim lazer salonundan memnun kalmıştım %80 azalma var ve tüyler geri dönmedi. O zaman sadece bacak ve koltuk altı için gitmiştim. Fiyat yüzünden oraya tekrar gitmedim ama pişman oldum. 13. Seansa gideceğim.Merhaba hanımlar umex e gidip sonuç alan oldu mu konu eski olduğu için merak ediyorum